Elektriksizlik ve annemin tutumu

Mutlak G

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
50
13
3
28
Dün kuzenimle ilgili açtığım konudan zaten canım sıkkındı. Bugün şimdi annemle tartıştım sebebi de annemin nişanlısına sinirlenip evde bana laf sokuşturması.
Annemle babam ayrı benim. İkisinde de kalıyorum tabi kurulu düzenim var. Ama babam yalnız olduğu için daha çok ordayım. Geçen hafta babamın evinde elektirk faturasını ödiyemedik diye elektirği kestiler (120 lira için) ve biz ödiyemiyoruz . Ev karanlık soğuk buzdolabı deseniz içinde ne varsa dışarı çıkardım her şey kokuştu çamaşırlar birikti delirmenin ssınırındaydım :cry:Annem dayanamadı tabi gel bana al eşyalarını bi hafta kalırsın dedi. Geldim buraya. Ama geldiğimden beri sanki ne zaman gidiceksin der gibi bi his yerleşti içime. Tabi ki demiyo hatta evde iş bile yaptırmıyo bana.
Bu arada annemin nişanlısı her gün gelir abartısız. Ve en uygunsuz saatlerde gelir ayrıca bizim aile dostumuz ama ben rahatsız oluyorum o gelince odama çekiliyorum hemen. Ev zaten bit kadar akşam tuvalete bile kalkamıyorum utanıyorum o var diye. O yüzden geliceği zaman hep anneme çemkiriyorum yine mi geliyo gelmese olmaz zaten heh bi o eksik falan diyorum. Annemde biriktirmiş biriktirmiş zaten dün kavga etti o bey ile. Bugün evde terör estiriyodu sinirden. Bende ders çalışıyodum. Başladı bana konuşmaya "sıkıldım artık senden de teyzenden de (teyzem bizle yaşıyor) çekip gidicem ne haliniz varsa görün bıktım ben sizin iyiliğinizi istedikçe düşman kesiliyosunuz bana. Sen niye x bey geldiğinde laf sokup duruyosun sana mı kaldı. Çok bişey yaşamışsın gibi ilişki yorumu yapma bana..." diye bağırmaya başladı. Bende sakin biriyim normalde ama kan tepeme fırladı. Elimde kalem kucağımda da leptop vardı ders çalışıyodum. Önce kalemi annemin oraya sonra leptopu koltuğa fırlattım. Odama girip kapıyı çarptım. Hem ağlayıp hem ona laf yetiştirdim.
Şimdi odamdayım annemle konuşmuyorum bugün babama geri mi gitsem yoksa annemle nasılsa barışırım bikaç gün daha burda kalıyım mı desem ne yapsam yorum yapın lütfen
Bıktım vallahi ailemin tüm fertlerinden derdim var :KK61:

Kızım bende kalacak 1 hafta, mümkünse yatıya kalma diyeydi annen de elin adamını niye zart zurt eve alıyor nişanlıysa da nişanlı yani.
Ayrıca neden elektriği ödeyemiyorsunuz babanız çalışmıyor mu?

Çalışıyor fakat öyle bir iş ki para geldi mi tam geliyo gelmedi mi hiç yok

Annenden özür dile. Kapısını açmış
İş yaptırmıyor ve sen saygısızlık ediyorsun

Dışarı çıkalım gezeriz diye gönlümü almaya çalışıyo şimdi. Nişanlısının dedikodusunu yapıcak bana büyük ihtimalle
Benim ki saygısızlık değil anneniz karşınıza geçip vır vır hakaret etse ve bunu nişanlısına toz konduramadığı için yapsa benim gibi çıldırırdınız bence

Annenizden borç alın hergün bu tantanayı çekmektense borcu ödeyin babanızla kalın.
Annemde de para yok emekli maaşıyla zor geçiniyo zaten elinden geldiği kadar uğraşıyo gerekirse bakkala yazdırıyo bana alışveriş yapıyo aç kalmıyım orda diye. Aman ya bilmiyorum nolucak halim Allah başka çaresizlik vermesin ama herkesin camında ışık görüpte kendim mumda tek başıma oturmak çok zor

Annemde de para yok emekli maaşıyla zor geçiniyo zaten elinden geldiği kadar uğraşıyo gerekirse bakkala yazdırıyo bana alışveriş yapıyo aç kalmıyım orda diye. Aman ya bilmiyorum nolucak halim Allah başka çaresizlik vermesin ama herkesin camında ışık görüpte kendim mumda tek başıma oturmak çok zor
Part time bir işte çalışmanız mümkün mü?
En azından kendi ihtiyaçlarınızı karşılarsınız.

Nişanlısı gelir elbette sonuçta 40 yaşında kadın. Ama o nişanlı akşam 11 de geliyo ve 4 buçuktan aşaya kalkmıyo evden. Bişey yapmıyolar zaten Allah var. Sohbet muhabbet dışında. Eve misafir gelsin gitsin istemiyo annem akraba falan. Ama nişanlısı sürekli girip çıkıyo bende laf söylüyorum. Sigaradan nefret ederim oda tüm sigara dumanı oluyo eve siniyo o koku perdelere falan. Laf söylüyorum buna siz demez miydiniz bişey?

Söylemeye hakkin var tabiki 1veya 2 kere ama sürekli söylemeninde anlami yok

Anneninde kendi düzeni var anlasilan söylenmenden rahatsiz oluyor
Ve söylemende pek bir ise yaramiyor zaten ozaman fazla üstüne gitmene gerek yok 17 yasinda genc degil ne yaptigini biliyo sonucta.

- Elektriği baban niye ödeyemiyor.
- Sen öğrenci misin? Niye calismiyorsun.
- Madem durumlar bu kadar kötü öğrenciysen bile part time çalışabilirsin.
- Annende adamı zırt zırt evine almasina gerek yok. Gençler nisanliyken el ele gorse millet ayipliyor annende kendine gelsin az.
- Hem ne nişanı bu madem tanidiginiz uzatmadan evlencekse evlenseler daha mantikli.
- Ben olsam kaldiramam annemi oyle babamdan baska adamla görmeye. Karşı çıkmam ama görmem ikiisini bir arada.

120 tl elektrik? Baban ne calistiriyor oyle.. Ufo lami isiniyorsunuz..

Back
X