Eleştiri almaktan/dalga geçilmekten korkmak

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Merhaba ablalarım. Ben 17 yaşındayım,anlatmaya başlıyım biraz uzun olacak nolur bana bir yardım eli uzatın.

Kısaca ben kendi hakkımı arayamıyorum,başkalarının etkisinde çok kalıyorum,herşeyde bir kusur görüyorum, birine açıldım ama o beni arkadaşça gördüğünü söyledi moralim bozuldu,herkes benimle dalga geçicek kötü birşey diyecek diye diken üzerindeyim bayadır.

Çok çok fazla düşünüyorum,uykuda olduğum zamanlar hariç günün 16-17 saati kafam dolu hep düşünüyorum düşünmek istemiyorum ama hemen yeni düşüncelere dalıyorum.O kadar çok sorunum var ki kendime hakim olamıyorum.Yaşadıklarımı hemen unutmuyorum ve kötü olaylar yaşadığım,gurur kırıcı şeyler yaşadığım için unutmak istiyorum ama unutamıyorum.

Bir de çevremdekiler beni geri zekalı olarak görüyorlar ona çok sinir oluyorum esasen. Ben de çalışmak,başarmak istiyorum ama bu hayata küskünlüğüm ve insanların tavırları yüzünden hiçbirşeye konsantre olamayıp,hiçbirşeyi başaramıyorum.

Saf,temiz biri olarak büyüdüm.Kötülük yapmayı sevmem insanlara ama insanlar bana kötülük yapmaktan çok hoşlanırlar. Nasıl davranacağım bilmiyorum. Bana bir kişilik tarif edin de onu kendime kimlik edineyim bari. Bunu diyecek duruma geldim evet :KK43:

Baya uzun yazdım ama olay böyle işte. Normalde bu kişilik konularında falan millete yardım ederim ama kendime olmuyor.
Önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Hic bir şey unutulmuyor aslında. Sadece yaşanılan durumlarla yaşamaya alışıyor insan. Sende alış gencsin daha neler bekliyor seni ..

Canım benim sen fanusa koyulup saklanacak güzellikteki kalbini nasıl değiştirmek istersin.istesen de yapamazsın ki.
Her kadın hakkını aramak için sözle ya da kavgayla cevap vermez ki
Bir bakış bir duruş bile tepkidir anlayana.
Sabret çok çok gençsin.
Kalbinin güzelliğini görecek insanlarla olmaya çalış.ne yaşarsan yaşa kalbini kirletme sana ilerde en çok o lazım olacak

Son düzenleme:
Fazla düşüncelere kapılma kendini oyalayacak şeyler bul diyeceğimi ama zor bu Yazdıklarının çoğunda kendimi buldum esasen bende çoğu şeyi kafama takar düşün düşün içinden çıkamam :110: Ne diyeyim ki bilemedim şahsen çevreni değiştirebilirsin mesela o kötü insanlar arkadaşın olmasada olur. Ne kadar iyi olursa o kadar çok eziyorlar kendini ezdirme. Kendi kararlarını kendin verebilirsin bence yapabilirsin bunu yok birilerine mi danışacaksin o kişi ailen olsun eni iyi onlar seni yönlendirir

Fazla düsünmemek icin nefes egzersizleri yap. Nefes alis verisine odaklan.
Sonra basina gelen kötü olaylara üzülme onlardan ders cikar sadece deneyim olarak gör.
Cevrendekilerin seni nasil gördüklerine dair düsüncelere de girme.
Hic bilemezsin hakkindaki düsündüklerini.
Belki cok sempatik bulan vardir seni :) tipki benim gibi.
Ama önemli olan senin kendin hakkinda düsündüklerindir. Kendine deger ver ve kendini sev.
Baska kimliklere de bürünmek zorunda degilsin. Senden birtane var. Kendini tani kendi dogrularini bul ve keyfine göre yasa tatlim.

Öncelikle yazıklarına çok üzüldüm.Sen iyi kalpli bir genç kızsın.Daha 17 yaşındasın,keşke senin yaşına dönebilsem.Sana tavsiyem ciddiye alınmak,başarılı olmak istiyorsan çok iyi bir okul ve bölüm kazanman.İnsanlar bu devirde statüye takılıyorlar maalesef.Doktor kuzenime tapıyorlar resmen,oysa espri yapmayı,konuşmayı bile beceremeyen bir tip

Ya çok teşekkür ederim harikasınız tek tek cevap veremedim böyle yazayım iyiki varsınız

Öncelikle yazıklarına çok üzüldüm.Sen iyi kalpli bir genç kızsın.Daha 17 yaşındasın,keşke senin yaşına dönebilsem.Sana tavsiyem ciddiye alınmak,başarılı olmak istiyorsan çok iyi bir okul ve bölüm kazanman.İnsanlar bu devirde statüye takılıyorlar maalesef.Doktor kuzenime tapıyorlar resmen,oysa espri yapmayı,konuşmayı bile beceremeyen bir tip

Evet ben de öyle şeyler gözlemliyorum komik geliyo açıkcası iki lafı bir araya getiremeyen birine sırf dış görünüşü mükemmel diye ya da ne bileyim dediğiniz gibi çok iyi konumda diye yapmacık sevgi gösteriliyor

Yaşın küçük olduğu için böyle, ilerde hakkini da savunursun herkese ağzının payını da verirsin. Bu zamanların geçici oldugunu düşünüp kötü şeyleri unutmaya, iyi şeylerin de tadını çıkarmaya bak. Gününü önceden planla, şu saatte şunu okuycam, şu egzersizi yapıcam diye o zaman düşünmeye zaman kalmaz. Şu an enerjin tavan olduğu için bol bol hareket et, müzik aç danset, yürüyüş yap, yapabiliyorsan spor yap.

Back
X