Popüler Konu Elhan ile MasterFit

Hedef kilona ulaşmak için buraya katılmasan da günlük menunu kendine yaz kuşum. Başka türlü olmuyor. Motive olmana çok sevindim ☺️ Ne zaman istersen biz buradayız. :KK60:
Sagol abla cesaret edersem gelirim insallah bi grubun enerjisi cok guzel. Yazayim abla yediklerimi guzel fikir ramazandan sonra tam toparlayamadim faydasi olur belki sagolasin :KK200:
 
Sabah 1 kahve içtim.

Öğlen bu şekilde kahvaltı tarzı yemek istedim.
2 dilim tam buğday ekmeği
Zeytinyağlı domates biber
Salatalık
Krem peynir
 

Eklentiler

  • IMG_4849.jpeg
    IMG_4849.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 10
Sen de farketmişsin ki kh bir kuyu gibi. Gün içinde Toplam 6 dilim ekmek çok fazla kilona göre üstüne makarna 🫣🥲 mesela patatesli yumurta yaptığımda ben ekmek yemem. Taze fasulyenin yanında belki bir ufak turşu bir bol salata bir kase de yoğurt olsaydı daha iyi olurdu. Ekmek yerine salata ve yoğurt dene. Daha çok tok tutar. Bir de illa ekmek yiyeeksen tam buğday ekmeği tercih etsen daha güzel olur canım kaptanım❤️
Teşekkür canım . Haklısın💙
 
Afiyet olsun canım. Ama CIS larla dolu bir menü olmuş. Dikkat edelim. Yoksa salı günü alırım elinden en çok kilo vereni. :KK70: :KK70:
O dündü bebeğim. Bugün tam gaz başladım
Sabah 1 saat yürüyüş yapçam diye adamla da papaz oldum ya neyse 🥴🥴🥴
 
sibel_84 sibel_84 badem000 badem000 hayırlı olsun başarılar dilerim. 😘
şimdi bakacağım takımlara kaptanlarımız liste yapmış ellerinize sağlık. @Mthn83 Elhan Elhan ❤️❤️❤️❤️❤️

Yetişmeye çalışıyorum ama sabah annemlerde listelere baktım gece spor listesi yaptım. Öğleden sonra yeğenimle ders çalıştık sonra halamıza gittim yeğenim geldi dondurma yaptık ona film izledik kuşlar kediler anca aldım telefonu. Hakkınızı helal edin menülere birçok şeye bakamadım 🥹🥰
Teşekkürler canım 💙
 
X