Eli uzun arkadaşım :(

Arkadaşım sana hayret ediyorum birde eşine gideyim mi arkadasligimi bitireyim mu keske sorsaydı alırken filan diyorsun kız resmen seni soyup soğana çevirmiş.

Sormadan kalabilmesi ve izinsiz dolaptan alınan özel eşya ve giyim siz bu izni ona arkadaşlık yaptığınız süreçte tamamıyla vermişsiniz şuan şoktayım diyorsunuz fakat halen daha farkına varamamışsınız arkadaşlıklarda her zaman seviye ve saygı edep ön planda olmalı bize sormanıza inanın çok şaşırdım şikayet edecek kadar rahatsız olduğunuz bu konuda halen daha şıklar yazabiliyorsanız bende buna şok olurum

Yuh ay ne giciklık bizim kuzenlerde böyleydi yatak odamıza koyardı eşlalarını çıkarkende tisört pantolon yürütürlerdi.anneleride bize borç takıp tasınmıstı piskinler gittilerde kurtulduk.. bi ara getir de getirmezse git annesine söyle almadan çıkmam de görüsme bidahada

Nasıl bir ortamda yetiştiyse , rahatlık 1500
Nefret ederim eşyalarımın izinsiz kullanılmasından ki bu kullanmakla kalmamış bayağı benimsemiş.
Evine gidip hemen alın eşyalarınızı ve bu kızı da hayatınızdan çıkarın taaa uzaya fırlatın

Sorman hata esyalarini al, arkadasligini kes. Boyle kisiler insani keriz yerine koyyolar. Rahatliga bakarmisin hicbisey sormadan yatmis kalkmis giyinmis cikip gitmis. Hic guvenilir gelmedi bana.

Canina okurum!
Sakami bu ya?
Esyalarimin izinsiz kullanilmasindan nefret ederim, nefret.
Gider kapisina dayanirdim.
Ver lan caldigin esyalarimi diye bagirirdim dis kapinin disindan. Mahalle duysun.
Yasiniz kucukmu?
Helede yasiniz kucukse ne guzel annesinden babasindanda bi dayak yesin, oh mis.
Yuzsuz.

20 sene önce aynı böyle dost bildiğim bi pislik kendilerinde kalırken çıkarıp koltuğun üzerine indirdiğim birbirinden güzel ve maalesef pahalı olan(gümüş yüzük takıntım vardi, barış manco gibi bütün parmaklarım yüzüklüydü)6 tane gümüs yüzüğümü iç etti ve sabah arayıp bulamayıp ta sorduğumda yüzüklerin yoktu geldiğinde dedi ve ispat edemedim.... sen öyle yapma git kapısına dayan ve al
Hala çıkmadı içimden acisi

ne arkadaşlığı bitirmesi şaka mı yapıyosun polise git. arkadaş olunca yaptığı suç olmuyo sanki

bu arada "eli uzun" tabiri ihtiyacı olan herkese ulaşıp maddi manevi yardımcı olan kişiler için kullanılır
Konu sahibi doğru kullanmış. Eli uzun, fırsat buldukça öteberi aşıran, hırsız demektir. Belki bazı yörelerde sizin dediğiniz anlamda kullanımı mevcuttur. Ama ilk anlamı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…