Şampuan ve Saç Kremleri Elidor yeni Keratinology Serisi Hakkında

Alkandros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
130
1
46
İstanbul
Kızlar, Elidor yeni bir seri çıkarmış Keratinology..
Süper düzlük, yeniden yapılandırma ve boyalı saçlar için olan bakım serisi varmış..
Bir güzellik uzmanıyla konuştum çok iddaalı olduğunu söylüyor, John Frieda'nın bile daha geliştirilmiş haliymiş

Kullanan, ya da kullanmak isteyen var mı ? Bir de içinde keratin olduğuna göre sürekli keratinli bir şampuan kullanmak doğru mu?

Seri de şöyle bişeymiş..

Evet gördüm. 25 TL civarlarında bir şey. John Fredaya bile 140 lira veririm, bu elidora zırnık koklatmam. İğrenç bi firma.

Senelerdir elidora ısınamadım bir türlü saçlarımı yapıştırdıda yapıştırdı. İyice yağlandırdı. Berbat bi hale soktu.
Son 2 senedir yükselmeye çalışıyo ama bence başaramadı.
Elseve, schwarzkopf gibi ürünler dururken ne panten alırım ne elidor. Pek samimi gelmiyolar bana nedense

kızlar ya herkes de aynı etkıyı gostermez kı her sampuan bı de sacla nasılsa duz mu dalgalı mı onagore almak lasım bı de sampun sureklı degıstırılınce de sac duzene gırmez ben kendımı bıldım bıleleı elıdor kullnırım benım sacalrım duz oldugu ıcın duz saclar ıcını kullnırım bı de elıdorun onarıcı sac karemı var ben de onu da kullknırım hıc de duzlestırmem saclarımı ben cok memnunum arkadasar bı keresnıde de dove denemıstım panten de kullnadım bı kerelık ama saclarım ole alısmıskı elıdora o markalar hıc ıyı gelmedı elektrıklerndırdı yanı bı markada kalın sureklı degısten arkadaslar varsa degıstırmeyın saclar şok gecırıyo o zaman

gratiste öneriyle bu serinin yapılandırıcı kremini aldım, ön yargıyla yaklaşmayın bence, ipek gibi yapıyor ve parlatıyor suan 3 defa kullandım ama işe yarayacağını düşünüyorum
bana fiyatı fazla geldi sadece , 200 ml ve 15 tl idi

açıkçası benim pek inanasım gelmiyor elidorun mükemmel düz şampuanını aldım ama bi iişe yaramadı şimdi elseve arginine direnç şampuanını kullanıyorum

arkadaşlar bu kadar ön yargılı bakmayın lütfen.. Ben bu seri daha çıkmadan odak grubuna katılmıştım işte insanlardan fikir alıyorlardı. Bu sadece elidorun bir ürünü değil başka bir merkezle birlikte çıkardıkları bir seri. Zaten farkındaysanız adı Keratinology yani elidor çok ufak yazıyor. Ve ben yeniden yapılandırma serisinden yoğun bakım o iki aşamaları tüpleri kullanmaya başladım saçım baya yıpranmış olduğu halde baya yumuşattı ben farkı gördüm..Tabi her ürününü kullanmadım ama fiyatlardan da anlıcağımız gibi elidor gibi kalitesiz değil. Denemekte yarar var.

slm kızlar bende 1 saat önce gratisde gördüm aldım şampuan saç kremi serum 50 tl toplam verdim aşırı yıpranmış serisini 5. kullanımda fark yaratıyormuş kullanır sonuçlarını size yazarım bakalım bnm rezil saçıma bu iyi gelecekmi

hadi bakalım..inşallah memnun kalırsın..
ben şu an elseve arginine kullanıyorum...
bu seriyi hiç görmedim ..
bakalım senin yorumlarını alırız artık..
inşallah işe yarar :))

hadi bakalım..inşallah memnun kalırsın..
ben şu an elseve arginine kullanıyorum...
bu seriyi hiç görmedim ..
bakalım senin yorumlarını alırız artık..
inşallah işe yarar :))

inş bakalım 1 ayda belirgin değişiklik oluyormuş deneyeyim doğruysa yazarm

bugün süvari kozmetikte gördüm
ambalajı gerçekten çok havalı
ama çok küçükler ufacık şişeler incecik falan
şampaun ve saç kremi 15 lira
maske 20 lira
serum 25 lira
ısı koruyucu 20 liraydı yanılmıyosam
5 kullanımda 1 sene içinde saçta oluşan yıpranmaları yok ettiğini
idda ediyo ürün inanasım gelmedi
içeriğine de baktım sls varken bu vaad ettiklerini yapması imkansız geldi bana
üstelik sırf meraktan denemek için pahalı olduğundan almadım
elidora bu konuda güvenmiyorum malesef

Son düzenleme:
kızlar cvp veriyorum 2. kullanışım oldu aşırı yıpranmış serisini almıştım biliyorsunuz tek kelimeyle mükemmel şune söyleyeyim bnm saçım rezalet kesilmeden düzelmeyecek olanlardan uzadıkça kestiriyorum ona zaten bir çare olamaz saç ölmüş yani ama yanık durmaması için enazından ne serumlar kullandım bu çok iyi yanık durdurmuyor ama yanıklarıda geçirmiyor tabisi

ben daha önce de görmüştüm ama bugun firma yetkilisi kadın uzun uzun anlattı bana hasarları tamamen onarıyo diye ama aynen elidor u görünce biraz çekindim.Dıştan kaliteli gibi duruyor fakat daha önce insanların deneyip memnun kalmadığı bir markaysa ne yapsa boş. Ben elidora karşı hiçbir düşüncem yok ama o paraya gider kuaförden profesyonel ürün alırım diye düşündüm artı şişeleri küçücük ve inceydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…