- 31 Ocak 2013
- 223
- 26
- 48
yaa bende de şuan gliss in siyah serisinin ürünleri var ve ilk başlarda saçlarımı yumuşatıyodu ama şimdi öyle bir etkisi kalmadı gibi :18: gerçekten yorumlar çok çok iyi kullananlar tarafından fikrimi değiştirmek üzereyim ki zaten annem maskesini aldı bile olmazsa ondan kullancam bikaç defa. Ama şöyle birşey var gliss ultimate repair serisini de araştırırsanız herkes çok ama çok memnun sonra birden kötüleşiyo yorumlar. Bu da yeni bir ürün olduğu için acaba biraz dahamı beklesek? Senin saçların ne kadar kötüydü acaba? Yapısal olarak güçlendiğini hissediyormusun yoksa sadece görüntü olarakmı?
İlk çıktığında yeniden yapılandırıcı serisinin tüm ürünlerini alıp kullanmıştım.saçlarım çok yıpranmış durumda idi.bu arada ince telli, dipleri yağlı uçları kuru, röfleli saçta kullandım.
Şampuan: çok bir muhteşemliğini görmedim.saçı keçe gibi yapan şampuanlardan değil,bunu söyleyebilirim.
Saç kremi: saçları yatıştırıyor ve kayganlaştırıyor.saçınız aşırı yıpranmış değilse memnun kalırsınız.benimkiler yanmıştı o ara, o yüzden bana yetmedi ve bu kullandığım son saç kremi oldu, krem yerine maske kullandım o günden sonra.
Maske:maske saçımı çok ağırlaştırdı ve söndürdü.ince telli saçlara önermiyorum.kuru,kabaran,asi saçları sakinleştirebilir.
Gece serumu:çok ümitliydim bundan, ancak sürüp yattığımda sabahları hep şekil almayan yapağı gibi saçlarla uyandığımdan sadece 1-2 kez kullandım.banyo öncesi bakımı niyetine kullanarak bitirmeye çalıştım.
Isıya karşı koruyucu sprey: ısıdan korudu mu bilmiyorum ama fön çekmeyi kolaylaştırmadı, kalıp gibi yaptı saçımı, beğenmedim, kullanamadım.
Minik tüpler şeklindeki şok bakım ve yağlar (adını bilmiyorum ama anladınız siz onu:) serinin en çok beğendiğim ürünleri bunlar oldu.hele o yağ büyük şişede satılsa ömür boyu alır kullanırım.seriden sadece bu minik tüpleri kullanmaya devam ettim.ancak içinden sadece 4 kullanımlık çıktığından ve ben hergün saç yıkadığımdan çok pahalıya geliyor, yoksa hergün kullanmak isterdim.bu yüzden günlük kullanım için başka büyük boy ürünler kullanıyorum, bunları da arada bakım amaçlı kullanıyorum, bir de minik ambalajları gereği yolculuklarda kullanıyorum.indirime girdikçe stokluyorum, öneririm, kuaförde bakım yaptırmış gibi oluyor saçlar.
Epey detaylı bir açıklama olmuş, ominik tüpler neyse merak ettim bir bakacağım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?