Şampuan ve Saç Kremleri Elidor yeni Keratinology Serisi Hakkında

Ben bu serinin şampuanını, saç maskesini ve saç kremini 2 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum diyebilirim.Saçlarım 1 ay önce yandı, keratin bakım mı yaptırayım kestireyim mi yoksa kendi haline mi bırakayım derken bu 3 ürünü kampanyalı olarak 34 tlye gördüm ve denemekten ne çıkar diye düşündüm aldım eve ve kullanmaya başladım.İlk yıkamada pek farkını görmedim ama sonradan saçım yumuşamaya ve parlamaya başladı ayrıca dökülen saç miktarında baya azalma oldu.Ancak saçlarımda düzleşme yan etkisi yaptı-düzleştiren türünü kullanmıyorum bu arada-.
Saçıma keratin yüklemesi yaptırmayı düşündüm ama danıştığım 3 kuaför yapmamamı önerdi, 1i (sanırım para kazanmak için) gel yaparız yumuşacık olur dedi ötekisi de saçlarım aşırı derecede yanık olduğu için işlem yapmayı göze alamadı. Ben de bu ürüne yöneldim.
Aslında Elidor olduğu için alsam mı almasam mı diye ikilemde kaldım ama zaten denediğim hiçbir ürün kar etmediği için artık son çare diye düşündüm.uzun süredir kullanan bir üye 3.ayda saçta güzel bir etki bırakmadığını söylemiş bakalım bende 2 ay kullandıktan sonra burada paylaşırım uzun vadede etkisi nedir..

Gliss gerçekten çok güzel ama şöyle bir şey var hangi markayı kullanırsanız kullanın etkisi saç alıştığı için bi süre sonra geçiyor. O zaman da başka bir marka kullanın.Baktınız etki gitti tekrar glisse dönün. Dönüşümlü olarak dove kullanabilirsiniz. Gliss+ Dove )

bu ürünü ben de kullandım. düz uzun boyasız ince telli dipleri yağlı uçları kuru bi saçım var ee haliyle iki günde bir yıkama zorunluluğum var..yağlı saçlar için olan şampuanlardan fayda göremediğim için farklı bir şeye yöneleyim dedim ve bunu aldım.. benim ki yeniden yapılandırma sistemiydi.. indirimdeyken şampuan krem ve maske halinde set aldım 30 liraydı..

hacim vermiyo bir kere onu söyleyeyim ama kafaya da yapıştırmıyo temiz tiril tiril görünüyo ve hissettiriyo..yağlanmada bir gecikme sağlamıyo iki gün idare eder benim saçım o da iki gün götürüyo.. ciddi anlamda saç yumuşuyor ve parlak görünüyo elinizi attığınız zaman direk farkettiriyo. akıp gidiyo..
içinde ne var ne kadar zararı var bilemem tabi.. kötü bi şey varsa da gözüm görmeyince gönlüm kabul ediyor.. :) :)
bu arada bana 2 ay gitti çok fazla sürmem ben.. iki kere sürerim nohut kadar sürerim.. ikinci kez aldırdı kendini.. maskesi 6 aydır bitmedi 3 ay daha götürür..

gel gelelim ki benim derdim yağlanma ve hacimsizlik.. varsa çare bulan bana da söylesinnn

deneyimlerim sonuçu güzel haberler verebilirim bu seriyle ilgili öncelikle benim saçımın yapısı hep kurudur ve uçları hep çatal çataldır bu yüzden saçlarım uzamıyordu bile tesadüf üzeri kış aylarında keratin serisinin setini alıp bitene kadar denedğimde saçımdaki çatallanma kuruluk kırıklıktan eser kalmadı serum vs bişi sürmediğim halde ve saçlarım uzamaya başlamıştı taaki ben saçımı yakana kadar şimdi bu seririnin fıs fısı iki aşamalı yoğun bakım serisi ve bütün ürünlerini kullanıyorum kesinlikle marketten şampuan vs ürün alıp kullanmayın hepsini denedim hiç biri işe yaramıyor ki bunlarda markette satılmıyor zaten

selam kızlar bende 2.şişeyi kullanıyorum :)
saç dökülme problemim var her şampuanı kullanamıyorum içinde kimyasal olmayacak ama o zaman saçlarım iyi olmuyodu
bende bu ürünü aldım bir kere saç dökülmem azaldı uçları düzeldi..sonra bıraktım ve eskiye döndü bu kış kampanyadan tekrar aldım yeniden kullanmaya başladım..uzun süredir saçlarımı kestirmiyorum...düğünüm için gittiğim kuaförler bile saçların çok iyi sağlıklı dediler..düğünden sonra şampuanlar annemin evinde kaldı saç uçlarımda kıırklar var-malum düğünde saçlar o kadar işlem gördü iki kez - şimdi bi an önce maskeme şampuanıma kavuşup ciddi bir bakım yapacağım:) kuaförde gelin başı diye uğraştılar..yıprandı saçlarım ve dökülüyo
alışmasın diye şampuan değişikliği yapın derler...bir şişe kullandıktan sonra bikaç yıkama güvendiğiniz bi şampuanla yıkayın sonra tekrar kullanın...elidor u bende sevmem ama bu seriyi beğendim...

şampuan kişiye göre değişen bir ürün malesef. yani saçınızın şekline ve yapısına göre size iyi gelen bir ürün başkasına hiç yaramayabilir. bence bunun bilincinde olarak yorum yapmakta fayda var. bu marka kötü, şu marka harika diye kesin hüküm vermek yanlış. benimde arkadaşım saç ve cilt bakımı okudu ve pantene için en adi şampuan diyor ama memnun olanlar var. yaklaşık 3 yıldır elidor kullanıyorum ve şampuanlarının kötü bir yanını görmedim. saçlarımı boyadığım için bir de boya koruyucu şampuanını deneyeceğim :)

İlk çıktığında yeniden yapılandırıcı serisinin tüm ürünlerini alıp kullanmıştım.saçlarım çok yıpranmış durumda idi.bu arada ince telli, dipleri yağlı uçları kuru, röfleli saçta kullandım.
Şampuan: çok bir muhteşemliğini görmedim.saçı keçe gibi yapan şampuanlardan değil,bunu söyleyebilirim.
Saç kremi: saçları yatıştırıyor ve kayganlaştırıyor.saçınız aşırı yıpranmış değilse memnun kalırsınız.benimkiler yanmıştı o ara, o yüzden bana yetmedi ve bu kullandığım son saç kremi oldu, krem yerine maske kullandım o günden sonra.
Maske:maske saçımı çok ağırlaştırdı ve söndürdü.ince telli saçlara önermiyorum.kuru,kabaran,asi saçları sakinleştirebilir.
Gece serumu:çok ümitliydim bundan, ancak sürüp yattığımda sabahları hep şekil almayan yapağı gibi saçlarla uyandığımdan sadece 1-2 kez kullandım.banyo öncesi bakımı niyetine kullanarak bitirmeye çalıştım.
Isıya karşı koruyucu sprey: ısıdan korudu mu bilmiyorum ama fön çekmeyi kolaylaştırmadı, kalıp gibi yaptı saçımı, beğenmedim, kullanamadım.
Minik tüpler şeklindeki şok bakım ve yağlar (adını bilmiyorum ama anladınız siz onu:) serinin en çok beğendiğim ürünleri bunlar oldu.hele o yağ büyük şişede satılsa ömür boyu alır kullanırım.seriden sadece bu minik tüpleri kullanmaya devam ettim.ancak içinden sadece 4 kullanımlık çıktığından ve ben hergün saç yıkadığımdan çok pahalıya geliyor, yoksa hergün kullanmak isterdim.bu yüzden günlük kullanım için başka büyük boy ürünler kullanıyorum, bunları da arada bakım amaçlı kullanıyorum, bir de minik ambalajları gereği yolculuklarda kullanıyorum.indirime girdikçe stokluyorum, öneririm, kuaförde bakım yaptırmış gibi oluyor saçlar.

Epey detaylı bir açıklama olmuş, ominik tüpler neyse merak ettim bir bakacağım bende

Epey detaylı bir açıklama olmuş, ominik tüpler neyse merak ettim bir bakacağım bende

Keratinology iki aşamalı bakım kürü imiş adı.içinde 4er adet tek kullanımlık bakım ve yağ çıkıyor.25 tl olması lazım.bakım kürünü normal maske gibi yıkadıktan sonra uygulayıp 2dk bekletip duruluyoruz, yağı da banyodan çıkınca nemli saçımıza uygulayıp durulamıyoruz.pürüzsüzleştiriyor, nemlendiriyor.

Ben de bugün gece serumunu ve spa etkisi maskesini aldım 3 kez c vitaminiyle saç açmaktan yapağı haline gelen (normalde dümdüz) saçlarımın elinden tutacak mı bakalım,watsonsdaki kadın öve öve bitiremedi ama şampuanını almaya niyetlenmişken beni maskeyi almaya neden ikna etti kullanınca anlarım. mükemmel bişey beklemiyorum,eski haline dönsün,düzken kıvırcık saç gibi şekiller yapıp düğümlenmesin ben de onları kesmeyeyim,,uçlarına da can gelsin bana yeter.etkisi olursa yazarım arkadaşlar,,

Bu sayfadaki yorumumu yaptıktan sonra tuttum düzleştirici şampuan ve kremini aldım.2-3 kez anca kullandım çünkü düzleştirme gibi bir etkisi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…