kızlar cvp veriyorum 2. kullanışım oldu aşırı yıpranmış serisini almıştım biliyorsunuz tek kelimeyle mükemmel şune söyleyeyim bnm saçım rezalet kesilmeden düzelmeyecek olanlardan uzadıkça kestiriyorum ona zaten bir çare olamaz saç ölmüş yani ama yanık durmaması için enazından ne serumlar kullandım bu çok iyi yanık durdurmuyor ama yanıklarıda geçirmiyor tabisi
Evet kılıç balığı bende katılıyorum ama keratin ismi geçince albenisi oluyor bende merak ediyorum nasıl gelir diye fiyatıda yüksek, değse tamam dicem ama kenara atılan şampunlar içine girerse yazık yani ve dökme olur mu korkar oldum
Kızlar,, ben bu serinin maskesini aldım yaklaşık 1ay önce. Ondan önce 3ay kadardır Gliss`in maskesini kullanıyordum. Gliss`in hiçbir olumlu etkisini de görememiştim açıkçası. Fakaaat,, Elidor Keratinology Serisinin maskesi gerçekten etkili. Yani sürüyorum saçlarıma, 3dakika kadar bekletiyorum. O benim kırık kırık saçlarım nasıl yumuşak, nasıl ipeksi oldu anlatamam. Gerçekten çok beğendim. Hani bakım maskesi bu çok şey beklememek lazım falan deriz de, ben gerçekten çok etkisini gördüm. Tavsiye ediyorum kızlar. En azından Gliss`ten kat kat daha iyi. Haa bu arada Gliss`in kokusunu daha çok seviyordum o ayrı.
Elidoru beğenmiyorum fakat bu ürünü merak ettim kullanıp memnun kalan arkadaşlarda yorum yazarsa ona göre karar vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?