Şampuan ve Saç Kremleri Elidor yeni Keratinology Serisi Hakkında

gliss'in ultimate repair yani siyah serisini kullanmışmıydın? Kullandıysan acaba çok farkı varmı merak ettim :)

İçeriğe bakarsan keratin harici klasik market şampuanı, hayatta Elidor'a bu kadar para vermem... Başka bir başlıktada yazmıştım, Elidr 20-25 liralık şampuan çıkartacak marka değil kusura bakmasınlar...

bana 2 hafta önce kerationlogy nasıldır diye sorsaydınız ben de sizin gibi kuşkuyla yaklaşırdım. iki haftadır yeniden yapılandırıcı serisini kullanmaya başladm etkisini etrafımda herkes farkeder oldu. saçlarım boyadan ve açıcılardan okadar ypranmıştıki artık kuaföre her gittiğimde kestirmen lazım demelerinden sıkılmıştım. gratiste karşılaştığım bu ürün önce çok iddialı ve phalı gelmişti ama gerçekten her kuruşunu sonuna kadar hakkediyor. tavsiye ederim kızlar benm saçımda işe yaradı ve saçlarımın tekrar yaşadığını hissetemeye başladım. umarım sizlerde güzel sonuçlar elde edersnz.

Evet kılıç balığı bende katılıyorum ama keratin ismi geçince albenisi oluyor bende merak ediyorum nasıl gelir diye fiyatıda yüksek, değse tamam dicem ama kenara atılan şampunlar içine girerse yazık yani ve dökme olur mu korkar oldum

Keratin içermesi iyi bir şey ama bu şampuanın içine sen sls ve sodyum koyarsan ben ne anladım ki bu işten, bir yandan boz öbür yandan tamir edip insanları esirin et, ah bu market şampuanları...

Son düzenleme:
Kızlar,, ben bu serinin maskesini aldım yaklaşık 1ay önce. Ondan önce 3ay kadardır Gliss`in maskesini kullanıyordum. Gliss`in hiçbir olumlu etkisini de görememiştim açıkçası. Fakaaat,, Elidor Keratinology Serisinin maskesi gerçekten etkili. Yani sürüyorum saçlarıma, 3dakika kadar bekletiyorum. O benim kırık kırık saçlarım nasıl yumuşak, nasıl ipeksi oldu anlatamam. Gerçekten çok beğendim. Hani bakım maskesi bu çok şey beklememek lazım falan deriz de, ben gerçekten çok etkisini gördüm. Tavsiye ediyorum kızlar. En azından Gliss`ten kat kat daha iyi. Haa bu arada Gliss`in kokusunu daha çok seviyordum o ayrı.

yaa bende de şuan gliss in siyah serisinin ürünleri var ve ilk başlarda saçlarımı yumuşatıyodu ama şimdi öyle bir etkisi kalmadı gibi :18: gerçekten yorumlar çok çok iyi kullananlar tarafından fikrimi değiştirmek üzereyim ki zaten annem maskesini aldı bile olmazsa ondan kullancam bikaç defa. Ama şöyle birşey var gliss ultimate repair serisini de araştırırsanız herkes çok ama çok memnun sonra birden kötüleşiyo yorumlar. Bu da yeni bir ürün olduğu için acaba biraz dahamı beklesek? Senin saçların ne kadar kötüydü acaba? Yapısal olarak güçlendiğini hissediyormusun yoksa sadece görüntü olarakmı?

Bir de açılmış işlem görmüş saç protein kaybettiği için banyoda ıslakken sünüyor ve hamur kıvamı alıyomuş. Keratin o proteini geri kazandırmak için şampuanlarımızda. Fakat o kadar keratinli ürün kullanmama rağmen hala ıslakken bir teli alıp çektiğimde sünüyor rica etsem bunu da gözlemleyip yazarmısınız? Sünen saçı güçlendirip düzeltiyormu bu seri yada herhangi bir ürünü? Şimdiden çok teşekkürler çok soru sordum

arkadaslar ben yıllardır kendımı bıldım bıleleı elıdor sampuan ardından kremı surer durularım
ama bu kremı surunce elıme saclarım gelır hep 3 4 tel ya da dah afazla acaba yenıledıgı ıcın mı elıme gelıyo hanı sac derısı yenılendıgı ıcın mı yoksa doktugu ıcın mı anlamadım saclarımda azalma da yok ya da ben fark etmıyorum cok da memnunum elıdordan sacım alıskın oldugu ıcın hıc farklı samouan krem kullnmadım bu 7/24 krem hakkında ne dusunuyosunuz pekı ??

ben elidorun hiç bir ürününü sevmem hemen hemen hepsini denemişimdir, bu son çıkan hariç. bu ürüne şans verir miyim ? sanmıyorum

Bu ürün market şampuanı değil yalnız heryerde bulunmuyor. Ben şu anda 2. kullanımı yaptım ve çok fark var , bende etkili oldu diyebilirim. İlk önce iş arkadaşım kullandı ve çok beğendi bende aldım geçen hafta.

Elidoru beğenmiyorum fakat bu ürünü merak ettim kullanıp memnun kalan arkadaşlarda yorum yazarsa ona göre karar vericem

Elidoru beğenmiyorum fakat bu ürünü merak ettim kullanıp memnun kalan arkadaşlarda yorum yazarsa ona göre karar vericem

Ben denedim canım düzleştirici şampuan düzelştirici etki saç bakım maskesi ve iki aşamalı saç yapılandırıcı küründen aldım. Yukardada yazdığım gibi bu sıradan elidor gibi değil fiyatlarıda farklı küçücük şampuanı 15 tl ama fındık tanesi kadar kullanmak yeterliymiş. Ben 2. kez kullandım saç yapılandırıcı küründen bir kere ama baya fark etti saçlarıma fön çektirdim normalde çok asi saç yapım fön çektirsem bile dümdüz pürüzsüz olmuyor ama bu sefer çok farklı oldu fön çektirince dümdüz oldu ellerimi saçlarıma sürünce parmaklarıma dolanırdı ama şimdi hala yumuşacık. Hani bana çok yaradı ki saçımla o kadar oynadım ki çok yıprandı herkese yarar mı bilmem watsonstan aldım zaten her yerde yok marketlerde satılmıyor sanırım ben bulamamıştım. Benim iş arkadaşım 1 aydır kullanıyor ve ondada epey fark etti.

Ben de onarıcı serisini kullanıyorum.Erkek arkadaşım bile farketti.Daha önce saçlarını bi kestir istersen tiftik tiftik ve çok sert diyordu.Şimdi yumuşacık saçların ne güzel duruyor diyor :)

slm kızlar ben de bu markaya ön yargı ile yaklaşanlardandım ama ürünü çok merak ettiğim için aldım en kötü ihtimalle kullanmam atarım diye düşünüyordum. hiç de beklediğim gibi olmadı gece serumunu aldım ve 3-4 defa kullandım şimdilik son derece memnunum. sonra dayanamayıp saç maskesini de aldım ama onu daha kullanmaya başlamadım...

Öyle bir dünya yok ne yazık ki:) Seriyi Watsonsda inceledim her türlü silikon ve türevi içinde bulunuyor. Keratin zaten ancak çok yüksek sıcaklıklarda saça hapsolan bir madde (o yuzden keratin bakımları kuaförde yapılıyor) ki onun da etkisi ancak dış görünüşü kurtarmaya yönelik ve birkaç ayda geçiyor.
Haa bu ve benzeri keratin ağırlıklı şampuanlar ne yapar, saçı yıkadıktan sonra yumuşacık yapar, (silikon!!)parlatır, kolay taranmasını sağlar ancak hasarı onarıp saçı yeniden yapılandıramaz(hiç birşey saçtaki oluşmuş hasarı onaramaz, sadece görünümü düzeltir)
Hele saça üç kata kadar işler lafına çok şaşırdım, boya ve oryal gibi saldırgan maddeler bile iki kata kadar ancak ulaşıyor
ama dışatn iyi görünmesi bile bana yeter diyenler için olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…