Şampuan ve Saç Kremleri Elidor yeni Keratinology Serisi Hakkında

Bu yorumu bir sitede daha okudum.Alinti mı yoksa siz mı yazdınız anlamadım.
Ben bugun yeniden yapılandırma serisinin sampuanini ve yogun bakim maskesi spa etkisini aldım.
En son orta okulda elidor markasını kullanmış biri olarak bende bile merak uyandırdı.
John FRieda,kerastase,loreal,redken ve wella ürünlerini kullanıyorum.Saclarim da röfleli ve uzun,ince Telli,biraz sönük diyebilirim.
Yarin ürünü deneyince yorumumu yazarım ilk kullanım da olsa kendini belli eder diye düşünüyorum.

Bu arada bakim maskesi cok yogun aynı Dax'a benziyor.
Kokusu da guzel sayılır Mango şeftali arası bir şey gibi :)

Bugun keratinology yi denedim.Hem de sacım boyandılar hemen sonra.
Normalde boya sonrası biraz sertlesirdi Saclarim ama su an üstler gayet yumuşak ama uçlarda biraz kuruluk var.
Sampuan sonrası bakim maskesini yaptım ve duruladım.yapisini sevdim,kokusu daha guzel olabilirdi bence.
Ama ilk yıkama ve boya sonrası olmasına rağmen beklentimi karşıladı diyebilirim.
İcinde silikon var mı yok mu bilemiyorum ama yıkarken sampuan gercekten sacına silikon sürüyorsun gibi kayıyor.
Yumuşak ve akıcı bir his,sevdim diyebilirim.
Bir kac kullanımdan sonra yine yorum yazarım.

kızlar ben maskesini kullanıyorum bende beğendim yani yumuşak oluyo kokusuda gayet güzel daha önce gliss in siyah serisi varya onun maskesini kullanıyodum bundan daha memnun kaldım ben dediğiniz gibi kötü bi ürün değil

bu seride elidordan farksız ambalaj parası veriyorsunuz haberiniz olsun içerikler hep aynı yok düz saçlara yok kıvırcık saçlara bunlar pazarlama tekniği içerik aynı çeşit bir sürü arkalarını inceleyince kıvırcık saçla düz saçın içeriğinin aynı olduğunu görürsünüz sampuanda sadace 2 si 1 arada olmamasına özen gösderin krem saç dibinde seyrelme ve dökülme yapıyor gerisi hava civa bu serilerde tam bir fiyasko dediğim gibi ambalaj parası vermeyin bildiğiniz elidorla aynı ki elidoru sevmem kepek dökülme yağlanma ne ararsan yapmışdı saçımda dove de aynısı

ben bu markanın yeniden yapılandırma olanının maskesini kullanıyorum,tek kelime ile süper ki saclarım çok hasarlı şampuanınıda kullanacagım ama brezilya fonu var sacımda,içinde sulfat oldugu için şimdilik erteledim.

Saclarim Cok kuru, asiri yipranmis, rofleli, kalin telli ve kabarir fonsuz kullanamam.Ben 4 kez sampuan ve sac bakim kremini kullandim, maskesini bulamadim henuz. Herkeste ayni etkiyi gosterirmi bilmem ama benim saclarimi yumusatti ve butun kabarikligini aldi, parlaklik verdi. Bana gore tek dezavantaji fiyati ve zor ulasilir olmasi.

benimde saçlarım hiç iyi durumda değil.%40 ı falan ölü durumda rofleden dolayı..biraz kestiricem ama birden bire cok fazla gitsin istemiyorum.oyüzden böyle bişeye ihtiyacım var.bitkisel ve organik bitakım ürünler de denedim ama bence o tarz ürünler sadece dogal boyasız islemsiz saclar icin.benim sacıma yeterli gelmiyor yani.tüm seti almak istiyorum da yaklasık 120-130 tl ye denk geliyor.oyüzden kesinlikle işe yarıyorsa aliyim diyorum.tüm ürünleri almış olan var mı hepsi iyi mi yoksa yok o pek etkili degil dediginiz ürünler de var mı sette?kızlar?

ben bu gün saç bakım maskesini ve ısıya karşı koruyucu spreyinide aldım. şampuan ve bakım kremini kullanıyordum. bu gün maskeyle birlikte spreyide kullanıcam ve yarın sonucu yazarım. ben genel olarak çok memnunum açıkcası ama şampuandan ne istediğinize ne beklediğinizede bağlı biraz memnuniyet, benim saçım çok kabarır elektriklenir bu şampuan sayesinde saclarım hiç kabarmıyor bazı arkadaşlar 0 volum iğrenç yazmış mesela, benim için 0 kabarma süper:) bilmem anlatabiliyormuyum

ayy kızlar içimi çok rahatlattınız
saçlarımda oriyel röflesi vardı düz renge boyattım 1 sene boyunca
uçlarım taş gibi oldu resmen o kadar yıpranmış gibi duuruyor ki çıldırmak üzereydim
bide benim saçlarım çok kuru çözum ararken takıcım bu seriyi denememi istedi
genelde kullananlar çok memnun yarın alıp demek istiyorum hemen:)
sonuçları bildiririm:)

elidoru sampuan olarak tercih etmiyorum ama onarıcı yapılandırcı bakım maskesini aldım bi haftadır kullanıyorum saclarım yumuşacık kokusuna bayıldım zaten

rossmann'daki kadın elidor sadece dağıtımını yapıyo bunun demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum deneyesim var ben gliss ultimate repair kullanıyorum hani şu meşhur siyah seri hep gliss kullanıyorum memnunum bu da iyi geldi benim saçıma ama tabi herkesin saç yapısı farklı. benim saçlarda tarama sorunu olmuyo ama boyasıydı düzleştiricisiydi maşasıydı derken yıprandı ama glissten memnunum şuan

günaydınlar
keratinology serumdan akşam saçlarım kuruyken kullandım. sabah ince telli ve boyadan yıpranmış saçlarımın o posur posur görüntüsü epeyce bir düzeldi. uçlardaki o kazık gibi görüntü kayboldu. bir de yeni yıkayınca sürüp ertesi günki görünümü paylaşacağım.

bende bugün denemek için aldım.Pek umut vermiyor şuan ama bakalım gliss siyah maske çok iyi kızlar

Bende geçen hafta şampuanı ve bakım maskesini kullanmaya başladım (yeniden yapılandırma) saçlarım çok kuru ve cansızdı. Kullanmaya başladığımdan beri kuru halinden eser kalmadı saçlarım yumuşacık oldu. Tabi daha net yorum yapabilmek için bi süre daha kullanmak gerekli.. İlk izlenimlerimi paylaşmak istedim :)

1 yıl henkelde çalıştım bize gliss her şampaundan maskeden hediye ettiler gliss saçı katur kutur yapıyor daha almadım pantene kafa derimi kaşındırıyor elseveler bozuldu artık saçı çok yumuşatmıyor 10 numara şampuan elidor siz ne diyorsunuz benim boyadan yıpranmış saçlarımı sadece onun sarı badem yağlı şampaunı ve saç kremi yumuşatıp toparlıyordu millet katur kutur yapan glissi sertleştiren syossu yağlandıran kaşındıran panteni övmüş burda dün gratisten özenip giovanni keratinli saç kremi aldım o kadar beterki katur kutur yaptı oda keşke elidor kereatin serisini alsaydım saç maskesi olarak ayrıca john freda derim mor kapaklı yoğun bakım maskesini kullandım harikaydı ilk fırsatta elidor keratinology setten edinicem şapuan maske ve saç kremi alıcam elidor çok iyi şampuan yıllardır yumuşacık parlak saçlar yarattı bana kaç yıl badem yağlısı

Ben tam 3 aydır kullanıyorum; ilk bir ay muhteşem oldu saçlarım, ikinci ay inanılmaz kepeklendi ve ağırlaştı, üçüncü ay ise (şu anda bitmek üzere) tam anlamıyla sertleşti, yağlandı ve kepeklendi. kafa derim tamamen soyuluyor. Bir daha almayı düşünmüyorum.

bloglarda okuduğum kadarıyla memnun kalmayan olmamış pek
ısı koruyucu spreyini kremini ve maskesini almayı düşünüyorum bende
yorumlarımı yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…