- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
2 ayda toplam 9 kilo vererek 77 den 68 e düştüm hedef 59-60 bakalım neler olucak :)
aşağıdaki foto mayıs ayında ki kilolu halim ve şuan ki halim ayrı ayrı. mayısta tabi dha diyete karar vermemiştim
Eki Görüntüle 816021
açtım canım :) brz dha motive olayım dye :)sende mi günlük açtın takipçinin
göbek gözle görülür küçülmüş.maşallah.umarım istediğin kiloya ulaşırsın,tebrikler
teşekür ederim canım br 8-9 kilo dha versem süper olacak :) göbeğim kalmadığı için 38 beden oldum :)
annemden ayrı yaşıyorum ben kadına diyorum 38 bedenim diye inanmıyor :) bi yarım saat önce konuştuk kaç kilosun dedi 68 kiloyum 38bedenim dedim nasıl ya ben 65 kiloyum ama 40 beden giyiyorum dedi :) bnde dedim senin göbeğin var benm sadece basenler var :) haklısın diyor sonradan :)en güzelide alışverişte 38 beden giyiyorum demek olur herhalde
annemden ayrı yaşıyorum ben kadına diyorum 38 bedenim diye inanmıyor :) bi yarım saat önce konuştuk kaç kilosun dedi 68 kiloyum 38bedenim dedim nasıl ya ben 65 kiloyum ama 40 beden giyiyorum dedi :) bnde dedim senin göbeğin var benm sadece basenler var :) haklısın diyor sonradan :)
saol canım darısı size artık :)harikasın canım
Eliff kendine ait günlük açama çok sevindimm ,ben seni koizinn sayfasından tanıyorumm orda yazmasamda senin yzaılarınıı okudumm sırf senii okumak için geldiğim bile oldu azmine hayran kaldımm hatta bazıı günlerr aklıma geliyorsunn bende elif gibii yapsam kahvaltı dışında ekmek yemeden seninn gibii beslensem 2 ayda bende inerim 68 e inşallahh
senii burdan takip etmek çok güzel olacakk
merhaba seni tebrik ediyorum
sayfanı takip edecegim fikir alışverişi yapmam gerek
içimde hiç istek yok tam tersine yemek istiyorum hızlı ve farkında olmadan
5 gün çalışıyorum ögle yemegini evden getiriyorum sanki hiç bişey getiremeyeckmişim gibi geiyor hep aynı yediğimi düşünüyorum
örnek liste paylaşırsan sevinirim akşam ve öglen neler yediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?