Elif'in günlüğü

bende 77den indim en fazla 73-74 oluyordum bir baktım 77 olmuşum o an karar verdim zayıflayacağım diye ama maksat sevdiğim adamı şaşırtmaktı olmadı seneye kadar en azından bir 55 kilo falan olsam çok güzel olacak. isveçi kışın denedim mideme dokundu ben yapamadım canım. inşalah birlikte ulaşacağız hedeflere :) 68 kiloyum ama 38 bedenim bu beni çok movite ediyor :)

yaa bennn 46 beden aldımm yenii
sünnet var yarın eşimin arkadaşınınn oğlunun ve gitmek istemiyorum
68 kiloda 42 beden elbise almıştım bende
sen evli değilmisin

yaa bennn 46 beden aldımm yenii
sünnet var yarın eşimin arkadaşınınn oğlunun ve gitmek istemiyorum
68 kiloda 42 beden elbise almıştım bende
sen evli değilmisin
hayır canım bekarım ben. bnde daha önce kıyafet alma konusunda çok zorlanıyordum istediğimi alamıyordum

sabah kahvaltısı

çok az zeytin yağında pişmiş sahanda yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yarım bardak ev yapımı meyve suyu
yarım domates
1 kibrit kutusu peynir
5 adet zeytin

öğle yemeğim 13.30

1 kase ev yapımı meyveli yoğurt
3 adet eti form limonlu bisküvi

yoğurdun içine kırdım bisküvileri hem öğün oldu bna hemde doğal yoldan tatlı ihtiyacımı giderdim

tartıldım ve 67 kilo geldim yuppi :) 2 gün öğünümü değiştirdim ve karşılığını aldım :)

merhaba isveç diyetini araştırırken gördüm ve okumaya başladım :) valla tariflerin çok hoş meyveli yoğurt yapmıssın gaza geldim bende yaptım hemen elma ve nektarinden muz dün bitmişti bende bugün başladım diyete kendimce sabah 62 kg geldim düğünden sonra kilo alırsın derlerdi inanmazdım (( hedefim 50 yada 48 olmak genelde kilom hep öyleydi ama anlamadığım zaten yemek çok yemem ekmekle aram neredeyse yok ama nasıl kilo aldım bennn pantolonlarım olmadı ve resmen yıkılmış durumdayım artık sendende yardımlarla veririm veririz inş :)

teşekür ederim canım diyete başladım başlayalı düşük kalorili şeyler uydurmaya başladım :) yne iyisin sen 62sin ben 67 yim umarım hedefimize ulaşırız bende ekmek yemezdim normalde zatende gece yemelerim ve abur cuburlarım çoktu onları kestim

akşam yemeği 18.30

4 yemek kaşığı tavuklu kabak yemeği
3 yemek kaşığı kıymalı pazı sote
1 bardak ayran
marul salatası
1 dilim çavdar ekmeği

yarın öğlen yine öğün olarak meyveli yoğurdu düşünüyorum. pazartesi öğlende meyveli yoğurt yiyeceğim. bu sefer içine neler koyduğumu akşam yemeğinden sonra yazarım :)

ev yapımı meyveli yoğurt

2 adet kuru kayısı
5 adet kuru badem içi
1 adet elma
1 adet şeftali
1 adet armut
3 yemek kaşığı yoğurt

elma sirkesi kürüne başlayacağım

günde 2 defa sabah kalktığımda aç karnına birde yatmadan önce

1 bardak ılığa yakın suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi

akşam sporu ve köpekleri gezdirmeden sonra eve geldim :) duş almadan önce tartıldım 60.7 çıktı sabah kıyafetlerim vardı acaba ondanmı 62 çıktım bilemedim hehe benimde limonata ve soğuk çay alışkanlığım vardı günde 1 litre limonata içiyordum tabi marketten sanırım ondan fırladı kilolar birde buz yeme hastalığımmı alışkanlığımmı desem ondan var o kilo aldırırmı ki günde 20ye yakın kütür kütür yiyorum umarım kalıcı olarak gider kilolarımız musmutlu güzel güzell kıyafetlerimizle gezeriz takipteyim seni tatlım şimdi ekmeksiz bir kase tarhana çorbam ve 3 kaşık yoğurdumu yiyeceğim gün boyu az bir kahvaltıyla durdum ama acıkmadım eve ancak gelince yemekte gece kaldı

canım buz kilo aldırmaz sonuçta su oluyor eriyip limonata şekerli oluyor ama soğuk çayı kendinde yapabilirsin demlediğin bir çayı şişeye boşlatıp içine limon sıkarsın ve soğuk soğuk içersin. şeker eklemeden :) bende genelde kıyafetsiz tartılmayı tercih ediyorum genelde bazen kıyafetler ble 1 kilo falan gelyr bn yemeğimi 7den sonra yememeye çalışıyorum daha iyi oluyor :)

elma sirkesi kürüne başladım biraz önce bardak içtim tadı fena değil hatta ekşimsi bir tadı var kötü değil yani

Sabah kahvaltısı 10.152.5 dilim çavdar ekmeği (1.5 dilimi ballı)Yarım domates(zeytin yağlı pul biberli limonlu naneli)5 adet zeytinYarım bardak ev yapımı meyve suyutemizlik yaptım ve sabah yediklerimi yakmışimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…