- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Elifcimm ben 92 kilodan 68 kiloya indim ,geçtiğimiz mayıs ayında kızkardeşimin düğünü oldu.Düğün gününe kadar çok sıkı diyet yaptımm düğün günüü herkez çok zayıflamışsın dedii ve ben ne yaptım biliyormusun sabah diyeti bozdum ve 4 buçuk ayda geri 77 kiloya kadar çıktım.okadar pişmanımkii senin gibii hedefime 8 kilo kalmıştı ne olur sen benimm gibii yapma ve hedefine ulaş canım.Şimdi verdiklerimii geri vermeye çalışmak çok zor geliyor bana ama hedefime ulaşmak istiyorumm bu sefer,seni okumaya başladığımda neden ben geri vermiyeyimm dedim kendime tekrardan ,inşallah canımm bende yarından itibaren yazmaya çalışacağım sayfana,benimde hedefim 13 hazirana kadar 59 kilo olmak ,okulların kapandığı güne kadar kurtulmak istiyorumm ama bu sefer sağlıklı beslenerek vereceğimm öncekinde isveç diyeti çok yaptım çünküü,
resminde çok belli olmuş kilo veriğinn,ben kendimi 68 kilodaykende 92 lik gibii görüyorumm ama öyle değilmişş resimlerde gördümm ne kadar çok farketmişimm ahhhhh benimm kafamm ahhhhh
bende 77den indim en fazla 73-74 oluyordum bir baktım 77 olmuşum o an karar verdim zayıflayacağım diye ama maksat sevdiğim adamı şaşırtmaktı olmadı seneye kadar en azından bir 55 kilo falan olsam çok güzel olacak. isveçi kışın denedim mideme dokundu ben yapamadım canım. inşalah birlikte ulaşacağız hedeflere :) 68 kiloyum ama 38 bedenim bu beni çok movite ediyor :)
hayır canım bekarım ben. bnde daha önce kıyafet alma konusunda çok zorlanıyordum istediğimi alamıyordumyaa bennn 46 beden aldımm yenii
sünnet var yarın eşimin arkadaşınınn oğlunun ve gitmek istemiyorum
68 kiloda 42 beden elbise almıştım bende
sen evli değilmisin
merhaba isveç diyetini araştırırken gördüm ve okumaya başladım :) valla tariflerin çok hoş meyveli yoğurt yapmıssın gaza geldim bende yaptım hemen elma ve nektarinden muz dün bitmiştibende bugün başladım diyete kendimce sabah 62 kg geldim düğünden sonra kilo alırsın derlerdi inanmazdım (( hedefim 50 yada 48 olmak genelde kilom hep öyleydi ama anlamadığım zaten yemek çok yemem ekmekle aram neredeyse yok ama nasıl kilo aldım bennn pantolonlarım olmadı ve resmen yıkılmış durumdayım artık sendende yardımlarla veririm veririz inş :)
teşekür ederim canım diyete başladım başlayalı düşük kalorili şeyler uydurmaya başladım :) yne iyisin sen 62sin ben 67 yim umarım hedefimize ulaşırızbende ekmek yemezdim normalde zatende gece yemelerim ve abur cuburlarım çoktu onları kestim
akşam sporu ve köpekleri gezdirmeden sonra eve geldim :) duş almadan önce tartıldım 60.7 çıktı sabah kıyafetlerim vardı acaba ondanmı 62 çıktım bilemedimhehe benimde limonata ve soğuk çay alışkanlığım vardı günde 1 litre limonata içiyordum tabi marketten sanırım ondan fırladı kilolar birde buz yeme hastalığımmı alışkanlığımmı desem ondan var o kilo aldırırmı ki günde 20ye yakın kütür kütür yiyorum umarım kalıcı olarak gider kilolarımız musmutlu güzel güzell kıyafetlerimizle gezeriz takipteyim seni tatlım şimdi ekmeksiz bir kase tarhana çorbam ve 3 kaşık yoğurdumu yiyeceğim gün boyu az bir kahvaltıyla durdum ama acıkmadım eve ancak gelince yemekte gece kaldı
tartıldım ve 67 kilo geldim yuppi :) 2 gün öğünümü değiştirdim ve karşılığını aldım :)
teşekkür ederim canım :)tebrik ederim canım bak başladın tekrar kilo vermeyebu arada günlüğünde hayırlı olsun takıpteyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?