- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
-
Büyük arkadaşlıklar kavgayla başlar :) bence siz de gidin,hele ki sürekli gittiğiniz mekan diyorsunuz. Hayat bu,nasıl sürprizler bahş edeceği belli olmaz. (Belliki kız psikolojisi ve morali bozuk anlar yaşıyordur. Bizlerin de bu durumlarda destek olmamız gerek,benim içime sizin büyüklük yapacağınız doğuyor. Merhametli hanım efendi öce öcle cevap vermez,hastaya yardım eder.)
Hz. Ali aleyhisselâma sormuşlar;birisi sana kötülük ederse sen ne yaparsın? Demiş iyilik ederim. Bir daha sormuşlar...bir daha aynı cevabı vermiş...yedi defa sormuşlar,yedi defa iyilik yaparım demiş.
Benden bu kadarhayırlı geceler her kese.
Saolun dikkate alıcam sözlerinizi.
Ne gecer ki elinize?Hicbişey!!!Siz sikayeti geri alırsınız,ertesi günde gider bana zorla söyletti,partnerimi,eşimi,sevgilimi...bastan cıkardı ben öyle yaptım derse ne olcak o zaman?Tekrar şikayette edemezsiniz.
Ya aslında kusuruma bakma ama bu kadar alttan aldığına göre gerçekten bakıştın falan mı çocukla?Ne bileyim..:) Bir de birilerinin hakkında aa erkekle arasında bir şey mi varmış gibi düşünmesi fikrine saplantılı gibisin.Hiç ilgisi olmayan biri böyle şeyler düşünmez ki...Yoksa cidden bir şey mi var.Aklımda birden böyle bir tablo canlandı kusura bakma aklıma geleni söylerim ben.
rose yoksa o kız sen misin?
canım şikayeti geri alıp almamak sana kalmış,iyi düşün,iyi tart.gerçi namusa dil uzatılması pekte affedilecek bir durum değil.dediğin gibi yanında oğlun da olabilirdi.
bir de rose'nin ısrarla affet demesini anlamadım:26:
"Şeytan, sizi fakirlikle korkutuyor ve size çirkin -hayasızlığı emrediyor Allah ise, size kendisinden bağışlama ve bol ihsan (fazl) vadediyor Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir (2/268)"
"Bir hayrı açıklar ya da gizli tutarsanız veya bir kötülüğü bağışlarsanız, şüphesiz Allah, affedicidir, güç yetirendir (4/149)"
Umarım anlamışsınızdır şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?