Elim ayagim buz kesti

Saolun dikkate alıcam sözlerinizi.

canım şikayeti geri alıp almamak sana kalmış,iyi düşün,iyi tart.gerçi namusa dil uzatılması pekte affedilecek bir durum değil.dediğin gibi yanında oğlun da olabilirdi.

bir de rose'nin ısrarla affet demesini anlamadım:26:

Aaa cafede otururken biri gelip üstüme su dökücek namusuma laf edicek, birde saçını başını yolarım diye artsitlik yapıcak!
Bence polisi çağırtıp şikayetçi olmakla akıllılık yapmışsın, benim aklıma gelmezdi. Büyük ihtimalle bende ona saldırırdım cafenin ortasında saç saça, baş başa yoluşurduk
Bence şikayetini geri alma. Böyle durumlarda hakaret davasında eğer karşı taraf kaybederse sana 3000 civarında bir ceza ödüyor diye biliyorum. Ayrıca senin sürekli mahkemeye gitmen gerekmiyor, şikayetçi olan taraf sen olduğun için. Ama o her mahkemeye gitmek zorunda kalıyor, gitmezse sıkıntı çıkıyor. Baya bir süründürüyorlar yani. Bu arada mahkeme şahit isticektir senden.
Dava zaten büyük ihtimalle kendiliğinden düşer. Hatta %90. Bu yüzden bence şikayetini geri alma, bırak kendi düşene kadar sürünsün.

O artistliği yanındaki namussuza neden yapmamış küçük hanım
o söylediği laf yüzünden masadaki bıçakla öldürülecek kadınlar var bu ülkede
bu kadar basit mi kesinlikle almayın şikayetinizi utanacak adam zaten o hareketi yapamazdı
alsanız istediğimi yapar iki yalvarır kurtulurum diyecek
belki kadın baktı ki pişman oldu da geri aldı diyecek

egem ablam belki kız buralarda dolanıyodur

Ne Kadar Dengesiz insan Var Ya ..

Almayin Sikayetinizi , Rezil Olsun !
Istedigi Kadar Arasin Ozur Dilesin , Ben Olsam Sikayetimi Asla Geri Almazdim ...

Ya aslında kusuruma bakma ama bu kadar alttan aldığına göre gerçekten bakıştın falan mı çocukla?Ne bileyim..:) Bir de birilerinin hakkında aa erkekle arasında bir şey mi varmış gibi düşünmesi fikrine saplantılı gibisin.Hiç ilgisi olmayan biri böyle şeyler düşünmez ki...Yoksa cidden bir şey mi var.Aklımda birden böyle bir tablo canlandı kusura bakma aklıma geleni söylerim ben.

Bence de geri almamalısınız.

Yangına körükle gitmek istemem ama bahsettiğiniz kızda ciddi bir davranış bozukluğu, öfke kontrolsüzlüğü var.

Şizofren dahi olabilir.

Bugün sizi takıntı haline getiren yarın bize de aynı şeyi yapar.

Bir de eşinizin çocuğunuzun yanında yapsaydı bunu ?

Bence dersini vermelisiniz sonuçta hapse girecek değil en fazla para cezasına hükmedilir.

Ayrıca ortada sadece hakaret olsa dersini almış özür dilemiş derim.

Ancak ya su değilde sıcak çay falan dökseydi.

O an eline su denk gelmiş onu dökmüş bence Allah sizi korumuş.

Belki de o insanın gerekli dersi almasını sağlayarak ona da iyilikte bulunursunuz.

Tabiki şikayetinizi geri almayın,öyle şey mi olur,eşinizede anlatın.
Salak kız ,herkesin içinde böyle bir şey denir mi,en azından çok rahatsızsan çek kenara öyle söyle,sakın almayın şikayetinizi,aklı başına gelsin.

Ben sikayetimi geri almaya hazirm. Cunku kiz telefonda yalvarir gibi konustu, esimde sikayetini geri al diyor. Beni tutan tek sey sizin gibi dusunebilme ihtimalleri insanlarin. Elbette bu ihtimale takicam.iftiraya ilkkez maruz kaldim ve anladimki o insanlar ya dogru zannederse korkusu daha agir basiyormus.İnanin bakmis olsam burda konu acmazdim. Hem arkadaslarimla gitmisim, nasil cesaret edeyim anlamazlarmiydi. Ustelik bilmiyorum inanirmisiniz. Hayatim boyunca birtek kisiyle bile masadan madaya bakismadim. Biriyle hasbelkader goz goze gelsem gozkerini kaciran insanlardanim. Yapi geregi istesemde bakisamam. Utanirim. Esim beni en iyi taniyan o hic suphelenmedi, cunku biliyor boyle biseye musait bir insan deilim. Hastalikki kiz bosver diyor. Evladim var ya, nasil bakisayim. Olmeyi tercih ederim boyle bisey yapmaktansa. Tabiki suphelenmekkte haklisiniz tanimiyorsunuz beni cunku.

Son düzenleme:
Tabiki sikayeti geri almiycaksin, yaptigi yanina kar mi kalsin...

"Şeytan, sizi fakirlikle korkutuyor ve size çirkin -hayasızlığı emrediyor Allah ise, size kendisinden bağışlama ve bol ihsan (fazl) vadediyor Allah (rahmetiyle) geniş olandır, bilendir (2/268)"

"Bir hayrı açıklar ya da gizli tutarsanız veya bir kötülüğü bağışlarsanız, şüphesiz Allah, affedicidir, güç yetirendir (4/149)"

Umarım anlamışsınızdır şimdi.

Ailesinden korkuyorsa ortalik yerde atar yapmasaymis hanim efendi .
Surundurun gorsun gununu.
Terbiyesiz kadin.
Siz davayi çekerseniz ona bas egmis gibi goruneceksiniz .
Asla almayin sikayetinizi .

Arkadaşım çok güzel hadisler yazmışsın ama, biz her suçluyu affedersek, ne olur bu toplumun hali? Burada bu kız çok dengesiz bir hareket yapmış, dersini alırsa aklı başına gelir belki, bir daha dikkat eder, hatasını anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…