- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
-
Su an sikayetimi geri alma taraftari degilim.. Kizin durumunu ogredim avukatimin arastirmasiyla. Durumu kotu olsaydi dayanamaz sikayetimi geri alirdim sanirim. Ama durumuda iyiymis, vicdan yapabilecegim bir sey yok. Simdilik devam artik avukatim ilgilenecek..
Bu gun iki arkadasimla bir cafede oturuyoruz. Ne oldugunu anlamadan, bir kiz geldi. " Azcik namuslu ol be" diyerek masadaki bardagi ustume doktu. Ben saskina dondum, "napiyosun sen, guvenlik yok mu" diye seslendim. Yaninda da bi adam kizi tutmaya calisiyor." Sacini basini yoldurtma bana" duyor birde. Neyse cafenin guvenligi geldi kizi cekti kenara kiz cikmak istedi musade etmedim. Polis cagirttim. Sikayetci oldum. Kizin erkek arkadasi bakmis bu da kiskanlik krizine girmis. Aksam aradi ozur diliyor sikayetimi alayim diye. Hayir yani arkadaslarimin yaninda da rezil oldum evli cocuklu kadinim. Benim adama baktigimi falanda dusunebilirlerdi.sikayeti alsam mi kararsiz kaldim. Elim ayagim titredi buz kesti cok kotu durum. İftira gibi oldu yani
Geçmiş olsun,arkadaşlara katılıyorum geri çekmeyin şikayetinizi,gerçekten telefon numaranızı nereden buldu,118 den bulması o kadar kolay değil oradan bile numara alırken X kişinin adı soyadı oturduğu şehir ,ilçesi ve mahallenizi bilmek zorunda yoksa sizinle aynı isim ve soyisime sahip bir sürü insan var,karakoldan veriyorlar mı her isteyene yada gittiğiniz mekan sizin telefon numaranıza kadar biliyor mu siz siz olun telefon numaranızı nereden bulmuş öğrenin.Gece gunduz aramadi dun birkez aradi sadece. Nerden aldigini sormadim numarami. Ya anlasmak isstiyorum diyip karakoldan almistir yada surekli gittigim mekan oldugu icin taniyan birinden almistir
İsmimden de 118 lerden buldurmus olabilir. Gizli degil cunku.
Veya Rab cezasını verecek diye sapık tecavüzcüler de psikopat seri katiller de dışarıda dolaşsın.Bize her kötülük yapanın karşısında susup en sonunda ezik karaktersiz bir hale mi gelelim?öyle değil mi..
Her insan kendine yakışanı yapar,zira kalite asla tesadüf değildir.
Buyurun bu da PS.
Anlayan anlamıştır.
Kalitenin asla tesadüf olmadığını kalitesiz halinize bakarak anlayabiliyorum bayan :)
Allah sana akıl fikir versin "bayan".
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=622133
Aile sorunları olan,psikolojisi bozuk birisinden anca böyle yorum beklenir.
Çok geçmiş olsun sana da.
Birini eski konularından vurmak hiç doğru değil
Sırf bu yüzden BDV'ye konu açmıyorum.
O kadar hadislerden bilmem neden dem vurdunuz yaptığınıza bakın ?
Birde kaliteyle ilgili ilk lafı siz etmişsiniz kızda sizin soktuğunuz lafa cevap vermiş.
Okuduğunuz hadislerden bişeyler öğrenmeyi deneyin.
Ayıp ettiniz.
Akıl vermek kötü bir şey değildir.
Anlayana anlayacak dille yanaşacaksın.
Insan hocasına ve yahut büyüğüne saygısızlıkta bulunursa,onu önce ailesine teslim etmek gerek,olmuyorsa Allah'tan silah olunması için dua edilecek. Ki tövbe edenler için biz bunu ettik.
Tanımadığı birisine sataşmam ne kadar doğru peki?
Konuyla ilgili yorum yapacaksa arkadaş,doğru yol çizsin o zaman!
Ben sizin tartışmalarınızı okumadım kim kime sataşmış bilemem ama sizin yaptığınız çok ayıp.
O zaman yorum yapmadan önce okumanızı tavsiye ederim.
Insan konuşmadan önce yüz tartıp bir biçmeli diye öğretildi bize büyüklerimizden.
"KALİTE" bu değil, orası kesin...
konu sahibine o kadar hakaret edilmiş, şikayetini geri almasını tavsiye ediyorsunuz, size hakaret etmeyen birine yaptığnız harekete bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?