Elim ayagim buz kesti

Su an sikayetimi geri alma taraftari degilim.. Kizin durumunu ogredim avukatimin arastirmasiyla. Durumu kotu olsaydi dayanamaz sikayetimi geri alirdim sanirim. Ama durumuda iyiymis, vicdan yapabilecegim bir sey yok. Simdilik devam artik avukatim ilgilenecek..

Kesinlikle doğru bir karar!!
Orda yanınızda eşiniz de olabilirdi, size inanmayabilirdi ya da sinirlenip başka olaylara sebep olabilirdi.
İnsanlar birilerini yaftalamadan önce 2 kez düşünecek.

aaaa bir yaşıma daha girdim
deli midir nedir

bir de şu yollarda dışarlarda sevgililerine bütün kızların baktığını zannedip kıskançlık krizinie giren salak kızları hiç anlamıyorum. hadi kendi kendilerine kıskananlar neyse de sizinki resmen tacize girmiş! sakın geri almayın şikayetinizi. bir sürü görgü tanığı da var, bence ağzının payını alsın da bir daha kimseye böyle davranamasın. durumu da iyiymiş işte, demek ki şımarık bişey. normal olsa bunu yapamazdı zaten.

bende birkaç yıl önce metrobüste böyle bir olay yaşamıştım bu kadar uçuk değil tabi. iş çıkışı yorgunluktan ölüyorum topuklu da var ayağımda. karşımda oturan çocukla ayaklarımız 1-2 kere çarpıştı yer çok dar olduğundan kesinlikle bilerek değil, yanındaki kız bir triplerde napıyosun ayağına vuruyosun işte bilerek ya, bir daha dokunursan metrobüsten inicem ben filan diye mızırdanıyor sevgilisine. bnm umrumda diil tabi ama duyuluyordu, komikti:) kızın hali komikti kendini bu duruma düşürüyor işte.

geri almayın, aklı başına gelsin manyak kadının.

Geçmiş olsun,arkadaşlara katılıyorum geri çekmeyin şikayetinizi,gerçekten telefon numaranızı nereden buldu,118 den bulması o kadar kolay değil oradan bile numara alırken X kişinin adı soyadı oturduğu şehir ,ilçesi ve mahallenizi bilmek zorunda yoksa sizinle aynı isim ve soyisime sahip bir sürü insan var,karakoldan veriyorlar mı her isteyene yada gittiğiniz mekan sizin telefon numaranıza kadar biliyor mu siz siz olun telefon numaranızı nereden bulmuş öğrenin.

Son düzenleme:

Her insan kendine yakışanı yapar,zira kalite asla tesadüf değildir.

Buyurun bu da PS.

Anlayan anlamıştır.

Son düzenleme:
Allah sana akıl fikir versin "bayan".

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=622133

Aile sorunları olan,psikolojisi bozuk birisinden anca böyle yorum beklenir.

Çok geçmiş olsun sana da.

O kadar hadislerden bilmem neden dem vurdunuz yaptığınıza bakın ?
Birde kaliteyle ilgili ilk lafı siz etmişsiniz kızda sizin soktuğunuz lafa cevap vermiş.
Okuduğunuz hadislerden bişeyler öğrenmeyi deneyin.
Ayıp ettiniz.

Akıl vermek kötü bir şey değildir.

Anlayana anlayacak dille yanaşacaksın.

Insan hocasına ve yahut büyüğüne saygısızlıkta bulunursa,onu önce ailesine teslim etmek gerek,olmuyorsa Allah'tan islah olunması için dua edilecek. Ki tövbe edenler için biz bunu ettik.

Son düzenleme:

O zaman bu söylediklerinizi biraz kendiniz uygulamaya çalışın.
Kolay gelsin.

O zaman yorum yapmadan önce okumanızı tavsiye ederim.

Insan konuşmadan önce yüz tartıp bir biçmeli diye öğretildi bize büyüklerimizden.

Büyüklerinizden iyice öğrenememişsiniz demekki. Öğrenseniz bir insanı yaşadıklarından vurmadan önce ölçüp tartardınız. :)

"KALİTE" bu değil, orası kesin...

konu sahibine o kadar hakaret edilmiş, şikayetini geri almasını tavsiye ediyorsunuz, size hakaret etmeyen birine yaptığnız harekete bakın

Lütfen konuyu iyice inceleyin.

Boş konuşmaya gerek yok arkadaşlar.

Meseleyi anlayan anlamıştır.

Burası polemik yeri değil. Konu sahibine verecek cevabınız yoksa,başkasıyla uğraşmak tavsiye edilmez.
Her koyun kendi bacağından asılır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…