- Konu Sahibi cileklilink
-
aynen aynenşaka maka hamamböcekleri sulak temiz yere gidiyor derler.. biraz kirletseniz mi evi aceba :))
Pırpır ediyor derken uçuyor muydu?Cnm sakin ol geçen gün bende evimde hemde mutfak üst dolabına girerken gördüm sonra baktım pırpır ediyor aldım attım sonra şükür başka biyerde görmedim.havalar sıcak cam kapı açık o muhtemelen hamam böceğine çok benzeyen dışarıdan uçup girdi.
Dp kim niye gorgusuz dedin kadina bxbxbxb onunda mi bocegi var?D.P'a görgüsüz dedigim icin oldu resmen ya. Tanrim beni affet. D.P bir gün bu yoruma denk gelirsen hakkini helal et offf
Aman cinliler fare bile yiyo be manyak hepsi. Sansima simdi Turkce bilen Cinli gelir okur burayi bxbxbxbHamam böceği yiyen insan aç kalsa seni beni de yer
Kusucam ya
HahahhahahahahHYa ben de annemlerın balkonda oturuyorum bahcede ki kedilerden biri kocaman bi böcek var adı ne bilmiyorum onu alıp geliyor
Basıyor üzerine ses çıkıyor patileri ile alıp atıyor
Hergün bitane getirıyor mutlaka yuvasını mı bulmuş ne
Götür diyorum anlamıyor da
Bir gün oturuyorum bir attı
Açık olan yakamdan içeri girdi
Bağıra bağıra soyundum hiç babam annem varmış demedım balkonda
Korkuyorum anlıyorum koynunuzda olmadığu sürece kaçıyolar
Annesi yoksa sen ol annesi diycem yiycem kufuruBence benimkinde uremis yavruydu anne babasini ararken benimle karşılasti. Kahroluyorum
Jelin ismini biliyorsanız söyler misiniz
Umarım çözeriz
Ay kedimden tiksindim su an sabah aksam sokakta ne yaptigi belli degilHahahahahevet kedi yiyince çıkan o kart sesi dehşet oluyor eşimin koyunde tanışmıştım o boceklede. Pat diye konuyodu herhangi bir yere Gergedan/Dana böceği diye geçiyor. Bu kadar böcek bilgisi nereden geliyor çünkü ben ne kadar kaciyorsam onlar o kadar beni buluyor
Orta boydu uçtuğunu görmedim ama hani irice kır böcekleri olur zor uçar onun misali kanatlarini pır pır yaptı uçsun da içim rahatlasın diye bekledim ama uçtuğunu göremedim yaniPırpır ediyor derken uçuyor muydu?
Şundan diyolar baya etkiliymişBence benimkinde uremis yavruydu anne babasini ararken benimle karşılasti. Kahroluyorum
Jelin ismini biliyorsanız söyler misiniz
Umarım çözeriz
Aslında kanatları var ama uçtuğunu hiç görmedim. Uçmasınlar zaten. Ben hiçbir yerde uyuyamam.Orta boydu uçtuğunu görmedim ama hani irice kır böcekleri olur zor uçar onun misali kanatlarini pır pır yaptı uçsun da içim rahatlasın diye bekledim ama uçtuğunu göremedim yaniama hamam boceginde öyle bir çırpınma olmaz diye biliyorum
Ben anormal tiksiniyorum o böcektenKizlar. Cok kötüyüm az önce evde
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
Aaa kalorifer böceği.Ben anormal tiksiniyorum o böcekten
İzmir’in meşhur böceğidir.
Evim 6. katta ve tüm apartman ilaçlandı. Ama banyo duş giderinden ve lavabo deliğinden açık kalırsa çıkar. Hem de keşke yavru olsa parmak boyutunda büyük ataları geliyor.
35 senelik izmirliyim ve yolda apartmanda ve evlerin giderlerinde hep olur.
Sanırım buraya göç edip kalmışlar. Ben ilaçla öldürmeye çalışıyorum.
Bide hızlı koşuyorlar uçuyorlar naletler
Görsel şu İzmir yerlisi böcük.
Hayır banyo giderinden niye 6 kat tırmanırsın gelirsin.çok azimli böcük
Eki Görüntüle 3289945
Değil işte hamam böceği buAaa kalorifer böceği.
Biz İzmirliler hamam böceğine Kara Fatma derizDeğil işte hamam böceği bu
Kalorifer böceği biraz daha sevimli
Yarasa mıBöcek ilaci var raid in hamam böcekleri karıncalar icin falan ondan sıkın.Bekarken odama sürekli yarasa kuş ya da avucum kadar büyük örümcekler girerdi baca deliginden cekmece takardık yine girerdi annem gülerdi bizim odaya girmiyor da neden senin odaya diye neyden irrite oluyorsak buluyor yani temizlikle ilgisi yok cekim meselesi tamamen
Aynen kara fatmamız çok güzeldir göründüğü gibiBiz İzmirliler hamam böceğine Kara Fatma deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?