- 19 Şubat 2021
- 6.111
- 16.751
- 198
- 38
- Konu Sahibi cileklilink
-
Ya ben de annemlerın balkonda oturuyorum bahcede ki kedilerden biri kocaman bi böcek var adı ne bilmiyorum onu alıp geliyorYa bu çok doğru ben geçen sene ipten pantalonumu aldım giydim baktım ayagimda kocaman Kara Fatma. Ayağımı nasıl savurdum bilmiyorum çığlık çığlığa kaldımnasıl şiddetli savurduysam duvara çarpıp yere düştü hala hereketliydi neyseki eşim bagirmama geldi de öldürdü yani bahçe kat veya giriş katta da değilim ama anlamadım eminim kıyafetten geldiğinede.
Bence benimkinde uremis yavruydu anne babasini ararken benimle karşılasti. KahroluyorumBu yaz benimde başıma geldi ve sanırım benimkisi üremişte ben görene kadar , ne yaptıysam geçiremedim
Jel varmış o etkili diyolar onu alıcam , tüp böcek ilacınıda alıp deneyeyim.
Bende çok korkarım ve öldürememilk gördüğümde öldürseydim belki biterdi çok sıkıntı buyuzden eve kimseyi çağıramıyorum şuan
Yakamdan iceri hamam böceği girse masumlar apartmani safiyeye donerim heraldeBir gün oturuyorum bir attı
Açık olan yakamdan içeri girdi
hangi birine koyalım ayol aşiret bunlar hamamcı aşiretleri fkjlkasdBari isim falan koyun baya sizin evin bir üyesi olmuş
şaka maka hamamböcekleri sulak temiz yere gidiyor derler.. biraz kirletseniz mi evi aceba :))Kizlar. Cok kötüyüm az önce evde
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
Haziran böceği imiş ismi buldumYakamdan iceri hamam böceği girse masumlar apartmani safiyeye donerim heralde
Allah'ım sen koruu
Onlar gelmeyecekse her şey yaparim gerekirse 1 ay temizlememşaka maka hamamböcekleri sulak temiz yere gidiyor derler.. biraz kirletseniz mi evi aceba :))
Kara Fatma siyah renk kocaman oluyor ya hamam bocegi antenli kahverengi tonları insan görünce jet hızıyla kaçan.Kara fatmayla hamam böceği farklı şey mi. Ben bugün neler öğreniyorum bayilicam
Böcek fobisi olan biri olarak çok iyi anlıyorum sizi. Banyo lavabosu, küvet ya da kabin giderinden bile çıkıyormuş onlarKizlar. Cok kötüyüm az önce evde
gördüm (fotosunu çekip görsel arattım ismi buymuş) hem de kanatlari var. Delircem şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Elim ayağım titriyor ben nasıl uyuyacağım
Supella longipalpa (Kahverengi Bantlı Hamam Böceği)
En korktugum seydi başıma geldi
Napicam yardim. Evi o kadar temizlerken, ciğerlerim her gun çamaşır suyu kokusuyla doluyorken bu nereden geldi ya. Bir de yavruydu muhtemelen ailesi de burada
Allahim sen bana yardim et en tiksindigim sey
HahahahahYa ben de annemlerın balkonda oturuyorum bahcede ki kedilerden biri kocaman bi böcek var adı ne bilmiyorum onu alıp geliyor
Basıyor üzerine ses çıkıyor patileri ile alıp atıyor
Hergün bitane getirıyor mutlaka yuvasını mı bulmuş ne
Götür diyorum anlamıyor da
Bir gün oturuyorum bir attı
Bağıra bağıra soyundum hiç babam annem varmış demedım balkonda
Korkuyorum anlıyorum koynunuzda olmadığu sürece kaçıyolar
çamaşır suyunu sevmek nasıl bi psikopatlık yaBizim binada düzenli ilaçlama yapılıyordu
Kapının minik arasından bile giriyormuş
Banyodaki giderlerden de geliyormuş
Mutfakta kırıntı çok severlermiş
Bir arkadaşı yazmış çamaşır suyunu da seviyolarmış
Koynunuza girip uyumaz korkmayın
Dediğim gibi oda sizden kaçıyor
Karanlık seviyolar galiba ışık açık uyuyabılırsınız
Geçmiş olsun insallah kurtulursunuz
kediler böyle şeyleri hediye olarak getirirmiş sahibineYa ben de annemlerın balkonda oturuyorum bahcede ki kedilerden biri kocaman bi böcek var adı ne bilmiyorum onu alıp geliyor
Basıyor üzerine ses çıkıyor patileri ile alıp atıyor
Hergün bitane getirıyor mutlaka yuvasını mı bulmuş ne
Götür diyorum anlamıyor da
Bir gün oturuyorum bir attı
Bağıra bağıra soyundum hiç babam annem varmış demedım balkonda
Korkuyorum anlıyorum koynunuzda olmadığu sürece kaçıyolar
Evetkediler böyle şeyleri hediye olarak getirirmiş sahibine
yani sizinki size hediye vermek istemiş
Gece gece bu mesajı okumamaliydim......demez mi bana, sabah uyandım bi baktım karafatma ağzımda diye
allahımmm travma olmuştu bende
tabii bunlar en üst katlara da çıkabilen canlılar
bi de deli manyaklar yani kafaları kopsa bile bi süre yaşıyorlar
mesela ışıktan korkarlar ışığı açtığın an kaçışırlar
umarım aile kurmamıştır çünkü bi doğumda 500 tane falan bebek çıkıyor
üstelik bebekler de bembeyaz oluyor yani ıyyk
Eskiden çalıştığım bir işyerinin tam kapisinin önüne kediler ya da kedi (artık tek mi ya da kaç kişilerse bilemiyorum) fare bırakıyordu bir değil iki değil sürekli bir hediyekediler böyle şeyleri hediye olarak getirirmiş sahibine
yani sizinki size hediye vermek istemiş
ahahaha paylaşımcı ve ince düşünceli kedi ahahahaEvetdiyorum bundan yemiyorummm al götür
Bazen 2-3 getırıyordu
Herhalde annemle babam küsmesin onlarda ister diye düşünüyor
Radyasyondan bile etkilenmiyorlarmisBen banyoda bir kere görmüştüm böyle bir şey zar zor yakaladım peçete ile attım aşağı ve bir daha görmedim hamam böceği imiş meğer.
Kolonisi falan yoktu varsa da onu atınca diğerleri de gitmiş olabilir.
Bana değişik canlılar olarak geliyor onlar her türlü şeye uyum sağlayarak gelmişler bugüne.
Yakalayıp atsa birisi aslında ama gördüğün an yapmayınca ohoo çok zor.
yaparlarmış kediler öyleEskiden çalıştığım bir işyerinin tam kapisinin önüne kediler ya da kedi (artık tek mi ya da kaç kişilerse bilemiyorum) fare bırakıyordu bir değil iki değil sürekli bir hediyesabah ofisin önüne bir geliyorduk kapının önünde bogulmuş fare
bu olay bana çok garip gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?