Elim kolum bağlandı...

gencgelin235

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
131
26
98
Kızlar eşim şuan yurtdışında çalışıyor biz hergün görüntülü aramayla konuşur şakalaşırız.Geçen gün yine böyle konuşup gülüşürken benden durup durup bişey istedi hiç fikrimi sormadan bekle diyorum şimdi diyor falan neyse bende şakayla birbirimize takılıyoruz diye zorla yaptırıyorsun bak bana zorundaymışım gibi hissediyorum dedim gülerek art niyetim yoktu kesinlikle..bana yanlış hissediyorsun o zaman dedi kemdide gülümseyerek.Ertesi gün ters ters konuştu hiç konuşmak istemiyor gibi zaten o gün çok az görüntülü konuşmuktuk.Sonraki gün yani dünde bana hiç yüz vermiyor arıyorum açmıyor aramıyor tersliyor işle ilgili diyodu.gece konuştu sen öyle söyleyince benim kemdime olan gardım düştü insan içinden geleni yargılasada yaşamadan geçmiyor benim kendimi aşmam lazım dedi...ben aradım açmadı ve bekle yazdı sadece.dünden beri hiç konuşmadık aradım açmadı sadece günaydın canım mesajıma günaydın dedi nasılsın yazdım gördü bıraktı...kızlar ben ne yapmalıyım nu durumda elim kolum bağlandı eşimi istemeden çok kırdım sanırım arayıp bunaltmakta istemiyorum sizce ne yapmalıyım.

Uzaktan uzağa ne istedi de bu kadar kötü oldu ki olay,
Müstehcen şeyler mi istedi?
Eğer öyleyse hevesi de kırılmıştır,o anki hisleri vahşi saçma bir şey oluyor zira,en nefret ettiğim.

Biraz...herzaman her istediğini yaparım hemde ne isterse ama şimdi niye böyle oldu anlamadım kendinehas
Eşimde olsa müstehcen konuşma ve görüntü vermem şahsen
Silmeyi unutur teli çalınır bı yerde unutur biri görür kazasi belası var olur olur yani... evliyken böyle atraksiyon yaşayıp yıllar sonra boşanma eşiğinde mahkemeye bunu anlatan ahlaksizdi diyen var ...

Dünyanın binbir türlü hali var

Küsmek için bahane aramış resmen

Kızlar şuan ne yapmalıyım bilmiyorum.Eşimi çok seviyorum ölüyorum dündeb beri çarpıntıdan ne yemek yiyebiliyorum ne farklı bişey canım istiyor..Eşimle aramı nasıl düzeltebilirim..ayrıca ben ona yapmam demedimde yani..görüntü fln yollamıyorum zaten bende bilincindeyim bunların.Haklısınız kızlar yani doğru değil bununda farkındayım.ama şuan ne yapmalıyım nasıl durumu düzeltebilirim ?

Tatlı bir özür mesajı atabilirsin,kırmak istemediğini falan,
Bir bahane uydurabilirsin atıyorum çok uygun olmadığı o an gibi vs vs.
Canım inan bana bu konuşmayı yaptığında anlattım zaten şakalaşırken ona takıldığımı art niyetimin olmadığını belirttim.kaç kere özür diledim bilmiyorum..

Bence özür dilencek birşey yok aksine esin seni zor durumda bırakmış

Hiç üstüne düşme özür dileyip aradığın için naza çekiyor

Kendi bilir valla kendine boşuna bahane aramasin

Hiicc birşey yapma...

Kendine olan gardı düşmüş bana öyle söylüyor yüzsüz gibi hissediyorum kendimi sana her yazdığımda diyor

İstememek en doğal hakkın özür diledikçe iş uzayacak. Çocuk gibi arkasından koşmayın o erkekse sen de kadınsın illa her dediğine tamam demek için mi varsın? Hemm riskli işler bunlar

Whatsupp a giriyor ama onq yazdıklarıma bakmıyor bile...off off kızlar çatlayacağım nereye kadae gider böyle bilmiyorum..arada mesefe olması işi iyice zorlaştırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…