Elim kolum bağlandı...

eşler arası böyle istekler hoş gibi görünse de sonradan başınıza en ufak bir boşanmada tartışmada iş açar ,
o kayıtları internete düşüren nice eş ,sevgili var ,eşiniz sizden özür dilesin ,
herkesin kendi özeli memnun etmek zorunda değilsiniz onu ,sanal sex yapmak istiyor siz yapmadınız diye afra tafra yapan adama hala iyi mi davranıyorsunuz

O bunu istemediğim için değil ki zaten istemiyorumda demedim bazen zorundaymışım gibi hissediyorum dedim güldüm..yüzsüz gibi hissetmiş kendini..Neye nasıl kırılacağımı ben de bilemiyorum dedi.neden ona zorundaymışım gibi hissdiyorum dedim diye kendine olan gardı düşmüş.kendimi aşmam gerekiyor niyetim ayrılmak ayrı kalmak değil diyor bana..

Evet yuzsuz. Evet asmasi gerekli.
Rizan olmadan biseyler yaptiramaz.yapmak istemiyorum da diyebilirdiniz yahu kendinizi suclamayin Allah askina.
Sanala alisirsa yaninizda da sanal ister
Haberiniz olsun.

kendi haline bırakın zira biraz dengesi bozulmuş eşinizin normal davranmıyor
Çok üzülüyorum böyle konuşmayınca dünden beri içimde ne çektiğimi bir ben biliyorum bir Allah...sessiz kalırsam özür dilemez konuşmaya çalışmazsam uzaklaşır mı diyorum ya da ben mesaj attıkça bunalır mı diyorum ? Kafamın içinde bin türlü soru dönüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…