Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17 yaşlarında enrıque iglesias'a aşık olduğumu sanıyordum 20 yaşına kadar sürdü.odamın heryeri poster,gece öpüp uyuyorum falan filan..ölüyordum onun için hala dinlerim müziğini ama sonra gerçek aşkı bulunca unuttum gitti tabi yaşta büyüdü 24 oldum ondanda sanırım:) hayranlık canım geçer zamanla
Canım ya beni anlatmışsın.
Enrique Iglesias ismini lise hazırlıktayken öğrendim.
Şarkıları, klipleri vs. derken adamı dinlemediğim gün, klibini izlemediğim gün geçmezdi.
Klibi çıkacak diye sürekli number 1 açık olurdu, okulda tenefüslerde radyoyu açardık, o çıktı mı sınıfı sustururduk.
Sınıf Rickyciler ve Enriqueciler olmak üzere ikiye ayrılmıştı, bir de kız lisesi düşün
He bir de NYSNC grubumuz vardı, seç beğen al
Ne günlerdi be
Ünv,ye başladım hepsi geçti gitti.
Arkadaşlarla aramızda konuşur kahkahalara boğulurduk
Konu sahibi arkadaşım geçici bir şey bu merak etme.
Gerçek aşkı bulduğunda hiçbirinden eser kalmayacak emin ol
Canım ya beni anlatmışsın.
Enrique Iglesias ismini lise hazırlıktayken öğrendim.
Şarkıları, klipleri vs. derken adamı dinlemediğim gün, klibini izlemediğim gün geçmezdi.
Klibi çıkacak diye sürekli number 1 açık olurdu, okulda tenefüslerde radyoyu açardık, o çıktı mı sınıfı sustururduk.
Sınıf Rickyciler ve Enriqueciler olmak üzere ikiye ayrılmıştı, bir de kız lisesi düşün
He bir de NYSNC grubumuz vardı, seç beğen al
Ne günlerdi be
Ünv,ye başladım hepsi geçti gitti.
Arkadaşlarla aramızda konuşur kahkahalara boğulurduk
Konu sahibi arkadaşım geçici bir şey bu merak etme.
Gerçek aşkı bulduğunda hiçbirinden eser kalmayacak emin ol
Ah ah o kliplerdeki kadınlara nasıl sinir olurdum, bir kaşık suda boğmak isterdim
Ben olacaktım derdim sizin yerinizde
Hey gidi günler hey
Gençlik başımda duman misali
canım ya üzülme lütfen.tanımadığın insana aşık olunmaz.seninki sadece hayranlık.
çocukken ünlüler tuvaletini yapmazlar sanardım.yaptıklarını öğrenince hiç birinin çekiciliği kalmamıştı gözümde:) seninkide böyle bişey tanımadığın birine hayranlık ama belki tanısan çok itici huyları vardır.tanımadığına şükür edersin:)
bende yalın'a aşıktım bir zamanlar kendimi onun sevgilisi sanırdım hep
sonraları karısı olmayı düşündüm ne komikmişim
tabi bunlar ortaokulda kaldı.
bende şimdi birine hayran olacak olsam cem kılıç'a olurdum
ama değilim
Aşk mı ?? Hayranlıktır o canım yaa.
Aşk bu değil bence. Çevrene bak bence eminim kendine göre birini bulursun
O zaman kendinde dersin Cem Kılıç ta kimmiş yaaa diyee
Bunlar geçici şeyler aşk değil sadece hayranlık bi süre sonra etkisi kalmıcak üstünde Bende keremceme aşıktım hayaller kurardım konserlerine giderdim kalbim yerinden cıkcakmış gibi atardı herkesi eze eze en önlere giderdim... Ama hepsi mazi oldu Çok takma kafanaa çocukça şeyler şuan 22 yaşındayım ama hayran olduğum saplantı haline getirdiğim kimse yok cem kılıç ta çok yakışıklı biri ayrıca rezillik değil bu hayran olabilirsin ama büyütme gözünde.. ne de olsa geçici