Elim kolum bağlı, çaresizlik kötü birşey...

17 yaşlarında enrıque iglesias'a aşık olduğumu sanıyordum 20 yaşına kadar sürdü.odamın heryeri poster,gece öpüp uyuyorum falan filan..ölüyordum onun için :27: hala dinlerim müziğini ama sonra gerçek aşkı bulunca unuttum gitti:27: tabi yaşta büyüdü 24 oldum ondanda sanırım:) hayranlık canım geçer zamanla

Canım ya beni anlatmışsın.
Enrique Iglesias ismini lise hazırlıktayken öğrendim.
Şarkıları, klipleri vs. derken adamı dinlemediğim gün, klibini izlemediğim gün geçmezdi.
Klibi çıkacak diye sürekli number 1 açık olurdu, okulda tenefüslerde radyoyu açardık, o çıktı mı sınıfı sustururduk.
Sınıf Rickyciler ve Enriqueciler olmak üzere ikiye ayrılmıştı, bir de kız lisesi düşün :1:
He bir de NYSNC grubumuz vardı, seç beğen al :27:
Ne günlerdi be :52:
Ünv,ye başladım hepsi geçti gitti.
Arkadaşlarla aramızda konuşur kahkahalara boğulurduk :9:
Konu sahibi arkadaşım geçici bir şey bu merak etme.
Gerçek aşkı bulduğunda hiçbirinden eser kalmayacak emin ol :64:

Canım ya beni anlatmışsın.
Enrique Iglesias ismini lise hazırlıktayken öğrendim.
Şarkıları, klipleri vs. derken adamı dinlemediğim gün, klibini izlemediğim gün geçmezdi.
Klibi çıkacak diye sürekli number 1 açık olurdu, okulda tenefüslerde radyoyu açardık, o çıktı mı sınıfı sustururduk.
Sınıf Rickyciler ve Enriqueciler olmak üzere ikiye ayrılmıştı, bir de kız lisesi düşün :1:
He bir de NYSNC grubumuz vardı, seç beğen al :27:
Ne günlerdi be :52:
Ünv,ye başladım hepsi geçti gitti.
Arkadaşlarla aramızda konuşur kahkahalara boğulurduk :9:
Konu sahibi arkadaşım geçici bir şey bu merak etme.
Gerçek aşkı bulduğunda hiçbirinden eser kalmayacak emin ol :64:

aynı ben :1: deli gibi klip beklerdim çıkacak diye canım ya.dedemde ilin ecnebisini damat diye getirir bu kız diye kızardı bana:1:

canım ya üzülme lütfen.tanımadığın insana aşık olunmaz.seninki sadece hayranlık.

çocukken ünlüler tuvaletini yapmazlar sanardım.yaptıklarını öğrenince hiç birinin çekiciliği kalmamıştı gözümde:) seninkide böyle bişey tanımadığın birine hayranlık ama belki tanısan çok itici huyları vardır.tanımadığına şükür edersin:)

:52::52::60::60:

:97::69:ah johnny depp ahhhh :69::31:

:103::103::103::103::103::103::98::98:

Eki Görüntüle 245687

bende yalın'a aşıktım bir zamanlar:52: kendimi onun sevgilisi sanırdım hep :30:
sonraları karısı olmayı düşündüm :53: ne komikmişim :64:
tabi bunlar ortaokulda kaldı.
bende şimdi birine hayran olacak olsam cem kılıç'a olurdum :61:
ama değilim :27:

$cem-kilic.webp işte meşhur cem kılıç

Aşk mı ?? Hayranlıktır o canım yaa.
Aşk bu değil bence. Çevrene bak bence eminim kendine göre birini bulursun :61:
O zaman kendinde dersin Cem Kılıç ta kimmiş yaaa diyee :52:

Bunlar geçici şeyler aşk değil sadece hayranlık bi süre sonra etkisi kalmıcak üstünde :D Bende keremceme aşıktım hayaller kurardım :D:D konserlerine giderdim kalbim yerinden cıkcakmış gibi atardı herkesi eze eze en önlere giderdim... Ama hepsi mazi oldu :D:D Çok takma kafanaa çocukça şeyler şuan 22 yaşındayım ama hayran olduğum saplantı haline getirdiğim kimse yok :D cem kılıç ta çok yakışıklı biri ayrıca rezillik değil bu hayran olabilirsin ama büyütme gözünde.. ;);) ne de olsa geçici :D

Back
X