Elim kolun kalkmıyor dertleşecek bi siz varsınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Evet tek siz varsınız cünkü arkadaşlarımdan hayır yok herkes eğlenmek istiyor. Dert dinlemek istemiyor kimse. Ama ben bugün cok kötüyüm. Elim kolum kalkmıyor hiçbir şey yapasım yok sıkıntıdan resmen patlıyorum. Babam ise dünya umrunda değil pc basında oyun oynuyor kendisi işsiz sorumsuz içen bir adam. Haftaiçi calısıyorum Allahtan. Annem nasıl dayanıyor gercekten cok zor Allah sabır versin anneme.. Ona da ayrı üzülüyorum. Dayanamıyorum beni mutlu eden birşey yok cidden yaşamak ağır geliyor bazen. Dün biriyle görüştüm onun yanlıs oldugunu bilmeme rağmen etkilenmem sandım etkilendim malesef. Yani adamdan değil olmayacak biri olmasından. Üzüldüm. Hayal kuramıyorum ne bir sevgilim var ne bir dostum dyaanabileceğim. Hiçbirşey yapasım yok. Çözüm yolu bulamıyorum babam öyle psikopat biri ki kurtulma şansım da sadece evlenmek ve karsıma cıkan biri de yok. Ölüyorum.. Yaşayan bir ölüyüm. Bugün cok ama cok kötüyüm.

Ne olursa olsun

Bir kaçış icin olursa, emin ol şu an oldugun yeri özlersin

Sakin ol

Ve aileni sev

Okuyor musun?

Kac yasindasin?

Ne olursa olsun

Bir kaçış icin olursa, emin ol şu an oldugun yeri özlersin

Sakin ol

Ve aileni sev

Sevilecek bir babam varmı sence? Sürekli işten çıkıyor calısmıyor yokluk çekiyoruz borc içindeyiz. Ben ne yapabilirim ki ben mi karşılayım birşeyleri bilerek para vermiyorum cünkü hergün içiyor içkiye para veriyor. Bıktım böyle yaşamaktan.

25. Çalışıyorum. Babama par
Okuyor musun?

Kac yasindasin?

25. Çalışıyorum. Aldığım paradan babama vermiyorum sadece anneme veriyorum ihtiyac oldukca. Bu hayat beni bunaltıyor yaşamak istemiyorum bağlayan ne var ki? Bu yaşımda sinir stres sahibi oldum hiçbirşeyden keyif almıyorum.

Sakin ol.
Derin bir nefes al.
Aç bir film izle.
Hayatın şuan geçiş kısmındasın;
Güzel günlere yol alacağını düşün.

Kendine bi hayat kursan.. Bunun için kimseye ihtiyacın yok..

Zor bir hayatiniz var. Allah yardimciniz olsun ama elinizde bir isiniz de var. Kendi parasini kazanan bir bireysiniz bu bile cok onemli inanin.

Onceki konularinizdan hatirladim sizi. Yasadiklariniz hayatinizdaki sevgi eksigi sizi bu hale getirmis.

Bir psikologdan yardim almalisiniz. Burada yorum yaparak size pek yardimci olamayiz ne yazikki.

Ilık bir duş al
Düşünmemeye fazla irdelememeye çalış
Kitap oku müzik dinle hayal kur

Evet bu bir geçiş dönemi ve güzel günler gelecek diye düşünüp ümidini yitirme..

Baba faktörüne çok kızdım !! Ne diyim ki bir an önce aklını başına toplar inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…