- 7 Nisan 2011
- 163
- 163
- 53
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
Pardon koltukları neden fırçalıyosunuz anlamadım...Ben de çok özenirim günün her saatinde tertemiz jilet gibi düzenli evlere.Ben de maalesef öyle değilim,olamıyorum.
2kediannesi çizelge yapmış,koltukları fırçalıyomuş.Merak ettim acaba ben mi bilmiyorum dedim
Eşim olmazsa evi toplyrm akşama kadar daglmyo ama eşim evdeyse akşama kadar isim bitmyo surekli mutfak tezgahı dağınık oda dağınıkarkadaslar benimde derdim bunu ya ben o kadar temizlik yapmama ragmen daginik daginik kirli kirli. pasakli biri degilim daginik ta degilim sadece biraz yavasim sanirim iki gunde bir temizlik yapsam da ertesi gun hemen dagiliyor kirleniyor . bazi insanlari goruyorum bir saatte evi gul gibi yapiyor ben saatlerce de temizlesem ugrassam hep gozume daginik geliyor neden bilmiyorum baskasinin yaptigi is gozume daha guzel geliyor ben nasil oyle olabilirim onerisi olan var mi
Bu yavasliktan ziyade bence kalabaliktan kaynaklaniyor. Benim vitrinim, gumuslugum falan yok. Duvara monte tv unitem var okadar.aynı ben
bende yavaşım
temizliğe vakit çok ayırıyorum (her hafta muhakkak koltuk arkalarını siler süpürürüm evde herkes çalışıyor akşamları yatmaya geçiyoruz o yüzden hafta içi temizlik yapılmıyor) ama hop sonraki gün yine aynı
aylık olarak vitrinleri falan boşaltırım (bunu yaptığım gün sabahtan temizliğe başlarım akşama belim sızlar)
arkadaşım anlatıyor 3 saat temizlik yaptım mutfak dolaplarını falan sildim diye ben mümkün değil 3 saat vitrini boşaltıp (ne zaman bayram-yaz temizliği yaparsam içindekileri de yıkarım ) hele artı mutfak dolapları 3 saate yetişmez
yavaş bir insan olarak ben çözüm bulamadım
Bana göre titizsiniz yani
Bende çok dağınık değilim ( artık, eskiden dağınıktım ) ama şunu bitirmeden uzanamam da demem haniuzanırım içimden gelmezse
Eşiniz şanslı sizin sayenizde temizlikten yırtıyor, bi de laf mı ediyor.
Dogru tespitEşim olmazsa evi toplyrm akşama kadar daglmyo ama eşim evdeyse akşama kadar isim bitmyo surekli mutfak tezgahı dağınık oda dağınık
Vay Arkadaş ne çok benden varmış bi sevinDirik oldumki sormayin...benimde evde tozzz tozzz tozzz bitmedi arkadaş millet 1 hafta toz almaz ben cinnet geciricem artik
Az eşya,her şeyin yeri belli olsun..Daha düzenli ve temiz kalırarkadaslar benimde derdim bunu ya ben o kadar temizlik yapmama ragmen daginik daginik kirli kirli. pasakli biri degilim daginik ta degilim sadece biraz yavasim sanirim iki gunde bir temizlik yapsam da ertesi gun hemen dagiliyor kirleniyor . bazi insanlari goruyorum bir saatte evi gul gibi yapiyor ben saatlerce de temizlesem ugrassam hep gozume daginik geliyor neden bilmiyorum baskasinin yaptigi is gozume daha guzel geliyor ben nasil oyle olabilirim onerisi olan var mi
Eger durum annemdekki gbyse soyledir: sen milletn bi kere yarim saatte sildgni once bi saate ozene bezene siler snra ikinci suya gecersin:)) en ince detayina kdr temzlik yapip ortalgi toplicam diyosan Herkes az cok yakin surelerde yapar. Ama ortaligi toplarken dur bufeyi de dokiym orann da tozunu aliyim'cilardansan is uzadikcaaa uzar. Bir de komsunun bahcesi hep daha yesildir. Bu durum da olablr tabi:)her seyin yeri inan ki belli ama yine olmuyor
bakayım bi
yeni gördüm konunu, yaşanan ev dağınık olur :)arkadaslar benimde derdim bunu ya ben o kadar temizlik yapmama ragmen daginik daginik kirli kirli. pasakli biri degilim daginik ta degilim sadece biraz yavasim sanirim iki gunde bir temizlik yapsam da ertesi gun hemen dagiliyor kirleniyor . bazi insanlari goruyorum bir saatte evi gul gibi yapiyor ben saatlerce de temizlesem ugrassam hep gozume daginik geliyor neden bilmiyorum baskasinin yaptigi is gozume daha guzel geliyor ben nasil oyle olabilirim onerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?