Elim mi dağınık benim ya ?

Sen nasıl biri geldimi evi duzenliyorsun gördüğün kişilerde öyle yapiyordur. Sen gidecegin için derli toplu görüyorsun. Herkes evde rahatken tek iken muhtemelen bizim gibi daginiktir. Bana en yakın arkadaşım bile gelse derleyip toplarim. Ama normalde alıp başını gidiyor

Pardon koltukları neden fırçalıyosunuz anlamadım...Ben de çok özenirim günün her saatinde tertemiz jilet gibi düzenli evlere.Ben de maalesef öyle değilim,olamıyorum.

2kediannesi çizelge yapmış,koltukları fırçalıyomuş.Merak ettim acaba ben mi bilmiyorum dedim

2 kedim 1 de köpeğim var. Koltuklarım çok tüyleniyor, mecbur yani benim.

Eşim olmazsa evi toplyrm akşama kadar daglmyo ama eşim evdeyse akşama kadar isim bitmyo surekli mutfak tezgahı dağınık oda dağınık

Bu yavasliktan ziyade bence kalabaliktan kaynaklaniyor. Benim vitrinim, gumuslugum falan yok. Duvara monte tv unitem var okadar.
Bikac sene oncesine kadar bendede bu kalabalik esya yigini vardi. Bigun temizlik aninda kararimi verdim. Ben bunlarin temizlemesi icindekilerse ayri.. ugrasacagima kendime baksam barbi gibi olurdum dedim ve evden yok ettim.
Bazen hayatimizi kendimiz zorlastiriyoruz.

O halime uzuluyor. Cunku bende hastada olsam ev temiz degilse uzanmam. Yardimci oluyor hatta benden guzel yaparerkek kuvveti var nede olsa.. sadece mutfakta becerisi yok ojadarda olsun haha

bütün gün yemek yapayım mutfakta geçireyim hiç gocunmam ama şu düzen işini bir türlü çözemedim, dolabımın toplanmış hali bile dağınık diyeyim gerisini sen düşünyok yani özensemde düzenli olamıyorum

Az eşya,her şeyin yeri belli olsun..Daha düzenli ve temiz kalır

sana ilk önerim, eline aldığın ne varsa yeri haricinde hiçbir yere koymaman. sonra koyarım gibi bahaneler uydurmadan. sonra yerine koyacaksan şimdi eline alma.
ikincisi de saçlarını evde topla. benim de saçlarım affedersin popomun turunu bitirdi ama evde topluyorum. sonuçta ben temizliyorum

Tablo hazirlamak etkili bi yontem ,tavsiye ederim.
Ayrica surekli daginikligi toplamak , isleri birikmeden yapmak ,gunluk haftalik aylik listeler hazirlamak isinizi bayagi kolaylastirir

Ooo sizinki ne ki. Ben öyle bir ev biliyorum ki banyodan koridorlara uzanan ve yıkanması gereken ömrü hayatını mutfak banyo salon üçlemesi içinde ayaklar altında geçiren zavallı çamaşırlar. Bulaşık makinesi olduğu halde yıkanamamis ve misafir geldimi hemen yenisi alınan bardak çanak vs.ler. zavallı dolaplar hayatlarında hiç çamasir yüzü görmemişlik sendromu yaşıyorlar. Zira yıkanan çamaşırlar sepetten alınıp giyilir. Ahh zavallı süpürge kullanılmadan bozulacak sanırım. Yanlış anlamayin benim evim değil.

her seyin yeri inan ki belli ama yine olmuyor
Eger durum annemdekki gbyse soyledir: sen milletn bi kere yarim saatte sildgni once bi saate ozene bezene siler snra ikinci suya gecersin:)) en ince detayina kdr temzlik yapip ortalgi toplicam diyosan Herkes az cok yakin surelerde yapar. Ama ortaligi toplarken dur bufeyi de dokiym orann da tozunu aliyim'cilardansan is uzadikcaaa uzar. Bir de komsunun bahcesi hep daha yesildir. Bu durum da olablr tabi:)

Of ayni ben. hafta sonu bir gunum rvi tolarlamak toz almak ve sil supurle geciyor. mutfak dolabi silmeyi hic sevmen bir de camasir yerlestirmeyi utulerim katlarim ooylr sepette durur bir misafir gelecegi zaman cikarir erlestiririm yerlerine anca. ama her gun tuvaleti banyoyu yikarim her aksam mutfak tezgahimi ve ocagi temiz birakmaya dikkat ederim. esime bu kadari bilr bazen cok geliuor birak daginik kalsin demisligi coktur.

yeni gördüm konunu, yaşanan ev dağınık olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…