- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
Çok takıntı iyi olmazarkadaslar benimde derdim bunu ya ben o kadar temizlik yapmama ragmen daginik daginik kirli kirli. pasakli biri degilim daginik ta degilim sadece biraz yavasim sanirim iki gunde bir temizlik yapsam da ertesi gun hemen dagiliyor kirleniyor . bazi insanlari goruyorum bir saatte evi gul gibi yapiyor ben saatlerce de temizlesem ugrassam hep gozume daginik geliyor neden bilmiyorum baskasinin yaptigi is gozume daha guzel geliyor ben nasil oyle olabilirim onerisi olan var mi
evde eşyanız mı fazlaarkadaslar benimde derdim bunu ya ben o kadar temizlik yapmama ragmen daginik daginik kirli kirli. pasakli biri degilim daginik ta degilim sadece biraz yavasim sanirim iki gunde bir temizlik yapsam da ertesi gun hemen dagiliyor kirleniyor . bazi insanlari goruyorum bir saatte evi gul gibi yapiyor ben saatlerce de temizlesem ugrassam hep gozume daginik geliyor neden bilmiyorum baskasinin yaptigi is gozume daha guzel geliyor ben nasil oyle olabilirim onerisi olan var mi
yok tatlim klasik bekar evi esyalari koltuk takimi yatak odam az biraz mutfak esyasievde eşyanız mı fazla
Bir elin hep toplasın
Buna bende sonradan alıştım
Nasıl yani dersen
Mutfağa çay koymaya gideceğim, bi bakınıyorum salonda mutfağa gidecek bişey varsa alıyorum, çöp varsa da 'kullanılmış peçete gibi' hemen alıyorum. Bi taşla bi kaç kuş vuruyorum kendimce ( : Örnekler çoğaltılabilir.
Napalım bize göre bir başarı sayılır buBende kendimi öyle motive ediyorum yaşasın bir dağınıklığı topladım diye. :)
benım evımde oyle
annemın tespıtı ben ısı ıkı kez yapıyor muşum
mesela dıyelım, bırseyler aldım, posetlerımı balkonda saklarım genelde, aldıgım kıyafetlerı yerlestırıyorm posetı mutfakta masanın uzerıne koyuyorum oradan kaldırırım mutfakta ıs yapmaya geldıgımde mantıgıyla, o ara baska ıs yapıyorum
buda mutfakta ıslerın bırıkmesıne sebep oluyor
yanı annemın mantıgı dıyor kı, bos posetın cıktıysa yerı neresıyse once onu koyacaksın. bır daha karsına cıkmayacak
hep ıkı ıs yaptıgından senın ısın hıc bıtmıyor dıyor bana
ornek uygun oldu mu bılmıyorum
benzerı bır suru sey işte :)
aklıma su da geldı
işten geldım dıyelım soyunuyorum, kıyafetlerımı asmadan baska ıse koyuluyorum
sonra yatak odasını toplamam gerekıyor, bu arada yatak odam dagılmıs oluyor
yıne annemın mantıgı, kıyafetını uzerınden cıkarır cıkarmaz kaldır oluyor
ben cok mu dagınıgım ya
benim bu ara favori programım.. aiyy o iğrenç pislik içinde yaşayanlarada hayranımmm!!Trt HD temizlik hastalari var onlari izlerse baya tüyo alırsın.
benım evımde oyle
annemın tespıtı ben ısı ıkı kez yapıyor muşum
mesela dıyelım, bırseyler aldım, posetlerımı balkonda saklarım genelde, aldıgım kıyafetlerı yerlestırıyorm posetı mutfakta masanın uzerıne koyuyorum oradan kaldırırım mutfakta ıs yapmaya geldıgımde mantıgıyla, o ara baska ıs yapıyorum
buda mutfakta ıslerın bırıkmesıne sebep oluyor
yanı annemın mantıgı dıyor kı, bos posetın cıktıysa yerı neresıyse once onu koyacaksın. bır daha karsına cıkmayacak
hep ıkı ıs yaptıgından senın ısın hıc bıtmıyor dıyor bana
ornek uygun oldu mu bılmıyorum
benzerı bır suru sey işte :)
aklıma su da geldı
işten geldım dıyelım soyunuyorum, kıyafetlerımı asmadan baska ıse koyuluyorum
sonra yatak odasını toplamam gerekıyor, bu arada yatak odam dagılmıs oluyor
yıne annemın mantıgı, kıyafetını uzerınden cıkarır cıkarmaz kaldır oluyor
ben cok mu dagınıgım ya
Ya ben o programi izlerken bi hoş oluyorum acayip gaza geliyorumbenim bu ara favori programım.. aiyy o iğrenç pislik içinde yaşayanlarada hayranımmm!!çok iğrenç.. asla öyle pis eve gidip kendimi psikolocimi bozaman ben yahu
2-3 haftada bir cam silene helal olsunCocuk yoksa gelen giden fazla yoksa bir ev neden dagilir ki?
Bizde sofra aninda toplanir.banyo 2_3 gunde bi yikanir.camlar 2_3 haftada bir silinir.ev haftada bir sil supur toz alinir..
Daginiklik olmaz hic.
Ooo sizinki ne ki. Ben öyle bir ev biliyorum ki banyodan koridorlara uzanan ve yıkanması gereken ömrü hayatını mutfak banyo salon üçlemesi içinde ayaklar altında geçiren zavallı çamaşırlar. Bulaşık makinesi olduğu halde yıkanamamis ve misafir geldimi hemen yenisi alınan bardak çanak vs.ler. zavallı dolaplar hayatlarında hiç çamasir yüzü görmemişlik sendromu yaşıyorlar. Zira yıkanan çamaşırlar sepetten alınıp giyilir. Ahh zavallı süpürge kullanılmadan bozulacak sanırım. Yanlış anlamayin benim evim değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?