- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Merhaba hanimlar nasilsiniz. Ben bu aralar cok kötüyüm. Sürekli cocuklarin üzerine titriyorum sanki birsey olacak gibi hissediyorum elimde degil. Atiyorum cocuklar biraz sakin otursa acaba birseymi var kötü birseymi var yoksa kötü bir hastalikmi var. Yada okuldan almaya gidiyorum ogretmen indiriyor asaga oglumu gorene kadar panikliyorum acaba kayipmi oldu niye arkadan geliyor birseymi oldu.Anlatamam uyuyamiyorum hic böyle olmazdim ama son zamanlarda böyle kotu haberler yok cocuk öldürmeler cocuga tacizler cocuga dayak atmalar kacirmalar beni cok etkiledi. Mesela buyuk oglum bu aralar bir huy cikardi surekli kafasini sag yada sola yatiriyor omuzuyle kulagini siliyor gibi yapiyor kulaginmi agriyor noldu birseymi var internete baksam kötü kötü seyler cikiyor karsima anne birsey yok diyor bu arada otizmli büyük oglumda. Seanslari oluyor ya diyorum normal yasayamazsa hayatini ya yetisemezsem gec kalirsam. Elimden geleni yapiyorum egitimine önem veriyorum evde destekliyorum onlarla cok gzl vakit geciriyorum. Kücügüm yemek yemese neden yemiyor cok yese ay kusarsa aklima geliyor ne yapicam ben. Biliyorumki cocuklarimiz Allaha emanet herzaman da okula krese birakirken öyle birakirim ama icim daraliyor. Ne yapicami bilemiyorum. Hakkinizi helal edin