elimde kalacak !!!

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba çok sık konu açsam da yine derdim var kısa dan geceyim biz taşınıyoruz eşim burda ailemle çok kötü seyler yaşadılar konuşmuyorlar eşki konumdan bilen bilir sorun eşimin ailemle vedalaşmaması diyorum artık gidiyoruz daha sen belki hiç gelmezsin acı tatlı gün yaşadınız onun hatrına o yoksa benim hatrıma ailemle vedalaş öyle taşınalıp gidelim diyorum yok diyor ben çok sinirlendim cok laflar soyledım ya hiç mi iyi gün yaşamadınız yaşadınız böyle olmaz bunu ben de onlarda haketmiyor ona o zaman senin ailende orda bize gelemez görüşmem dedim küsüs napacagım

Kavga edİp zehir edeceksin hayati kendine .. Zaten kuslermis ne bu israr ? Yani zaten gorusmicek niye bide sen arani bozuyorsun kus adami zorlama barisirsa ilerde gelir.. Yoktan sorun cikarmayin zateb kusler

Kavga edİp zehir edeceksin hayati kendine .. Zaten kuslermis ne bu israr ? Yani zaten gorusmicek niye bide sen arani bozuyorsun kus adami zorlama barisirsa ilerde gelir.. Yoktan sorun cikarmayin zateb kusler
ya yerime koy kendini düşünsenize taşınıyorsunuz eşiniz küs olan ailenize iyi gün hattına o yoksa siz icin bir hoşsa kalın demeden gitse

Sonucda gidiyorsunuz, vedalaşması gerekir sizin içinde olsa bunu yapmalı diye düşünüyorum.
bak anladın beni çok üzülüyorum essek hatta okuz inadı var gitmem diyor ve ben cıldırıyorum zaten cehennem olup gidiyoruz 5 sene içinde hiç mi iyi gün olmadı ki çok oldu onlar anam babam ailem bir Allah'a ısmarladık demekte mi zor ben onun icin giderken ona da dedim aileni evime almam çan'ımı sıkma boşarım seni bebeğimi de alırım b.k gibi kalırsın dedim

Böyle hiç bir yere varamazsiniz,söylediğiniz kelimeler hiç hoş değil tatlı dille isteğinizi belirtin karşı çıkarsa oraya taşınınca tepkinizi ortaya koyarsiniz kuru gürültü yapmayın bosanmayacaksaniz.

bu inadı tak etti artık ondan ayrılmak gözümü kalbimi korkutmuyor essek tatlı dilden anlamadı bende tehdıt ettim

Ben olsam onun ailesinin bulunduğu yere gitmezdim.onlarla gününü gün edecek sen de hizmet edecen ama o senin ailene bir hoscakal bile demeyecek.oldu canim

Ben olsam onun ailesinin bulunduğu yere gitmezdim.onlarla gününü gün edecek sen de hizmet edecen ama o senin ailene bir hoscakal bile demeyecek.oldu canim
kız kardeşi bir kere yasak zaten annesi yok ailesi de öyle vıcık degil ama kota koyacağım buluşmalarına gelemezler evime hepsıyle kavga ettim posta koydum

daha geçenlerde eşinle annenlerde yemekte değilmiydiniz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…