- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
hayır babam küçük abim ve ortanca ablamSadece babanla mi konuşmuyor
O zaman bu kadar sıkıntı yapma.annenlerle vedalaşsın yeter
ya öyle olsa bile neden babamla vedalsmasınhayır babam küçük abim ve ortanca ablam
O onlarla vedalasmiyorsa onlar sizi uğurlamaya gelsin olmaz mihayır babam küçük abim ve ortanca ablam
büyük olan onlar onlar mı ayağına gidecekO onlarla vedalasmiyorsa onlar sizi uğurlamaya gelsin olmaz mi
kardeşlerim tamam ama babamı alçaltmambüyük olan onlar onlar mı ayağına gidecek
ben babama aileme çok düşkünüm neden eve çıkıp herkesle vedalaşmasin küçük abim ve orqtanca ablamla da konuşmuyor
küçük abim bir kere eşimin hatası olmayan mevzudan evi bastı kavga bir kere sarhos ayağına tokat attı biraz patavatsız ablamla da aile içi hwrseyıme yorum yapıp karışıyor diyeablan küçük abinde mi küfür etti onlarla niye konuşmuyor?
di mi etkiye tepki o gelmezse onlarda gelemezNe yaşadılar bilmeden ahkam kesmek istemem ama insan hamile karısının şu kadarcik ricasina karşılık verebilir.
Ben olsam ben de senin Ailen konusuna bağlardim yüzde yüz.
ha ben uzak yerdeydim bana sıkıntı yök özledıkce aileme gelirim ama o ailesinin yanında benden taraf mahcup olacak zor durumda kalacak bi güzeldi mi etkiye tepki o gelmezse onlarda gelemez
küçük abim bir kere eşimin hatası olmayan mevzudan evi bastı kavga bir kere sarhos ayağına tokat attı biraz patavatsız ablamla da aile içi hwrseyıme yorum yapıp karışıyor diye
yok artık eşiniz onlarla konuşmamakta hatta vedalaşmamakta haklı yani.="Zuleyhanin_bebegi04, post: 52535520, member: 797188"]küçük abim bir kere eşimin hatası olmayan mevzudan evi bastı kavga bir kere sarhos ayağına tokat attı biraz patavatsız ablamla da aile içi hwrseyıme yorum yapıp karışıyor diye
evet o da haklı ben demiyorum haksız ama ailemde haklı ya ne olsa da artık gidiyoruz bu kadar şeyi neden büyütüyorsenin ailen normal değil ama..
ben diğer konunda da eşine hak vermiştim..
baban ve abin eşinden özür dilemeli..
daha geçenlerde eşinle annenlerde yemekte değilmiydiniz siz?
Sizi zor durumda bırakıyor sizi anlıyorum, ama illaki gitmem diyorsa fazla zorlamayın, evliliğin ailenden önemlibak anladın beni çok üzülüyorum essek hatta okuz inadı var gitmem diyor ve ben cıldırıyorum zaten cehennem olup gidiyoruz 5 sene içinde hiç mi iyi gün olmadı ki çok oldu onlar anam babam ailem bir Allah'a ısmarladık demekte mi zor ben onun icin giderken ona da dedim aileni evime almam çan'ımı sıkma boşarım seni bebeğimi de alırım b.k gibi kalırsın dedim
evet o da haklı ben demiyorum haksız ama ailemde haklı ya ne olsa da artık gidiyoruz bu kadar şeyi neden büyütüyor
işte bunu kabul edemiyorum neden ya atla deve degil yaSizi zor durumda bırakıyor sizi anlıyorum, ama illaki gitmem diyorsa fazla zorlamayın, evliliğin ailenden önemli
Sen elinden geleni yapmışsın.
Daha fazla zorlamamalisin
peki bunları yasamak aileme bir hoşçakalın demeye mi engel zaten artık gelmez bu sehrebu kadar şey mi
baban ölmüş anasına dümdüz gitmiş
abin ev basmış tokat atmış
normal şeyler mi bunlar?
ailecek ayarınız yok bence sende adama milletin içinde gerizekalı demiştin..
size bu kadarcık şey gelenler herkesin kaldırabileceği şeyler değil..farkında değilsiniz sanırım.size sıradan geliyor.
peki bunları yasamak aileme bir hoşçakalın demeye mi engel zaten artık gelmez bu sehre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?