- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
etmedi tabi sustu ona da birşey yapmadımesela?
küfür mü etti o da babana?
abin ev basıp vurduğunda ne yaptı ?
başka terbiyesizligi olmadı anlattığım gibi ama zoruma gidiyor bugün konuştuk peki dedim gelmezsen gelme oda artık kavga istemiyorum dediEski konuna baktim simdi. Dogru anladiysam esin senin yalanini yakalamis, annen seni savunmus, esin bosayacagim demis, baban da ana avrat kufretmis. Su durumda esin hakli durumda. Ayrintisi varsa bilemem. Bana kufreden kisiyle esimin hatrina vedalasmam hatta benden boyle bir sey beklemesine sasiririm. Kv sana kufretse esinin hakki icin vedalasir misin ya? Bence bu cok agir bir talep. Vicdanini bir yokla derim. Ayrintisi varsa olayin esin babanlardan daha agir bir terbiyesizlik ettiyse bilemem. Ama esin hakli durumdaysa sirf yasca kucuk diye ilk adimi ondan bekleyemezsin. Miras kalan evi bosanmada esine gitmesin diye babana aktarmaya hakkin var. Esinin bu durumu elestirip beni siginti ettin demesi haksiz bir cikis. Tum objektifligimle yazdim olayi bir tahlil et duygusal yaklasma derim.
Walla cok yukleniyorsun bence. Herkes de bu konuda hem fikir. Kendi ailen de iyi de olsa kotu de olsa onemli elbette ama artik yeni bir aile kurdun esin de onlar kadar saygi hakediyor. Biraz davranislarina dikkat et derim. Siz ikiniz br gemide yol aliyorsunuz. Birbirinizi batirmayin.başka terbiyesizligi olmadı anlattığım gibi ama zoruma gidiyor bugün konuştuk peki dedim gelmezsen gelme oda artık kavga istemiyorum dedi
Mahalle karisi da dedirtme ama kendine karsilikli saygili konusun.kızlar hepınız haklısınız üstüne fazla gittim bugün ona peki gelmezsen gelme artık vijdanına biraktım dedim o da bana artık hanım ol mahalle karıları gibi hep kavga dövüş halındesin dedi artık 3 şahıs istemiyorum yaptı artık saygı herseyde saygı olsun kaldıramıyorum
küçük abim bir kere eşimin hatası olmayan mevzudan evi bastı kavga bir kere sarhos ayağına tokat attı biraz patavatsız ablamla da aile içi hwrseyıme yorum yapıp karışıyor diye
Gelmezsen gelme dedikten sonra hala vicdanina birakiyorum diyince bence adam cildirip mahalle karisi gibi demisMahalle karisi da dedirtme ama kendine karsilikli saygili konusun.
kısasa kısas valla sen nasıl olursan ben de öyle olurum deyeceksin büyük büyüktür artık eşinizde onların oğlu bunu unutuyor sanırımMerhaba çok sık konu açsam da yine derdim var kısa dan geceyim biz taşınıyoruz eşim burda ailemle çok kötü seyler yaşadılar konuşmuyorlar eşki konumdan bilen bilir sorun eşimin ailemle vedalaşmaması diyorum artık gidiyoruz daha sen belki hiç gelmezsin acı tatlı gün yaşadınız onun hatrına o yoksa benim hatrıma ailemle vedalaş öyle taşınalıp gidelim diyorum yok diyor ben çok sinirlendim cok laflar soyledım ya hiç mi iyi gün yaşamadınız yaşadınız böyle olmaz bunu ben de onlarda haketmiyor ona o zaman senin ailende orda bize gelemez görüşmem dedim küsüs napacagım
Icinden gelmiyorsa zorlamak niye?Merhaba çok sık konu açsam da yine derdim var kısa dan geceyim biz taşınıyoruz eşim burda ailemle çok kötü seyler yaşadılar konuşmuyorlar eşki konumdan bilen bilir sorun eşimin ailemle vedalaşmaması diyorum artık gidiyoruz daha sen belki hiç gelmezsin acı tatlı gün yaşadınız onun hatrına o yoksa benim hatrıma ailemle vedalaş öyle taşınalıp gidelim diyorum yok diyor ben çok sinirlendim cok laflar soyledım ya hiç mi iyi gün yaşamadınız yaşadınız böyle olmaz bunu ben de onlarda haketmiyor ona o zaman senin ailende orda bize gelemez görüşmem dedim küsüs napacagım
Demesin. Herkesin bir standardi olmali.Gelmezsen gelme dedikten sonra hala vicdanina birakiyorum diyince bence adam cildirip mahalle karisi gibi demis
Yumusak atin ciftesi pek olur. Boyle adamlar uzun sure sabreder icinde biriktirir hic beklenmedik anda kut diye tekmeyi basar kadin da esekten dusmus karpuza doner.
Öyleyse konu sahibinin eşi de kısasa kısas yapsın. Baba ölmüş anneye küfür ediyor, abi adamı tokatlıyor, abla ağzına geleni söylüyor. Aynını konu sahibinin eşi de yapsın ve kısas tamamlansın.kısasa kısas valla sen nasıl olursan ben de öyle olurum deyeceksin büyük büyüktür artık eşinizde onların oğlu bunu unutuyor sanırım
çok güzel söyledin evet aklımı basıma almaktayım bugün konuştuğumda aslında ona da günah anladımWalla cok yukleniyorsun bence. Herkes de bu konuda hem fikir. Kendi ailen de iyi de olsa kotu de olsa onemli elbette ama artik yeni bir aile kurdun esin de onlar kadar saygi hakediyor. Biraz davranislarina dikkat et derim. Siz ikiniz br gemide yol aliyorsunuz. Birbirinizi batirmayin.
evet bardağın dolmasına az kaldı bende farkındayım ama hakim olamıyorum ev kadını gibi değilim yani tam manasıyla anne eş olamadımZaten konu sahibi bu kafayla gitmeye devam ederse yaşayacak bunu. Ondan sonra görecek hanyayı konyayı. Ama iş işten geçmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?