elimde kalacak !!!

Neden konusmadiklarini bilmiyorum ama ben esimin ailesine kus olsam, tasiniyorken vedalasmam. Esim de illa gidip vedalasacaksin dese ona da tepki gosteririm hic kusura bakma. Cocuk azarlar gibi tehdit etmeler falan ayrica onun ailesinin ne sucu var bu durumda? Evime sokmam falan yazmissiniz, ben sok

OOoo olaylari okudum simdi, esin yerden goge kadar hakli. Ozur diledi mi diye soranlar olmus, esim kucuk demissin. Ozrun kucugu buyugu olmaz. Ayrica kadin halimle bana esimin babasi, annesi falan kufredecek ben dunyayi dar ederim onlara. Kaldi ki esinin annesi vefat etmis ve erkeklik gururu doye de bir sey var. Kusura bakma ama coooook ama cok bencilsin

Koca adam canım çocuk değilki kocan. Bu yaşta kimse bana istemediğim vedalaşmayı yaptıramaz. Yapacağım varsa da inadına yapmam. Bırakın haklı yada haksız onun hatası olur.Sizi bağlayan bir durum yok kocanız ayrı bir birey ayıplanırsa da o ayıplanır.

başka terbiyesizligi olmadı anlattığım gibi ama zoruma gidiyor bugün konuştuk peki dedim gelmezsen gelme oda artık kavga istemiyorum dedi

kızlar hepınız haklısınız üstüne fazla gittim bugün ona peki gelmezsen gelme artık vijdanına biraktım dedim o da bana artık hanım ol mahalle karıları gibi hep kavga dövüş halındesin dedi artık 3 şahıs istemiyorum yaptı artık saygı herseyde saygı olsun kaldıramıyorum

başka terbiyesizligi olmadı anlattığım gibi ama zoruma gidiyor bugün konuştuk peki dedim gelmezsen gelme oda artık kavga istemiyorum dedi
Walla cok yukleniyorsun bence. Herkes de bu konuda hem fikir. Kendi ailen de iyi de olsa kotu de olsa onemli elbette ama artik yeni bir aile kurdun esin de onlar kadar saygi hakediyor. Biraz davranislarina dikkat et derim. Siz ikiniz br gemide yol aliyorsunuz. Birbirinizi batirmayin.

Mahalle karisi da dedirtme ama kendine karsilikli saygili konusun.

kısasa kısas valla sen nasıl olursan ben de öyle olurum deyeceksin büyük büyüktür artık eşinizde onların oğlu bunu unutuyor sanırım

Icinden gelmiyorsa zorlamak niye?
Arti sizin onun ailesiyle probleminiz yokken sen vedalasmazsan ben de sizinkilerle gorusmem de hic olgunca bir davranis degil

Yumusak atin ciftesi pek olur. Boyle adamlar uzun sure sabreder icinde biriktirir hic beklenmedik anda kut diye tekmeyi basar kadin da esekten dusmus karpuza doner.

Zaten konu sahibi bu kafayla gitmeye devam ederse yaşayacak bunu. Ondan sonra görecek hanyayı konyayı. Ama iş işten geçmiş olacak

kısasa kısas valla sen nasıl olursan ben de öyle olurum deyeceksin büyük büyüktür artık eşinizde onların oğlu bunu unutuyor sanırım
Öyleyse konu sahibinin eşi de kısasa kısas yapsın. Baba ölmüş anneye küfür ediyor, abi adamı tokatlıyor, abla ağzına geleni söylüyor. Aynını konu sahibinin eşi de yapsın ve kısas tamamlansın.
Sonra da gitsin vedalaşsın.
Ne güzel değil mi? Biraz tarafsız bakalım lütfen olaylara. Sizin kayınvalideniz sizin ölmüş annenize küfür etse, kaynınız size tokat atsa ne yapardınız?
Ben hala konu sahibinin eşini haklı buluyorum.

çok güzel söyledin evet aklımı basıma almaktayım bugün konuştuğumda aslında ona da günah anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…