Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

8 tl yapmşssn elbiseyi canm sen ama ya bukadr indirim yaptm azcıkta hakkmı ver 58 olsn tamm canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnmm toplam 61 yapıyo zatenn 6 lira indirim yapmış olcaktın...tmm sorun değil 60 yatırırım 2 lirada kesinti oluyo 58 kalır sana ok...

çok pahalı bi alışveriş olduu:) şubeye yollama cnm çok uzak şube bana cuma öğleden sonra yada pazartesi sabahtan verirsin kargoya çıkabilirsen tabi...salı bende olur ok...

😄😄 bak deme öyle üzülürüm ya
Tamm olur canm bende şimdi pttye başka kargo vermeye çıkıorm birde kargo poşeti filan alcam gitmişlen parayda çekerim sen hemen çıkıosan

Bu ürünler satılmıştır arkadaşım güzel günlerde kullan😄

Satılmıştır günlerde kullan canım

Bebek ürünleri ile takaslanmıştır😄
Kızıma ciciler aldım😄

Satışlar devam ediyorrrr kaçrmayın pişamn olmayın😃

Cuma kargo günüdür haydi hanmlar

Satişlar devam ediyor son indrm son ürünler

Satşlar devam etmekte hanmlar

Rica ederim tatlm

canım ben 55-56 yım sanıyodum tartıldım şimdi 53 kilo çıktım zayıflamışım sanırım.mayokini bana olur mu sence.bir başka bi arkadaş talip olmuş daha önce 40-42 bedenlerde ..mayokini 40-42 ye mi oluyo bana büyük mü olcak şimdi

Olur cnm dedğim gibi 55 kilo ikn kullndm 53 de olsn kullnırsn gönllün rahat etmiyckse bilmm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…