Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

Son düzenleme:

Bunu satmak istemiorm aslnda çok severim ama bir bak canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzucum kargoyu aldim urunlere bayildim nazik hediyelerin icin de ayrica tesekkurler guvenle alisveris yapilabilecek nadir insanlardansin tekrar tekrar tesekkurler gorusmek uzere:)

Güle güle kullan tatlım memmun kalmana çok svindm sende süper bir alıcısın çok naziksin ayrıca.Grşmek üzere canm

Çok seviyorm bunu ama ben yaaa��satayım beğendiysen 13 tl sana canm anlaştkmı

bende çok sevdimm:) anlaştık:) ucuzlarından bişey daha göster banaaa 50 liraya yuvarlayalım olurmu:) yadaaaa elbiselerden birini alıyım 55 olsun mu??

Son düzenleme:
bende çok sevdimm:) anlaştık:) ucuzlarından bişey daha göster banaaa 50 liraya yuvarlayalım olurmu:) yadaaaa elbiselerden birini alıyım 55 olsun mu??

Canm zara elbise hırka 35 tutuyor bu tuniğide ekle 48 yapıyor canm canm zebralıyıda al canm ozman 55 ok dielim daha ne yapayım sana indirim namına 😄😄
(Petrol mavisi ve siyah elbisede bişi yapmam biri sıfır diğerini çok pahalıya aldm canm oyüzden)

tmm teşekkür ederimm:))) gri siyahı daha çok beğendim ama kararsızım sence hangisi güzel??? gri siyahında göbek kısmını ölçsene cnmm sonnn:))

tmm teşekkür ederimm:))) gri siyahı daha çok beğendim ama kararsızım sence hangisi güzel??? gri siyahında göbek kısmını ölçsene cnmm sonnn:))

46 cm canm ama ben onu 15 tlden aşşağı veremem üzgünüm 😓😰😥

Canm ben yanıltmayım ikisinin modeli çok farklı sadece gri siyah göbeği gösterir ama zebra belli etmez göbekten aşşağı bol

Hi tamam doğru sana indirim yapmştm ben dimi başla soranlara 15 dedim ya ondan kaldı ozamn aklımda tatlm ok

:) teşekkürler cnm...o zman ben şimdi çıkıyorum 55 yatırcam sana...gri siyahı aldım sanırım..eve geldiğimde fikrimi değiştirirsem zebralıyı yollarsın olurmu?? çookk kararsızımmmmmm

:) teşekkürler cnm...o zman ben şimdi çıkıyorum 55 yatırcam sana...gri siyahı aldım sanırım..eve geldiğimde fikrimi değiştirirsem zebralıyı yollarsın olurmu?? çookk kararsızımmmmmm

Tamm canm olmadı bende şimdi gideyim kargoya karar ver sen

8 tl yapmşssn elbiseyi canm sen ama ya bukadr indirim yaptm azcıkta hakkmı ver 58 olsn tamm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…