CNMM ÖLÇEMENE GEREK YOOK SON Bİ ŞUNALRIDA SÖLE BANA OLURLARMI VE FİYATLARI... SİYAH GRİ ELBİSE KISAMI ÇOK??GRİ KISMI ÇOK YAPIŞIYOMU?? Eki Görüntüle 1092484 Eki Görüntüle 1092483 Eki Görüntüle 1092485
Alıntılayamadm cnm bir yukseda cvp yazdm bK bi😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
CNMM ÖLÇEMENE GEREK YOOK SON Bİ ŞUNALRIDA SÖLE OLURMU BANA:) SİYAH GRİ ELBİSE KISAMI ÇOK??GRİ KISMI ÇOK YAPIŞIYOMU??
Olsun canm siyah beyaz straplez olan kısa baya
Kisa değil o papyonlu gayet iyi boydan o petrol mavisi ile hmn hemn aynı ama pahalı gelebilir fiyat olarak o
Siyah gri olanın üst tarafı penye canm L beden çokta yapışmaz bana şuan yapışıyor ama bn 77kiloyum 5 kilo bike zayf olsan yapşmax cnm
GRİ SİYAH OLAN KISAMI PEKİ??BİDE TAYT FÜME GİBİ DEĞİLMİ SİYAH DEĞİL?
Eki Görüntüle 1092653 Eki Görüntüle 1092655
Bunu satmak istemiorm aslnda çok severim ama bir bak canm
Eki Görüntüle 1092656 Eki Görüntüle 1092657
Bu ürünler darkmore adlı tatlı bir arkadaşa satılmıştır.Mutlu günlerde kullanılsın
Eki Görüntüle 1089833 Eki Görüntüle 1089834 Eki Görüntüle 1089835
Kuzucum kargoyu aldim urunlere bayildim nazik hediyelerin icin de ayrica tesekkurler guvenle alisveris yapilabilecek nadir insanlardansin tekrar tekrar tesekkurler gorusmek uzere:)
çook güzelmişş:)) ne kadar? boyu nasıl??
Boyu baya uZun kalçayı filan içine birşey giymedn ön arka komple örtüyor boyu 81 cm cnm
fiyatt?? satmaya karar verdinmii??
Çok seviyorm bunu ama ben yaaa��satayım beğendiysen 13 tl sana canm anlaştkmı
bende çok sevdimm:) anlaştık:) ucuzlarından bişey daha göster banaaa 50 liraya yuvarlayalım olurmu:) yadaaaa elbiselerden birini alıyım 55 olsun mu??
Canm zara elbise hırka 35 tutuyor bu tuniğide ekle 48 yapıyor canm canm zebralıyıda al canm ozman 55 ok dielim daha ne yapayım sana indirim namına 😄😄
(Petrol mavisi ve siyah elbisede bişi yapmam biri sıfır diğerini çok pahalıya aldm canm oyüzden)
tmm teşekkür ederimm:))) gri siyahı daha çok beğendim ama kararsızım sence hangisi güzel??? gri siyahında göbek kısmını ölçsene cnmm sonnn:))
46 cm canm ama ben onu 15 tlden aşşağı veremem üzgünüm 😓😰😥
tmm teşekkür ederimm:))) gri siyahı daha çok beğendim ama kararsızım sence hangisi güzel??? gri siyahında göbek kısmını ölçsene cnmm sonnn:))
dün 13 dedindiii yaaasiyah keten etekliyi diyorum....
Hi tamam doğru sana indirim yapmştm ben dimi başla soranlara 15 dedim ya ondan kaldı ozamn aklımda tatlm ok
:) teşekkürler cnm...o zman ben şimdi çıkıyorum 55 yatırcam sana...gri siyahı aldım sanırım..eve geldiğimde fikrimi değiştirirsem zebralıyı yollarsın olurmu?? çookk kararsızımmmmmm
:) teşekkürler cnm...o zman ben şimdi çıkıyorum 55 yatırcam sana...gri siyahı aldım sanırım..eve geldiğimde fikrimi değiştirirsem zebralıyı yollarsın olurmu?? çookk kararsızımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?