Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

canım tüm sayfaları tek tek dolaştım ve ne kadar güzel şeyler kaçırmışım üzüldüm,tam beğendiklerimi işaretledim ilerleyen sayfalarda satıldığını gördüm,mesela 2 tane kot pantolon vardı,sonra siyah zımbalı çanta,siyah önü komple düğmeli ceket.nasip artık.eğer başka şeyler eklemeyeceksen içi kalpli kolye ve ayırdığım yeleği 10 tl den verirmisin yada ekleyeceğin başka ürünler varsa beklerim.

birde iki tane yazlık bot vardı,teknoloji özürlü olduğum için alıntılayamadım,benim ayaklar 39,sen sanırım 37 gibi giyiyorsun,bana olmazlar değilmi?

Son düzenleme:

Gelemesseniz sayfama öyle olur işte😀Canm ceketi anlamadım😔siyah zımbalı çanta değil mordur o satıldı 10 anlaştk tatlm başka bak dilersen indirim yaparm
Ekleyeceğim yok ama ihtyacn olan bişi varsa söyle evd varsa eklerim
Mesela şu kot duruyo sıfır dersem yeridir.

32 beden ama 30 beden filan rahat giyer 32 gibi değil sanki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlm 39 olanlarsa var ayakkabılarda tam tarif et bana ben anlarm sölerim sana
Ayrıca sadece çanta ve ayyakkabı die sayfam var bak o sayfada yazar numaraları 😉👍

Canm sen hangi kolyeyi dedin altın sarısını diosan o satldı bu arada beyaz kalpli sandm bn dediğini

Canım bide bu bileklik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399233034781.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 32
Canm sen hangi kolyeyi dedin altın sarısını diosan o satldı bu arada beyaz kalpli sandm bn dediğini

evet altın sarısını demiştimvalla ne şanssızmışım ben ya,ne beğendiysem gitmiş.ayakkabılar hani ayakkabı çanta toğiğinde en üstlerde bej rengi gibi önü açık delikli delikli bir bot var yazlık onu kastetmiştim ama onun başka bir rengi daha vardı bu topiğinde,37 nomu bunlar?kot olarak 32beden büyük olur canım bana çünkü ben bazen 28 bile giyiyorum ama hafif göbeğim olduğu için 30.yani 32 bol olur bana.

yeni şeyler eklemeye karar verirsen haber ver bana.

Canm evet 38 onlar ayrıca kot dediğim gibi 32 yaZıo ama ben 32 beden. Şuan olmuo kardeşim 28-30 giyor ona oldu dar kalıbı

Canm evet 38 onlar ayrıca kot dediğim gibi 32 yaZıo ama ben 32 beden. Şuan olmuo kardeşim 28-30 giyor ona oldu dar kalıbı

anladım canım ama ben düz olduğu için istemiyorum,diğerleri biri yırtık kottu,biride bilek kısmı lastikliydi,öyle ilginç sıradışı şeyleri seviyorum,varsa öyle yine talibim.

anladım canım ama ben düz olduğu için istemiyorum,diğerleri biri yırtık kottu,biride bilek kısmı lastikliydi,öyle ilginç sıradışı şeyleri seviyorum,varsa öyle yine talibim.

Anladm evet çok hoştu onlar ama şuan yol canm olsa neden olmasn ama ekleyeceğim olursa hbr veririm yeleği ayrdm zaten ama şuan pek ekleme yapmayacağm sayfamda baya ürün var çnki

Hmm tamam tatlim sana guveniyorum ben anlastik diyelim mi o zaman

Anlaştk tabikide cnm bana adrs yollarmsn özelden silmişim ben karştrmayıö die başka kişilerin adrsini

Tabii tatlim insan mecbur siliyor yoksa karisiyor onca kalabalik mesaj trafiginde
Sen de bana yazar misin caniko?

Satıldı güle güle kullanın arkadaşlarım

💅Satışlar devam ediyor💅
🎀Güncel ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…