- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
canım tüm sayfaları tek tek dolaştım ve ne kadar güzel şeyler kaçırmışım üzüldüm,tam beğendiklerimi iaretledim ilerleyen sayfalarda satıldığını gördüm,mesela 2 tane kot pantolon vardı,sonra siyah zımbalı çanta,siyah önü komple düğmeli ceket.nasip artık.eğer başka şeyler eklemeyeceksen içi kalpli kolye ve ayırdığım yeleği 10 tl den verirmisin yada ekleyeceğin başka ürünler varsa beklerim.
canım tüm sayfaları tek tek dolaştım ve ne kadar güzel şeyler kaçırmışım üzüldüm,tam beğendiklerimi işaretledim ilerleyen sayfalarda satıldığını gördüm,mesela 2 tane kot pantolon vardı,sonra siyah zımbalı çanta,siyah önü komple düğmeli ceket.nasip artık.eğer başka şeyler eklemeyeceksen içi kalpli kolye ve ayırdığım yeleği 10 tl den verirmisin yada ekleyeceğin başka ürünler varsa beklerim.
birde iki tane yazlık bot vardı,teknoloji özürlü olduğum için alıntılayamadım,benim ayaklar 39,sen sanırım 37 gibi giyiyorsun,bana olmazlar değilmi?
canım tüm sayfaları tek tek dolaştım ve ne kadar güzel şeyler kaçırmışım üzüldüm,tam beğendiklerimi işaretledim ilerleyen sayfalarda satıldığını gördüm,mesela 2 tane kot pantolon vardı,sonra siyah zımbalı çanta,siyah önü komple düğmeli ceket.nasip artık.eğer başka şeyler eklemeyeceksen içi kalpli kolye ve ayırdığım yeleği 10 tl den verirmisin yada ekleyeceğin başka ürünler varsa beklerim.
birde iki tane yazlık bot vardı,teknoloji özürlü olduğum için alıntılayamadım,benim ayaklar 39,sen sanırım 37 gibi giyiyorsun,bana olmazlar değilmi?
Canım bide bu bileklik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm sen hangi kolyeyi dedin altın sarısını diosan o satldı bu arada beyaz kalpli sandm bn dediğini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet altın sarısını demiştimvalla ne şanssızmışım ben ya,ne beğendiysem gitmiş.ayakkabılar hani ayakkabı çanta toğiğinde en üstlerde bej rengi gibi önü açık delikli delikli bir bot var yazlık onu kastetmiştim ama onun başka bir rengi daha vardı bu topiğinde,37 nomu bunlar?kot olarak 32beden büyük olur canım bana çünkü ben bazen 28 bile giyiyorum ama hafif göbeğim olduğu için 30.yani 32 bol olur bana.
yeni şeyler eklemeye karar verirsen haber ver bana.
Canm evet 38 onlar ayrıca kot dediğim gibi 32 yaZıo ama ben 32 beden. Şuan olmuo kardeşim 28-30 giyor ona oldu dar kalıbı
anladım canım ama ben düz olduğu için istemiyorum,diğerleri biri yırtık kottu,biride bilek kısmı lastikliydi,öyle ilginç sıradışı şeyleri seviyorum,varsa öyle yine talibim.
Olur balım ama o pullu çok harika bence onu al sırt dekolteli sana olur diğeri olmaz ben hamile iken 70-75 kiloda kullandm diğerini çnki bol olur kollarnı kaldrnca iç çamaşırın gözükür
Hmm tamam tatlim sana guveniyorum benanlastik diyelim mi o zaman
Anlaştk tabikide cnm bana adrs yollarmsn özelden silmişim ben karştrmayıö die başka kişilerin adrsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?