Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım kargomuz geldi mis gibi tertemiz hepsi cok güzel cok teşekkür ederim tatlım 10 üzerinden 10 puan kaliteli ve güzel bir alışverişti darısı diğer alısverişimizşn başına öpüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy canm nedemek çok incesin bende çok tşk ederim tatlım benm
Diğeri yarın yola çıkıyor allahn izniyle

Ayy canm nedemek çok incesin bende çok tşk ederim tatlım benm
Diğeri yarın yola çıkıyor allahn izniyle

Kuzum kaliteli güvenilir insanlar nadir burda sende onlardan birisin nadir insanların değerini bilmek lazım hayırlı alışverişler canım

Kuzum kaliteli güvenilir insanlar nadir burda sende onlardan birisin nadir insanların değerini bilmek lazım hayırlı alışverişler canım

Çok kibarsın çok teşkkür ediyorum güle güle giyilsin inşallah.
Doğru söylüyorsn herzman senn gibi kibar alıcılarda olmuyor.
Satıcılarda olmuyor nasip canm
Sevgilerr

Elbisem geldii tam ustume gore oldu. Cok severek kullanicam. Hediyende ayrica cok zevkli cnm. Cok tesekkur edermmmmmm:))

Güle güle kullan çok incesin canm memmun olmana çok sevndm😊

canım o elbisenin üstünde detaylı resmini çekebilirmisin tabii mümkünse canım.sayfalarınada yine bakayım,keşke elbiseyi önce görseydim yelekle beraber alırdım,gözdenmi kaçırdım acaba:44:

sanırım başka arkadaş daha istiyormuş,bana akşama kadar müsade et iş yerindeyim,ara ara girip bakabiliyorum çünkü,akşam rahat rahat bakar mutlaka alıp almayacağımı yazarım.

bu arada yelek için çok teşekkürler,çok temiz ve güzel canım.

Yok canm daha önce sayfama elbiseyi koymadm tabi çekip resim buraya ekleyeceğim şimdi müsait oldğnda bakarsn ama ben şuan 77 kiloyum sen daha zayfsn sanrm nasl durur bilemiorm😄😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…