sorun değill canım zaten bikaç kargo daha alcamm gene gitcektimm senle beni kardeşş falan sandı galibaa herşey dogru soyadı seninle aynııı yakın olsa dicemki harf hatasıdaaa bu harf hatasıda olmazz
Bulursn canm üzülme hiç allah büyüktür alırsn elbet hep buradayız madem işsizsin sana bol indim lazım yaparız meltemkom no problemo😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hepsi aynı şu görevlilern ya zaten hep birsorun oluo muhakkak
sen bitanesinnn canım yaaa gözümm topiğinde zatennn sürekli takip ediyorumm özellikle ayakkabı ,çantaa ,babett hastalıgı oldu bendee
Sende canm herzman ne dilersen zaten sen hiç indirim istemiosun çok kibarsın bende sana bol indirim yapcam😃
Ya bende gömlek ayakkabı hastalıkya bazen kıyamıorm koymaya tam resmini çekiom iptal ediyorm aç gözlüyüm heralde ya ben 😄geçen kargocuda bana dio abla sen ne iş yapıon 😜😜hahha çok güldüm
Sende canm herzman ne dilersen zaten sen hiç indirim istemiosun çok kibarsın bende sana bol indirim yapcam😃
Ya bende gömlek ayakkabı hastalıkya bazen kıyamıorm koymaya tam resmini çekiom iptal ediyorm aç gözlüyüm heralde ya ben 😄geçen kargocuda bana dio abla sen ne iş yapıon 😜😜hahha çok güldüm
pazarlıkta iyi değilim galiba ki çogu zaman hiçç pazarlık yapmıyorumm bende kıyamaam satmaya vermeye falann ben kapalı oldugum için esarp çok aldımm evde cantam var baya arkadaşlarım istiyo arada kıramıyorum onlar kullanıoo değişik değişik giyiyorumm
eski iş yerimde 1 kadın 1 ay aynı esarbı taktıı krize giriyodum o yüzden benimde giydiklerim insanların dikkatini çeker diyee hergün farklı esarp canta kullanıyorummmm
Yol pazarlıkta ii değilsin diye del bence kaliteli endern bir insansn ve çok naziksin😊
Ayy günlük değişirşm ne be o delimi ne alamamişmıneşarp kendie hayrına alsaydnız bitanecik😀
En iysini yapıosn yaşlanınca birdaha vaktimiz kalmaycak valla😃
iltifatların için teşekkür ederim canım yaaagecen sene dogum gününde aldıkkk hediye esarp ama hiç kullanmadıı ortak almıştık kii maaşıda iyiydi ama hiç bişey almazdıı ne kendine ne cocugunaa
Nedmeek canm
İyi yapmşssnız valla cimri demekki😄kuzum ii gcler diliorm öpüldün
Ya ben hep indirim istiyorum myrules beni dövecek bigün :$
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mercom sana dükkan feda ayıpsın😊
Teşekkür ederim tatlım ayrıca anneler günün kutlu olsun bitanem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nobis marka 1/2 beden etiketi üstünde fiyatı 40 tldir resimde mavi gibi çıkıyor rengi petrol mavisidir
Eki Görüntüle 1072549 Eki Görüntüle 1072550 Eki Görüntüle 1072551 Eki Görüntüle 1072552
seninde bebeğimm😄
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canım hayırlı satıslar.. Anneler günün kutlu olsun ..ürünlerin gene süper ya isim degiştirmişsin seni bulamadım bi türlü kıyafetlerden tanıdm en son :13:
aresim hoşgeldin tatlm evet nicki değiştirdim
teşekkürler dilediğin bişi varsa biliosn herzman yrdmcı olurm
ayy çok mersi canm ilk anneler günüm bu😃
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?