Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

sorun değill canım zaten bikaç kargo daha alcamm gene gitcektimm senle beni kardeşş falan sandı galibaa herşey dogru soyadı seninle aynııı yakın olsa dicemki harf hatasıdaaa bu harf hatasıda olmazz

Hepsi aynı şu görevlilern ya zaten hep birsorun oluo muhakkak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen bitanesinnn canım yaaa gözümm topiğinde zatennn sürekli takip ediyorumm özellikle ayakkabı ,çantaa ,babett hastalıgı oldu bendee

sen bitanesinnn canım yaaa gözümm topiğinde zatennn sürekli takip ediyorumm özellikle ayakkabı ,çantaa ,babett hastalıgı oldu bendee

Sende canm herzman ne dilersen zaten sen hiç indirim istemiosun çok kibarsın bende sana bol indirim yapcam😃
Ya bende gömlek ayakkabı hastalıkya bazen kıyamıorm koymaya tam resmini çekiom iptal ediyorm aç gözlüyüm heralde ya ben 😄geçen kargocuda bana dio abla sen ne iş yapıon 😜😜hahha çok güldüm

pazarlıkta iyi değilim galiba ki çogu zaman hiçç pazarlık yapmıyorumm bende kıyamaam satmaya vermeye falann ben kapalı oldugum için esarp çok aldımm evde cantam var baya arkadaşlarım istiyo arada kıramıyorum onlar kullanıoo değişik değişik giyiyorumm
eski iş yerimde 1 kadın 1 ay aynı esarbı taktıı krize giriyodum o yüzden benimde giydiklerim insanların dikkatini çeker diyee hergün farklı esarp canta kullanıyorummmm

Ya ben hep indirim istiyorum myrules beni dövecek bigün :$

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yol pazarlıkta ii değilsin diye del bence kaliteli endern bir insansn ve çok naziksin😊
Ayy günlük değişirşm ne be o delimi ne alamamişmıneşarp kendie hayrına alsaydnız bitanecik😀
En iysini yapıosn yaşlanınca birdaha vaktimiz kalmaycak valla😃

iltifatların için teşekkür ederim canım yaaa gecen sene dogum gününde aldıkkk hediye esarp ama hiç kullanmadıı ortak almıştık kii maaşıda iyiydi ama hiç bişey almazdıı ne kendine ne cocugunaa

Nedmeek canm
İyi yapmşssnız valla cimri demekki😄kuzum ii gcler diliorm öpüldün

Fon perde 2 siyah 2 beyaz şeklinde yan demirleri ve bağlama ipleri vardır pamuk saten özel dikimdir
Fiyat belirlemedim tekliflere açığım

_meycimek_ arkadaşımın misafirlerine özel fiyat ve özel ürünler toplam 3'ü 55.00 tl
Pantolon oxxo,pantolon defacto ve sıfır tunik gömlek

maşallah canım hayırlı satıslar.. Anneler günün kutlu olsun .. ürünlerin gene süper ya isim degiştirmişsin seni bulamadım bi türlü kıyafetlerden tanıdm en son :13:

Aresim hoşgeldin tatlm evet nicki değiştirdim
Teşekkürler dilediğin bişi varsa biliosn herzman yrdmcı olurm
Ayy çok mersi canm ilk anneler günüm bu😃

daha bisürü bisürü bi sürü anneler gününolsun insallah Biliorum canm cok saol ben bu ara kıyafet almaya son verdim estetik iine girdim estetikten sonra devam kaldıgı yerden insallah dibim düşüor kıyafetlerine hepsi birbirnden güsel alan arkadaslara hayırlı olsun insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…