Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

hep güzelll hoşuma giden şeyler koyuyonn almamak için kendimii zor tutuyorum yaaa

😊😊😊kikiki sen bide dolabı görsen çıldırısn evim avm gibi😄😄😄ee gel sn en iyisi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hep güzelll hoşuma giden şeyler koyuyonn almamak için kendimii zor tutuyorum yaaa

Ayy aldıklarn birde ulaşssa eline ii olcak şu pttdeki adam deliı edio beni zaten kime kargo yollasam hep bişileri yalnş yazıo ya pzts halletcem ama kuzumm😊😊

😊😊😊kikiki sen bide dolabı görsen çıldırısn evim avm gibi😄😄😄ee gel sn en iyisi

bazanın altını gördümm zatennn alışverişii çokk seviyosunn galibaaaa:26:

Hehe evet ptt kargoyla yavas yavas tasıyırum senin evi ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ptt sendn geçiniyor bacm😀 elemanlar kk sayesinde valla maaaş aalıo😀zannımca😊

sorun değill canım zaten bikaç kargo daha alcamm gene gitcektimm senle beni kardeşş falan sandı galibaa herşey dogru soyadı seninle aynııı yakın olsa dicemki harf hatasıdaaa bu harf hatasıda olmazz

Kız tutma ben turmuyorum habire alıom sende al benim koca boğacak beni yakında aldıklarımla

işten yeni çıktımm canımm genede alıyorumm borcumda varrr o yüzden zor tutuyrum kendimi mecburrr:26:

Ptt sendn geçiniyor bacm😀 elemanlar kk sayesinde valla maaaş aalıo😀zannımca😊

Kargocu dioki abla Persembe günü kargo gelmedi sana hayret neden gelmedi Dio alıstı hergün gelmeye

bazanın altını gördümm zatennn alışverişii çokk seviyosunn galibaaaa:26:

Çookkkk o sadece günlüklerdi canm ondan 4 artı daha var😃ayakkabı gömlek tutkunuyum özellikler

Kargocu dioki abla Persembe günü kargo gelmedi sana hayret neden gelmedi Dio alıstı hergün gelmeye

Anam adam tanımış kızım seni gitme bidaha oraya merco😊😊

işten yeni çıktımm canımm genede alıyorumm borcumda varrr o yüzden zor tutuyrum kendimi mecburrr:26:

Bulursn canm üzülme hiç allah büyüktür alırsn elbet hep buradayız madem işsizsin sana bol indim lazım yaparız meltemkom no problemo😄

inanmıyorum sana canımm yaa bu ayı atlatıyımm birazzz benceee

Banane banane seviorm işte 😜😜ama okadr eşya arasında giyecek biişi bulamıorm kafam karşıo çok😂

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…