Şeker pembesi Lohusa pijaması mevlüdümde 1 kez giydim 2-3 saat erdem iç çamaşırı markadır.90 tlye almştım.Fiyatı 30 tl dir.
Eki Görüntüle 1064748
Eki Görüntüle 1064749
Eki Görüntüle 1064750
Eki Görüntüle 1064751
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
42/44 ve xl beden ne kaldı elinde bi resimle canım
Telefonumdan toparlayamıorm hepsini ama deniycem birgün birçoğu hala satışta hala canm😃
42/44 ve xl beden ne kaldı elinde bi resimle canım
kotlar ve taytlarda birde krem renkte pantolon vardı elinde kot bedeniyle 32-32 veya 34-32 olan varmı
Taytlar xl bedene olur kotlar bana oluyor ben 76 kilodayım kalıpları hep farklı biliosn ama bende boy 32 yok hepsi 30 boy sadece kargo krem pantolonun boyu diğerlerine nazaran uzun.Paçası lastikli bir kot var canm baktnmı bilmiorm esnek likralıdır oda mesela hala bana oluyor eğer benm kilolarda yada daha zayfsan olur sana ttlm
Taytlar xl bedene olur kotlar bana oluyor ben 76 kilodayım kalıpları hep farklı biliosn ama bende boy 32 yok hepsi 30 boy sadece kargo krem pantolonun boyu diğerlerine nazaran uzun.Paçası lastikli bir kot var canm baktnmı bilmiorm esnek likralıdır oda mesela hala bana oluyor eğer benm kilolarda yada daha zayfsan olur sana ttlm
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1056138&d=1396884787
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1056139&d=1396884814
bunları beğendim canım fiyatları nedir ?krem olurmu acaba 78 kilo yum bende
Canm kargo pantolon olur ama kot olmaz bedeni sana bende düğmesini geçen Zor kapttm çnki😃
kargo pantolon ne kadar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?