Elimde kalan sıfır ayarında ürünler/Sayılı günler sonra dukkan kapaniyor/satılmıştır.

Neden böyle bişi sordnki garip😦tanesini 55 tlye almştm geçen sene ama kırmızıyı 1kez kullandm siyahı üç dört kez kullandm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim genelde su kadara aldim sukadara satiyorum diye yaziyorlar ya bende metal ettim çok garip :) merak ettim yazacaktim metal olmus

Son düzenleme:
Canim genelde su kadara aldim sukadara satiyorum diye yaziyorlar ya bende metal ettim çok garip :)

Kalitelidir pahalıya aldm hatta söylendüşğn yakasındaki metal objeler dahi ne sarardı ne soldu ne paslandı ucuz malEmesi olanlarlar kararır hemen ben giyimimde asla ucuz ve kalitesiz bişi tercihe etmem düşkünümdür giyimime eşim mağaza mdürü bu sayedede daha iyi ürünler gelio elime

Himmmm anladim peki elinde pantolon var mi dar paca

1-2 tayt pantolon:8,00tl
3-4 numara hafif parlak siyah tayt:7,5 tl
5 numara kilotlu orlon tayt:5,00 tl
6 numara yılan derisi modeli paça dantel detaylı hafif parlak tayt:5,00 tl
7 numara gri hafif parla ayaktan geçmeli tayt :5,00 tl

Tüm ürünlerde baya indirim yapıcam kızlar bitsin artk yenileri yükleyim fiyat sorun hadi bakalm😃

sağol canım çok güzellermiş de bir fiyat soruyum demiştim pahalı geldi hayırlı satışlar canım

Tşk ederim aslnda fiyatları normal ama daha uyguna satanlar olduğu için sanrm pahalı gelior kıyaeftlerimin çoğu kulllanılmadı ve biçoğu markadr.siz bilirsiniz ben tşk ederim

Bu çanta böylesine adlı arkadaşımıza satılmıştır güzel günlerde kullanılsın

Günaydın kızlar kargolarımı hazırlıyorm hadi bakalm kaliteden anlayan temiz sıfıra yakım ürünler güzel indirimler bekliyor.Kargo vaktidir duyrulur😃😃😃

Orjinal Argento marka mayokini özel tasarım ürün siyah renktir etiketi 40 beden ama 38/40/42 bedene uyumlu 1 kez kullanıldı.130 tlye almıştım fiyatı 35 tldir nerdeyse yarısına vericem.Çok hoş ürün sadece bedeni artk olmadığı için satıyorum.

Collezione marka 1 kez kullandım bedeni 40 dır 50 tlye aldmştım fiyatı 15 tldir

Kızlar biçoğu hala satışta bugüne özel güzel indrimler var 😃😃

ayaklarım 38 - 38 bçk numara ayakkabılar gitti... siyah beyaz elbise ve mavi kazak standart beden diyorsun ben 40 42 giyiyorum olurmu acaba diye arada kaldım. pembemsi elbiseyi açıkçası deniz kenarında falan düşnümüştüm fiyatı pahalı geldi deniz kenarında giymeliğe. özellikle ayakkabıları çok beğenmiştim üzüldüm. yine takip edicem sayfanı...

Bende 40-42 bedenim o yüzden ürünler sana rahat olur canm ayaklarmda 38 ama bazı ayakkabılarda 37-39oluo kalplardan dolayı elbiseyi 1 saat kullandm bilirsin mangonun ürünleri çokta ucuz değil oyüzden sıfır diyebilirim.tşk ederim😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…