- 1 Aralık 2018
- 327
- 577
- 18
- 51
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
onlar kesin yeni evlidir...benim çevremde herkes monoton yaşıyor...Buna asla katılmıyorum. Benim cevremde buna benzer belki 2 evlilik vardir.
Monotonluktan kastınız ne mesela, 7 yıllık evliyim 2 çocuk var , günlük bir rutinimiz var evet, ama eşimle birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alıyoruz, çocuklar uyuduktan sonra 2-3 saat birlikte vakit geçiyoruz, ilgi alaka anlamında ilk zamanlardan hiç farkımız yok, cocuklarla çok ilgilenir eşim, ve kendim gibi birçok tandigim var 10 küsur yıllık evli ama eşiyle guzel bir iletişimi var.onlar kesin yeni evlidir...benim çevremde herkes monoton yaşıyor...
onlar kesin yeni evlidir...benim çevremde herkes monoton yaşıyor...
Anladım canim o zaman araba uzerine ise onu sat ve parasını al...malesef evi haberim yokken kendi üzerine almış tapuyu toki borcu bittikten sonra
Sizin haberiniz olmadan yine kp üstüne geçirmiş olmasın.neden böyle yaptığın sordum ne farkedermiş zaten yarı yarıyaymış!
Benim canım buradan yandı ya. Gerçekten düzelmeyecek o adam. Aynı baba bende var. Boşanın kurtulun yoksa ergenlik döneminde kızın özgüvenini sıfırlayacak.ama akşam kızımın söylediği bir cümle hayatımı tekrar sorgulamama neden oldu. kızımın biraz iştahı açık çok kilosu yok ama adam takmış çocuğa az ye az ye çok kilo alıyorsun diyip duruyor. "Anne, babam bir kere bile derslerimle ilgilenmedi ama sürekli kilomla ilgili laf söylüyor". içime oturdu resmen
zaten ilk toki ödemesini kp yaptığı için ev önce onun üstüneydi. sonra kv başkalarına oğluma ev aldım diye anlatınca tehdit ettim bunu evi üstüne almazsan ödeme yapmıycam diye. o vesile ile almıştı üstüne. söz vermişti tapuyu ortak yapcaz diyeSizin haberiniz olmadan yine kp üstüne geçirmiş olmasın.
Bi kontrol edin.
satmayı değilde başkasının üzerine devretmeyi düşünüyorum annemin meselaAnladım canim o zaman araba uzerine ise onu sat ve parasını al...
vereceğim o gözdağını hatta yılbaşı tatilinde 3-4 günlüğüne ortadan kaybolmayı düşünüyorumGöz dağı vermek farz olmuş .
O zaman dikkat ette canım evi satmasın.Teyzem yıllarca senin gibi çalışıp ev aldı.eşinin üzerineydi.Boşanacakları zaman evi sattı.Teyzeme zırnık koklatmadı.malesef evi haberim yokken kendi üzerine almış tapuyu toki borcu bittikten sonra
pardon ama her evlilikte böyle sömürme olduğunu düşünmüyorum sizin dediğinizle benim yaşadığım çok farklı şeyleriyi düşünün, yüzde doksan evlilikler böyle zaten...onlarca eş değiştirsen, cicim ayları hariç, yıllar geçtikçe onlarda aynı olacak...
daha ortada boşanma yok bir ay evden uzaklaşmasını istiycem. eğerki bu süre içinde boşanmayı kafama koyduysam tedbir koydururm satamazO zaman dikkat ette canım evi satmasın.Teyzem yıllarca senin gibi çalışıp ev aldı.eşinin üzerineydi.Boşanacakları zaman evi sattı.Teyzeme zırnık koklatmadı.
11 yıllık evliyim çalışıyorum memurum biri 10 biri 5 yaşında iki çocuğum var. kv ile altlı üstlü oturuyoruz. (Orası çok ayrı bir sorun zaten)bu evlilik için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. kendimden çok ödün verdim herşeye sustum. Hata ettim biliyorum.
Aşırı derecede anacı olgunlaşmamış bir kocam var. öyleki çocuklarından bile üstündür anne babası. farkettim ki 3-4 yıldır içimde ne bir sevgi ne bir saygı hiçbirşeyi kalmamış bu adamı ben neden hala çekiyorum.
evimi arabamı aldım. hayatımda bir çöpü yoktur. evin sadece fatura ve market kısmını öder başka hiçbir şeye eli değmez. maddi ve manevi anlamda beni çok kullandı. çocuklar için katlanıyordum ama akşam kızımın söylediği bir cümle hayatımı tekrar sorgulamama neden oldu. kızımın biraz iştahı açık çok kilosu yok ama adam takmış çocuğa az ye az ye çok kilo alıyorsun diyip duruyor. "Anne, babam bir kere bile derslerimle ilgilenmedi ama sürekli kilomla ilgili laf söylüyor". içime oturdu resmen ne yapsam nasıl yapsam
Eşim işten gelir yemeğini yer ve yatana kadar koltuğun üzerinde elinde telefon diğer elinde kumanda çocukla evle yada benle bir sohbet ve ilgisi olmadan hayatını sürdürüyor. Gerçekten evlilik böyle birşey mi?
Hiç bir ortak noktamız yok. cinsellik desen ayda 1 ya olur ya olmaz. oda görev gibi geliyor hiç istemiyorum. kendimi eş gibi göremiyorum sanki o evde hizmetçiyim. hiç birşeyin ucundan tutmaz. işten gelir yatana kadar koştururum. şunu da sen yap dediğimde bin tane laf sayar.
Ağzı çok güzel laf yapar ama içi boştur. hiç bir verdiği sözü tutmaz.
şimdi söyleyin bana ben artık en son noktaya geldim. Gerçekten boşanmak istiyorum. ama biliyorum ki kabul etmeyecek. altın yumurtlayan tavuğu neden kessin ki?
Akşam konuşup bir aylığına evden gitmesini annesine doyup öyle gelmesini, bu süreçte biraz yanlız kalıp düşünmek istediğimi söylüycem. Biliyorumki bana çok iyi gelecek yanlız kalmak. sevginin bittiği bir insanla aynı evde yaşamak cehennem gibi inanın.
Düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
zaten ilk toki ödemesini kp yaptığı için ev önce onun üstüneydi. sonra kv başkalarına oğluma ev aldım diye anlatınca tehdit ettim bunu evi üstüne almazsan ödeme yapmıycam diye. o vesile ile almıştı üstüne. söz vermişti tapuyu ortak yapcaz diye
yapmıyor hiç bir şekilde sıkıntı burda işteValla bu işi yürütecekseniz söylenecekse söylensin bırakın yahu
Yapmak zorunda özellikle 2 kişi çalışıyorsa
tapu evde eşimin üzerine gözüküyorŞu an eşinizin adına eminsiniz.
Tapuda şerh koydurmayı unutmayın.
İlk işiniz yarın şerh koydurmak olsun.daha ortada boşanma yok bir ay evden uzaklaşmasını istiycem. eğerki bu süre içinde boşanmayı kafama koyduysam tedbir koydururm satamaz
nasıl yapılıyor peki bu şerh işi anlatabilir misiniz? biliyorsanızİlk işiniz yarın şerh koydurmak olsun.
Eşiniz şüphelenirse evin devri 2 saatlik iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?