Elimden geleni yaptım...

onlar kesin yeni evlidir...benim çevremde herkes monoton yaşıyor...
Monotonluktan kastınız ne mesela, 7 yıllık evliyim 2 çocuk var , günlük bir rutinimiz var evet, ama eşimle birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alıyoruz, çocuklar uyuduktan sonra 2-3 saat birlikte vakit geçiyoruz, ilgi alaka anlamında ilk zamanlardan hiç farkımız yok, cocuklarla çok ilgilenir eşim, ve kendim gibi birçok tandigim var 10 küsur yıllık evli ama eşiyle guzel bir iletişimi var.
Konu sahibinin eşinin eve maddi ev manevi doğru düzgün bir katkısı yok, her evlilik böyle degil ve olmamalıda

onlar kesin yeni evlidir...benim çevremde herkes monoton yaşıyor...

Canim monoton başka- kadinin kanini kemigini emmek başka. Bu adam ne eve bakıyor, ne çocuklarla ilgileniyor, ne kocalik yapiyor... yani koca bir sifir.Resmen kene. Birde gizliden tapuyu üstüne almış pislik.
Böyle bir insanla evlilik değil arkadaşlık bile yapilmaz

Hakkınızda hayırlısı olsun
peki siz git diyince gider mi eşiniz

İnsan bazen düşününce kullanıldım diye hissediyor
şöyle bir silkeleyin bakalım beyefendiyi ne yapacak?

Benim canım buradan yandı ya. Gerçekten düzelmeyecek o adam. Aynı baba bende var. Boşanın kurtulun yoksa ergenlik döneminde kızın özgüvenini sıfırlayacak.

Sizin haberiniz olmadan yine kp üstüne geçirmiş olmasın.
Bi kontrol edin.
zaten ilk toki ödemesini kp yaptığı için ev önce onun üstüneydi. sonra kv başkalarına oğluma ev aldım diye anlatınca tehdit ettim bunu evi üstüne almazsan ödeme yapmıycam diye. o vesile ile almıştı üstüne. söz vermişti tapuyu ortak yapcaz diye

iyi düşünün, yüzde doksan evlilikler böyle zaten...onlarca eş değiştirsen, cicim ayları hariç, yıllar geçtikçe onlarda aynı olacak...
pardon ama her evlilikte böyle sömürme olduğunu düşünmüyorum sizin dediğinizle benim yaşadığım çok farklı şeyler

O zaman dikkat ette canım evi satmasın.Teyzem yıllarca senin gibi çalışıp ev aldı.eşinin üzerineydi.Boşanacakları zaman evi sattı.Teyzeme zırnık koklatmadı.
daha ortada boşanma yok bir ay evden uzaklaşmasını istiycem. eğerki bu süre içinde boşanmayı kafama koyduysam tedbir koydururm satamaz

Valla bu işi yürütecekseniz söylenecekse söylensin bırakın yahu
Yapmak zorunda özellikle 2 kişi çalışıyorsa

Şu an eşinizin adına eminsiniz.

Tapuda şerh koydurmayı unutmayın.

Valla bu işi yürütecekseniz söylenecekse söylensin bırakın yahu
Yapmak zorunda özellikle 2 kişi çalışıyorsa
yapmıyor hiç bir şekilde sıkıntı burda işte
ben yorgunum diyor.
ben akşama kadar yatıyormuyum diyorum aynı şeymi diyor
yapmasınıda geçtim çok dağınık pis ve pasaklı.

daha ortada boşanma yok bir ay evden uzaklaşmasını istiycem. eğerki bu süre içinde boşanmayı kafama koyduysam tedbir koydururm satamaz
İlk işiniz yarın şerh koydurmak olsun.

Eşiniz şüphelenirse evin devri 2 saatlik iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…