Elimden geleni yaptım...

Elinde mesleği ve maddi imkanı olmayan birine boşan diyemedim hiç ama neden cehennem dediğiniz hayata katlanasınız ki?Elinizde mesleğiniz,maddi imkanınız iyi büyük konuşmayım ama kesinlikle çekemezdim herhalde.Tabi yaşayan bilir

Tapuya başvurup aile konutu şerhi koydurabilirsiniz, sizden habersiz satamaz.

Bence de hep verici olmaktan . Saolsun annem guzel ogut verdi , ordan siyirdim. Erkekler guclu , yardim iste dedi.
Bende elimden geleni yapmayi seven , yardim istemeyi sevmeyen biriyim. Ama ozellikle esimden isterim. Oyle iste alisti o da.

Erkekler "ihtiyaç duyulan" olmak istiyor. Anneniz çok doğru söylemiş.

bence eşinize bir format atılmalı ,bir silkelenmeli biraz korkutun isterseniz bazı şeyler yapacağınızda emin olsun .birazda sorumluluk verseydiniz diye düşündüm ,20 yıllık evliyim bende çalışıyorum ve 2 çocuğum var bazen bizdede hayat rutinleşiyor , bütün yükü üzerime almıyorum mesela sabah ben erken çıkıyorum oğlumu giydirmek servise bindirmek onun görevi,yemek hazırlıyorsam sofrayı kuracak bende onunla aynı saatte geliyorum sonuçta,kuaföre gideceksem uyutuyorum ufaklığı ben çıkıyorum deyip çıkıyorum ,siz evin erkeği gibi olmuşsunuz

satmayı değilde başkasının üzerine devretmeyi düşünüyorum annemin mesela

Boşanma öncesinde bu tarz akrabaya devirler inceleniyor. Eşiniz size dava açıp benden mal kaçırdı derse kazanabilir. Evlilik içinde edinilen mallar ortak, bundan kaçabilir misiniz bilmiyorum, bir avukata danışın isterseniz. Şu an tek yapabileceğiniz tapuya gidip aile konutu şerhi koydurmak olabilir.

Bence dogru bir karar direkt boşabmayin derim bende 1 /2ay ayri kalin tip ki boşanmis gibi gorusmeyin herseyiniz tekbasiniza halledin bakalim size iyi mi gelecek kotu mu iyi gelirse tamamen hayatinizdan cikarirsiniz. Hem esinizin tavrida ortaya cikar sizden ayri kalmaya dayanamaz belki kendine ceki duzen verir yok hic umursamazsa öyle eşinde babaninda luzumu yok hayatinizda

Böyle bir adamı 10 yıl çekip sustugunuz için ben sizi suçlu buldum.
Hadi ilk çocuk neyse 2.çocukta adamın ne mal olduğunu çoktan anlamışsınızdır zaten.
Insanın kendine ettiği kötülüğü başka kimse yapmıyor inanın.
Ne güzel şimdi hem evden hem arabadan pay alacak nafakayı falanda eksik zar zor ödeyecek muhtemelen.
Ama 1 dakika daha beklemeniz hata zaten düşünecek bir şey yok yani boşanmak şart olmuş.

evet sıkıntı orda tüm emeklerime ortak olucak canımı en çok o sıkıyor.
kimseyi istemiyorum aslında. aynı hatayı 2. kere yapmak istemiyorum

Bundan sonraki emeklerinize ortak olamayacak, öyle düşünün. Pisliğini, pasaklılığını annesi çeksin, annesi yapsın bundan sonra. Ondan sonra araları bozulur, gelip size yalvarır.

bir çok şeyin farkında. Birinde bi arkadaşı için hep babasıyla çıkıp alışveriş yapıyolar babam bizi hiç götürmüyor demişti.

Ben eşinizin sizden boşanmamak için her şeyi yapacağını düşünüyorum. Çocukları manipüle etmek dahil. Çocuklara ideal baba gibi davranıp, akıllarını çelmeye çalışabilir, onlara duygu sömürüsü yapabilir. O bunları yapmadan, bir uzmana da danışarak, çocuklarla konuşun bence. Eşinizle mutsuz olduğunuzu, ayrılınca bir süre sonra çok daha mutlu olacağınızı, ama babalarının onların babası olmaya devam edeceğini, istedikleri zaman görebileceklerini söyleyin.

Bu arada, eşiniz çocuklar için nafaka da vermeli. 2 çocuk için en az 600 TL vermek zorunda kalır sanırım.

Ahh be.. Açık konuşayım sadece çalıştığınız kazandığınız şeylere konacak olmasına üzüldüm yok mu bunun bir yolu ,evlilik sözleşmesi imzalatsanız evliliğin başından beri kazanılanları içeren? " ben birine kefil olacağım mallar güvende kalsın" vesaire diyerek ?
Yazık çünkü... Çocuğun bile psikolojisini nasıl bozmuş...

Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
konuştuk akşam daha doğrusu kıyamet koptu.
yaptıklarını kabullenmedi
evden gitmeni istiyorum dediğimde kimin evinden kimi kovuyorsun dedi
gitmezse babasını çağıracağımı yok yine gitmezse polis çağıracağımı söyledim. rezil olmaktan korkan bir insan olduğu için bi kaç parça eşyasını alıp indi annesine
ne benim senin gibi bir kocaya ne çocuklarımın senin gibi bir babaya ihtiyacı yok dedim dedim de dedim
sonuç olarak tamamen kendini aklayıp beni suçlayan bir bencil vardı karşımda
uzun bi süre yüzünü bile görmek istemiyorum
bakalım zaman ne gösterecek
sol tarafımın tamamen uyuştuğunu hissettim sinirden o an

Avukatımla da konuştum. Arkadaşım olur kendisi
şerh için başvuracağız bugün ikametgah, nüfus örneği ve bi kaç belge gerekliymiş. işlerimi bitirip çıkacağım birazdan

Umarım herşey daha iyi olur...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Havlayan köpek ısırmaz derler amiyane tabirle, bence eşiniz bir şey yapamaz. Daha ailesinin kollarından çıkıp bağımsız birey olamamış biri ne yapabilir ki? Anca öfkeyle bağırır çağırır, o kadar...

hakkında hayırlısını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…