Elime vurdu 1 dk sonra eli kırıldı lütfen yardım:(

Yusam

Aşık oldum renklerine "1907" kere..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
200
122
18
33
Kızlar çok kötüyüm lutfen düzgün yol gösterici yorumlar yapın.Eşimle şiddetli şekilde tartışıyoduk kalktı ve elime çok hızlı bi şekilde vurdu.Sonra ben mutfağa gectim yine tartisma devam etti.Hızlıca mutfak dolabına yumruk attı ve eli kırıldı hiç bişey dmeedim ve sanırım acile gitti gelince ne yapıcam bilmiyorum lütfen ama lütfen yardım edin ne yapmalıyım

Bana bişey yapar diye korkuyorum

Ne yaşadiniz canım benim de şu hale geldiniz. Elinin kırıldığından emin misin ? Sana neden bisey yapsın, o kapasitede biri mi ?

Kaç arkadaşım insan eşinden dövecek diye korkuyorsa artık sağlıklı bi evlilik yoktur ortada evliliğiniz sorunlu mu ilk defamı böyle bişi yaşanıyor yani bişi yapmasından korktuğunuza göre çok ta sağlıklı bi evlilik yok ortada

Ne yaşadiniz canım benim de şu hale geldiniz. Elinin kırıldığından emin misin ? Sana neden bisey yapsın, o kapasitede biri mi ?
Boş şeylerdi canım sadece kavga büyudü sesimi yükselttim üstüme geldi.Ne yapıcan dedim bi tane vurdu elime şuan elim şiş ve morarmaya başladıelinin kırıldığına eminim çünkü çok şiddetli vurdu ve sonra elini oynatamadi kapiyi acarken bile inliyordu ağrıdan ama gidemedim yanina korkuda

Senin elinde bisey var mı sisme ve morarma varsa bence sende git acile. Bi ara istersen nerdeymis ?

Yok ilk defa yaşanıyor böyle bi insan degildi.Ama öfke kontrolü yok ne yazikki.Nereye gidicem bilmiyorum daha kötü olursa korkuyorum

İlk defa böyle bi durumla karşı karşıya olduğunuz için tepkisini tahmin edemiyorsunuz anladığım kadarıyla niye birlikte gitmediniz sizde en azından olacakları kestirebilirdiniz

11 aylık bebegim var gidemem ben acile nasil arayayim cok sinirlidir
O zaman bir an önce eline buz koy... Sinirli olsun telefondan da uzanacak değil eli kolu? En azından nerde olduğunu öğrenmiş olursun.

İlk defa böyle bi durumla karşı karşıya olduğunuz için tepkisini tahmin edemiyorsunuz anladığım kadarıyla niye birlikte gitmediniz sizde en azından olacakları kestirebilirdiniz
Evet tepkisini bilemiyorum ne yapıcam sadece korkuyorum ama eli kırık tekrar dövemez demi

Siz de acile gidin muhakkak. Kirilma olmasa bile catlama vs olabilir.

Ve gelince de ilgilenmeyin. Siddet gosterecek kadar alcak çünkü
Bu sefer çok alçaldı gerçekten.Dedigim gibi gidemem bebegimi birakacak kimsem yok

O zaman bir an önce eline buz koy... Sinirli olsun telefondan da uzanacak değil eli kolu? En azından nerde olduğunu öğrenmiş olursun.
Arasammı kararsızım arasam alttan almış olmaz mıyım durumunu sorarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…