Boş şeylerdi canım sadece kavga büyudü sesimi yükselttim üstüme geldi.Ne yapıcan dedim bi tane vurdu elime şuan elim şiş ve morarmaya başladıNe yaşadiniz canım benim de şu hale geldiniz. Elinin kırıldığından emin misin ? Sana neden bisey yapsın, o kapasitede biri mi ?
Senin elinde bisey var mı sisme ve morarma varsa bence sende git acile. Bi ara istersen nerdeymis ?Boş şeylerdi canım sadece kavga büyudü sesimi yükselttim üstüme geldi.Ne yapıcan dedim bi tane vurdu elime şuan elim şiş ve morarmaya başladıelinin kırıldığına eminim çünkü çok şiddetli vurdu ve sonra elini oynatamadi kapiyi acarken bile inliyordu ağrıdan ama gidemedim yanina korkuda
Yok ilk defa yaşanıyor böyle bi insan degildi.Ama öfke kontrolü yok ne yazikki.Nereye gidicem bilmiyorum daha kötü olursa korkuyorumKaç arkadaşım insan eşinden dövecek diye korkuyorsa artık sağlıklı bi evlilik yoktur ortada evliliğiniz sorunlu mu ilk defamı böyle bişi yaşanıyor yani bişi yapmasından korktuğunuza göre çok ta sağlıklı bi evlilik yok ortada
11 aylık bebegim var gidemem ben acile nasil arayayim cok sinirlidirSenin elinde bisey var mı sisme ve morarma varsa bence sende git acile. Bi ara istersen nerdeymis ?
O zaman bir an önce eline buz koy... Sinirli olsun telefondan da uzanacak değil eli kolu? En azından nerde olduğunu öğrenmiş olursun.11 aylık bebegim var gidemem ben acile nasil arayayim cok sinirlidir
Yorum yapmak icin yapmayin olayin ciddiyetinin farkinda degilsenizde cikin konumdansırlar kapısı ibretlik
Evet tepkisini bilemiyorum ne yapıcam sadece korkuyorum ama eli kırık tekrar dövemez demiİlk defa böyle bi durumla karşı karşıya olduğunuz için tepkisini tahmin edemiyorsunuz anladığım kadarıyla niye birlikte gitmediniz sizde en azından olacakları kestirebilirdiniz
Bu sefer çok alçaldı gerçekten.Dedigim gibi gidemem bebegimi birakacak kimsem yokSiz de acile gidin muhakkak. Kirilma olmasa bile catlama vs olabilir.
Ve gelince de ilgilenmeyin. Siddet gosterecek kadar alcak çünkü
Arasammı kararsızım arasam alttan almış olmaz mıyım durumunu sorarakO zaman bir an önce eline buz koy... Sinirli olsun telefondan da uzanacak değil eli kolu? En azından nerde olduğunu öğrenmiş olursun.
Bu sefer çok alçaldı gerçekten.Dedigim gibi gidemem bebegimi birakacak kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?