Elime vurdu 1 dk sonra eli kırıldı lütfen yardım:(

C canali84 elim iyi simdilik canım sağol yazdıkların iyi geldii

ilahi adalet
ben olsam acırdım herhalde vicdan yapardım ama çok fazla belli etmemek lazım

Yusam eşin geldi mi bizi de bilgilendir yanınızda ya biri olsun yada o gelmeden önce çocugunu da uyut kendin de uyu sıcağı sıcağına hersey olur yarına kalsin bu mevzu

Adam şiddet uygulamış. Konu sahibinin de eli şişmiş morarmış. Adam hıncını alamamış, elini kıracak kadar dolap yumruklamış. Ya konu sahibine inseydi o yumruk? 11 aylık bebeği ile korku içinde bekliyor kocasını. Bunları ona yaşatan bir adamdan ne özrü, yapmayın lütfen. tamam kavga etmesin, olay çıkarmasın ama özür dilerse yarın öbür gün o yumruk muhakkak bu kadına iner.

Yusam siz de lütfen bebeğinizi de alın hastaneye gidin darp raporu alın, elinizde olsun mutlaka.
Bunu yapamazsanız da gidecek yeriniz yok mu hiç? Yoksa, eve geldiğinde size zarar vermeye kalkarsa da hemen atın kendinizi evden dışarı apartmana ya da sokağa bağırarak yardım isteyin, evden çıkamazsanız dahi evin içinde "polisi arayın, imdat!" diye bağırın avazınız çıktığı kadar komşulara, sesinizi duyurun mutlaka. O zaman kapıya polis gelsin, siz de şikayetçi olun ki görsün öyle aklına estiği gibi şiddet uygulayamayacağını.

Yine de dönene kadar öfkesi diner, ağrı kesiciler falan yatışmış olur diye düşünüyorum.
Öyle olsa bile siz yüz vermeyin, ama kavga da etmeyin sakın, bağırmayın, ters bir şey söylemeyin. Lütfen siz de öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Küsün sadece böyle durumlarda. Hiç konuşmayın. Bu geceyi sağ salim atlatın da sakinleşince ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Yusam eşin geldi mi bizi de bilgilendir yanınızda ya biri olsun yada o gelmeden önce çocugunu da uyut kendin de uyu sıcağı sıcağına hersey olur yarına kalsin bu mevzu
Gelmedi canım ama doktor ameliyat lazım demiş kötü yerden kırılmış

Evet kavga etmiycem ama nasil yüz vermiycem onu bilmiyorum içim acıyo bana artik bisey yapamaz bu geceyle ilgili korkum bitti şükür.Ama ameliyata alınacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…