İlahi adalet yerine gelmiş, ne olursa olsun elinize vurması doğru değil çünküBoş şeylerdi canım sadece kavga büyudü sesimi yükselttim üstüme geldi.Ne yapıcan dedim bi tane vurdu elime şuan elim şiş ve morarmaya başladıelinin kırıldığına eminim çünkü çok şiddetli vurdu ve sonra elini oynatamadi kapiyi acarken bile inliyordu ağrıdan ama gidemedim yanina korkuda
Malesef annem burda degil hepsi adanadaeve bi yakınızı çağırın anneniz yada kardeşiniz vs.. eve geldiğinde en azından yanınızda size destek olacak biri olsun.
Sakin olup arayayımmı dersinizDöverse sende ona patlatırsın iki tane arkadaşım kurtul bu düşünceden geldiğinde sakince durumunu sor ve yüz göz olmadan başka bi odaya geç sen sakin olursan belki oda sakin davranır bu kadar korkmanızda bana normal gelmiyor
Yok hastane cok uzak degilDarp raporu alin muhakkak derim. Ayrica elinizde catlak vs olabilir baktirin cok uzak mi hastane
Yorum yapmak icin yapmayin olayin ciddiyetinin farkinda degilsenizde cikin konumdan
Arasammı kararsızım arasam alttan almış olmaz mıyım durumunu sorarak
Emin olun farkındayımSiz olayın ciddiyetinin farkında mısınız ? Size zarar verebilme ihtimali olan bir adamı 11 aylık bir bebekle kuzu kuzu beklediğinize göre değilsiniz.
Hiç normal değil ben olsam nasılsın diye sormam çeker giderdim birkede teşebbüs eden devaminida getirir bugün olmasa yarın. Allah yardımcınız olsun insAradım açtı ne yapıyosun dedim hastanedeyim kolum kırılmış dedi kapattım
Sakin gibiydi ama hastanede diye öyle konuşmuş olabilir bilmiyorumAradin mi? Ne tepki verdi?
Sabah beridir sürüyor bu kavga çok sak8n davrandım bisey dmeedim ama olacagi varmisAradınız mı neler oldu? Ben anlamıyorum bu ilişkileri, neden biriniz öfkeliysen diğeriniz sakin davranamıyor, sakin davranmak bu kadar mı zor?
Alttan alın, özür dileyin eşinizden.. Sonra sakinleştiğinde de kırıldığınızı ifade edin.
11 aylık bebeyle kimsenizin olmadigi sehirde nereye giderdinizHiç normal değil ben olsam nasılsın diye sormam çeker giderdim birkede teşebbüs eden devaminida getirir bugün olmasa yarın. Allah yardımcınız olsun ins
Yok normalde bu kadar sinirli bi insan degil ama kavga halindeyken kendini kaybediyor.Evet bana vurmamak icin dolaba vurdu zatenBence geleyim mi diye sorun çünkü vurmak istese zaten size vururdu ıskalayıp da dolaba vurmadı herlde..
Normalde şiddet gösteren biri değilse tabii.ama normalde de şiddet gösteriyorsa evliliğinizi sürdürmeyin bugünden sonra zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?