elimi tuttu canım sıkıldı

rahatsız oldugumu kim söyledi o an hoşuma gitti eve gelince keşke olmasaydı dedim
O duyguyu bildiğim için söyledim. El ele tutuştuktan sonra veya sarıldıktan sonra kötü hissettiyseniz sevmiyorsunuzdur bence. Tabi ki bu benim şahşi düşüncem, kendi deneyimimden elde ettiklerim.

Denemeden almamak lazım zaten, mantıklı bence

Hem böylece kaç ay sonra elimi tutturayım, kaç yıl sonra öpmesine izin vereyim endişelerin de olmamıştır

Izin vermek nedir ya. Benim bi arkadasim sadece sarilmaya izin veriyorum diyodu devrelerim yaniyidu benim. :)

Izin vermek nedir ya. Benim bi arkadasim sadece sarilmaya izin veriyorum diyodu devrelerim yaniyidu benim. :)

Bu işlerin öncesinde dilekçe, 3 vesikalık fotoğraf, ikametgah belgesi ve savcılıktan sicil kağıdı ile birlikte izin isteniyor. Bilmiyor muydun?

ben hiç bir şey anlamadım çok boş mesaj olmuş arada, siz elinizi tutunca erkek arkadaşınız hoşunuza gitti mi acaba yazdınız mı bi yerde?

neyden rahatsız oldunuz ben tam anlayamadım elinizi tutunca verdiği histen mi yoksa gayri ahlaki bir davranışta bulunduğunuz duygusundan mı?

eğer ilkiyse ayrılın daha adamın elini tutmaya dayanamıyorsunuz ama ikincisiyse bir daha izin vermeyin madem ters geliyor size.

şimdi bu konuyu açan hatuna kendini sevişmedigin elişni tutturmadıgın için kıymetli mi sanıyorsun kendini demişler..

Akabinde kendileri ÇATIR ÇATIR (!) sevişince kıymetli olduklarına dair süper ötesi seks hayatlarından ve erkek arkadaşları ile kendilerinin modern olan düşünce yapılarından bahsederek konu sahibesinin düşünce ve aile yapısını basamak ederek kendilerini nirvanaya ulaştıracaklarmış neredeyse sanırım haberleri yok..

Sizene !!! ister sevişir,ister yiyişir,ister bekreeetini verir,ister korur...

Sen bakma bu alengirli alay kokan yorumlara nasıl istiyorsan öyle devam et kuzu...:)))

Son düzenleme:
Parmak sırası yap aşamalı olsun Sağ elin baş parmağından tutsun sırayla, ayağının son parmağını tutana kadar evlenmiş olursunuz

teşekkür ederim arkadaşım çok güzel yazmışsın aynı düşünmedigimiz için anlaşamadık onlarla olsun sorun degil herkesin kendi fikri sonuçta

ikincisi.üzerine fazla gittim sanırım çok kırıldı adamı soguttum resmen kendimden

Belki kendini suçlu hissetmiştir soğumak drğil de.
Olan olmuş bence uzatırsanız hem siz üzülürsünüz hem sevgiliniz.

Ayrıca söylemeden geçemicem çok kibar çok olgun kızmışsın bu yazılanlara verdiğin cevabı görünce kötü bir şey yazmadığım halde ben utandım yazılanlardan. Allah kendin gibi birini karşına çıkarır inşallah

Ne kadar abartmışsın.Eğer bu konularda katıysan,hiçbirşekilde görüşmeyeceksin.

haklısınız çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizde hep mutlu olursunuz inşallah..

ben olsam beni de rahatsız ederdi
sonuçta biz sevdiklerimize onlardan tiksindiğimiz için dokunmuyor değiliz
birine sırılsıklam aşık olsan da ondan daha çok sevdiğin bir Rabbin var
Onun sevgisine layık olmak daha değerli ve netice yönünden hayırlı
taviz vermemek gerek, gerçekten seven insan anlayışlı olmalı sana karşı

ne demiş tarkan baba " aşk dokunmak ister...."

bu kadar doğal,masum ve güzel duygulardan neden mahrum ediyosun kendini anlamadım...
muhafazakarlığın fln kendi doğruların bişey diyemem ama abartılı olduğu kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…