- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Sormaa, o cekim yedi bitirdi seniaynen bizde de öyleydi ama o tamamen benim vajili gibi davranmamdan kaynaklıydı yoksa kimse tutamazdı beni
velhasıl da kelam ten çekiminin çok yükseklerde olduğu bir evlilik yaptım
Eh napalım bu kadar popili kız varken bizde eksik kalalım mademteşekkür ettim efenim siz de en cehennemlik kızsınız benim için hiç yakıştıramadım yaptığınız şeyi sizefavori kız olma şansınızı yaktınız yıktınız
O duyguyu bildiğim için söyledim. El ele tutuştuktan sonra veya sarıldıktan sonra kötü hissettiyseniz sevmiyorsunuzdur bence. Tabi ki bu benim şahşi düşüncem, kendi deneyimimden elde ettiklerim.rahatsız oldugumu kim söyledi o an hoşuma gitti eve gelince keşke olmasaydı dedim
Denemeden almamak lazım zaten, mantıklı bence
Hem böylece kaç ay sonra elimi tutturayım, kaç yıl sonra öpmesine izin vereyim endişelerin de olmamıştır
Izin vermek nedir ya. Benim bi arkadasim sadece sarilmaya izin veriyorum diyodu devrelerim yaniyidu benim. :)
teşekkür ederim arkadaşım çok güzel yazmışsın aynı düşünmedigimiz için anlaşamadık onlarla olsun sorun degil herkesin kendi fikri sonuçtaşimdi bu konuyu açan hatuna kendini sevişmedigin elişni tutturmadıgın için kıymetli mi sanıyorsun kendini demişler..
Akabinde kendileri ÇATIR ÇATIR (!) sevişince kıymetli olduklarına dair süper ötesi seks hayatlarından ve erkek arkadaşları ile kendilerinin modern olan düşünce yapılarından bahsederek konu sahibesinin düşünce ve aile yapısını basamak ederek kendilerini nirvanaya ulaştıracaklarmış neredeyse sanırım haberleri yok..
Sizene !!! ister sevişir,ister yiyişir,ister bekreeetini verir,ister korur...
Sen bakma bu alengirli alay kokan yorumlara nasıl istiyorsan öyle devam et kuzu...:)))
ikincisi.üzerine fazla gittim sanırım çok kırıldı adamı soguttum resmen kendimdenben hiç bir şey anlamadım çok boş mesaj olmuş arada, siz elinizi tutunca erkek arkadaşınız hoşunuza gitti mi acaba yazdınız mı bi yerde?
neyden rahatsız oldunuz ben tam anlayamadım elinizi tutunca verdiği histen mi yoksa gayri ahlaki bir davranışta bulunduğunuz duygusundan mı?
eğer ilkiyse ayrılın daha adamın elini tutmaya dayanamıyorsunuz ama ikincisiyse bir daha izin vermeyin madem ters geliyor size.
Ne kadar abartmışsın.Eğer bu konularda katıysan,hiçbirşekilde görüşmeyeceksin.iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
Belki kendini suçlu hissetmiştir soğumak drğil de.
Olan olmuş bence uzatırsanız hem siz üzülürsünüz hem sevgiliniz.
Ayrıca söylemeden geçemicem çok kibar çok olgun kızmışsın bu yazılanlara verdiğin cevabı görünce kötü bir şey yazmadığım halde ben utandım yazılanlardan. Allah kendin gibi birini karşına çıkarır inşallah
çok üzerine gittim abarttıgımı bende farkettim ama henüz iki aylık çok iyi tanıdıgım söylenemez ya ileride farklı istekleri olurmu diye korktumNe kadar abartmışsın.Eğer bu konularda katıysan,hiçbirşekilde görüşmeyeceksin.
ben olsam beni de rahatsız ederdiiyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
Farklı istekleri olması için,senden o cesareti alması lazım.Olursa da tavrın bellidir.Korkarak,acabalarla hayat sürmezçok üzerine gittim abarttıgımı bende farkettim ama henüz iki aylık çok iyi tanıdıgım söylenemez ya ileride farklı istekleri olurmu diye korktum
evet ama elini veren kolunu kaptırırmı diye düşünmeden edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?