elimi tuttu canım sıkıldı

ev mevzusu nerden çıktı onu anlamadım kendi evime gittim onu bahsetmiştim konuda

elını verenın kolunu kaptırması kendı sucudur.sen kendını bıldıkten sonra masum bır elele tutuşmanın masum opüucuklerın zararı olmaz ( zamanı gelınce)
mısal 18 yasındaydım tam delı çağım.bırıne aşıktım delı gbı teklıf ettı bana ben mutluluktan ucuyorum ılk buluşmada benı opmeye kalktı ıstemedım zorladı ısrar edersen bu iş burda bıter dedım ve o 1,5 ay boyunca ızın vermedım sonra oda benden ayrıldı nıyetı baskaydı demek ben bunu daha o yasta ıdrak edebılmıştım hemde delı gbı aşık oldugum kışıye karşı.....
sizin 2 ay olmuş el ele tutuşmaktan zarar gelmez hoşlanıyorsan aşıksan opmekte ıstersın zaten.....gerıye kalan herşeye dur deyıp kendını bıldıkten sonra hıçbırşey olmaz merak etme...aşk guzel bırşey .....

bu kadar güzel anlatılabilirdi teşekkür ederim..

arkalı önlü tc kimlik fotokopisini koydumda benimmi haberim yok acaba?

tutmasına izin verdim, birçok arkadaşım öpüştülerde seviştilerde hatta aynı yatakta beraber yatıp hiçbişey yapmıyoruz diyenlerde var ama ayrıldılar sevgili oldukları insanlar kullandı arkadaşlarımı, sevgili olmak illa ki tensel temas demek değil onu isteyen erkek kesinlikle amacı farklı yoksa seni seviyosa saygısı varsa evlenmeden senden böyle seyler beklemez... kullanmaktır amacı...[/QUOTE]
Büyüksün abla diyesim geldi Neye göre yargılıyorsunuz yaşayanların hepsinin ayrılacağını? Siz nazlandınız evlenmeden olmaz dediniz diye mi bu kadar kıymetlisiniz, yani o beyninizin içindekilerinin hiç mi önemi yok erkek arkadaşınız için. Bakın size ne diyeceğim 4 senedir erkek arkadaşım var dünde söyledim 2. haftamızda öpüştük. 4 senedirde çatır çatır sevişiyoruz. Burdaki birçok bayanda sevişti ve evlendi. Sizin için çok garip öyle değilmi??? Herkes kendi hayatından sorumludur. Kimseyi yargılamaya hakkınız yok. Siz yaşamadınız ancak yaşayanlarda var. Kimsenin seviştim öpüştüm yada öpüşmedim diyerek kendini üstün görmeye hakkı yok. Önce beyin...

Niye sildin ki, duygularimiza tercuman olduydun rachel

evet. ben korkmasam evlenmeden önce yapardım ama psikolojik korkularım vardı hoş evlenince de devam etti aşana kadar. şimdi bakıyorum kendini "saklamak" bir halta yaramazmış. keşke 30uma kadar bekleyip "çatır çatır" sevişseymişim sevdiğim adamla poh vardı evlenicek

elini birinin tutmasını istemiyorsan sevgili edinmeyeceksin.
çok muhafazakarsan eğer görücü usulü evlenirsin...

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Aynen b.k vardi
Biz de biseyler yasadik esimle evlenmeden. İleri gitmedik o ayri. Simdi ben kimseye sevis ya da sevisme demem. Benim icin onemli olan kendim zevk aldiysam pisman olmama gerek yok. Cunku bisey yasandiyda ben istedigim icindir.

Aynen b.k vardi
Biz de biseyler yasadik esimle evlenmeden. İleri gitmedik o ayri. Simdi ben kimseye sevis ya da sevisme demem. Benim icin onemli olan kendim zevk aldiysam pisman olmama gerek yok. Cunku bisey yasansiyda ben istedigim icindir.

aynen bizde de öyleydi ama o tamamen benim vajili gibi davranmamdan kaynaklıydı yoksa kimse tutamazdı beni
velhasıl da kelam ten çekiminin çok yükseklerde olduğu bir evlilik yaptım

ek: ayrıca ben eşimi ilk gün öpmüştüm ya. öpüşünce çıkmaya başlamıştık.
sonra ne bileyim ilk tanıştığımızda sevişesim gelmişti ay ay

Olurmu öyle şey rahatsız olacak ne var. Forumda - favori kız - sizsiniz benim için çoğunlukla kahkaha atarak okuyorum yorumlarınızı

teşekkür ettim efenim siz de en cehennemlik kızsınız benim için hiç yakıştıramadım yaptığınız şeyi size favori kız olma şansınızı yaktınız yıktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…