- Konu Sahibi homesweethome3
-
hayır ayrıldıktan sonra kendi evlerimize dagıldıkYanlız eve mi gittin ? Elini vermeye korktuğum bir delikanlı ile :/
ev mevzusu nerden çıktı onu anlamadım kendi evime gittim onu bahsetmiştim konudaBakin arkadasim iliski yasayip yani sevgili olup olmamak sizin seciminiz
Ama gordugum kadari ile sevgilinize karisik sinyaller gondereceksiniz, elinizi tutmasina bu kadar tepkili olup ileride eve giderseniz cok ta tutarli davranmis olmayacaksiniz bir erkek gozu ile , size cok guvenecegini degil aksine basta boyle naza cekip taktik yaptiginizi dusunebilir. Tutarli davranin evine gitmeyi dusunuyorsaniz elinizi tuttu diye simdiden cok tepki gostermeyin, tepki gosterecekseniz de hicbir zaman evine gitmeyin.
rahatsız oldugumu kim söyledi o an hoşuma gitti eve gelince keşke olmasaydı dedimrahatsız olduysanız sevmiyorsunuz demektir, kusura bakmayın.
bu kadar güzel anlatılabilirdi teşekkür ederim..bu ne tutarsizlik yahu!
baska konularda bekreet bekreet diye bagiranlar, herkese fetva verip insanlarin dini inancini umursamadan yargilayanlar simdi de elini ver nolacak diyor...
herkesin kendi karari,
ister sevgili olur, ister eini tuta, isterse cinsel iliskiye de girer.
insanlar sizinle ayni dusunmek, sizin yasadigniz gibi yasamak zorunda mi?!
konu islamiyet ve gunah ise hepsi gunah.
birakin insanlar kendi inanclarina gore gunahini yovbesini kendisi dusunsun, sinirlarini kendisi cizsin.
kimsenin haddi degil sevgili olamazsin gorucu bekle demek, benzer sekilde zina bu diyip cinsel iliskiye girene de o..pu demek.
hayatinizda cozemedigniz kendi celiskilerinizi baskalarina dayatabiliyorsunuz ya... saskinlikla okuyorum.
konu sahibi sevgilin kabul ediyorsa bu onunla sizin aranizda birsey.
tek diyebilecegim saglikli bir erkegin seni taciz eder bir tavri olmadigi surece beklentilerinin olmasinin normal oldugu.
nitekim senin istedigin seyler de oyle.
herkes prensiplerine /inancina gore kendisi icin bir sinir cizer, tekrarliyorum, bundan sonra karar verip dusunecegin sey bu olsun, kendine iradene guvenemiyorsan da kol vs deme elini de verme kafan rahat olsun.
arkalı önlü tc kimlik fotokopisini koydumda benimmi haberim yok acaba?Bu derece mantiksiz bir basliga mantikli cevap verebilen arkadaslari bende tebrik ederim. Neden soruyorsun arkadasim madem cok mutasipsin manitayla isin ne? Direk evleneceksin madem. Burda kendinle dalga geciriyorsun yasin olmus 24 elini tuttu diye adam hakkinda sordugun soruya bak. Neymis ya ileride daha fazlasini isterseymis. Sen esas o cocuk senin elini tuttu diye degil senin bu konuyu bunca insana desifre edip belkide seni masumca seven bir insana haksizlik yaptigin icin kotu hisset...
Niye sildin ki, duygularimiza tercuman olduydun rachel
Alıntı yapıyorum garip birşeyler çıkıyor anlayamadım. Halbuki o yorumu yazan arkadaşada çok sinirlenmiştim tühNiye sildin ki, duygularimiza tercuman olduydun rachel
Alıntı yapıyorum garip birşeyler çıkıyor anlayamadım. Halbuki o yorumu yazan arkadaşada çok sinirlenmiştim tüh
Aynen b.k vardievet. ben korkmasam evlenmeden önce yapardım ama psikolojik korkularım vardı hoş evlenince de devam etti aşana kadar. şimdi bakıyorum kendini "saklamak" bir halta yaramazmış. keşke 30uma kadar bekleyip "çatır çatır" sevişseymişim sevdiğim adamlapoh vardı evlenicek
Olurmu öyle şey rahatsız olacak ne var. Forumda - favori kız - sizsiniz benim içinben alıntılamıştım senden ama rahatsız olursun diye sildim sen silince :/
Aynen b.k vardi
Biz de biseyler yasadik esimle evlenmeden. İleri gitmedik o ayri. Simdi ben kimseye sevis ya da sevisme demem. Benim icin onemli olan kendim zevk aldiysam pisman olmama gerek yok. Cunku bisey yasansiyda ben istedigim icindir.
Olurmu öyle şey rahatsız olacak ne var. Forumda - favori kız - sizsiniz benim içinçoğunlukla kahkaha atarak okuyorum yorumlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?