elimi tuttu canım sıkıldı

Sevgili edinmek seni rahatsız etmiyor ama elini tutmasını rahatsız ediyor? Dogrumu anlamışım?
Tmm inancımız gerekği doğru değil ama sevgili edinmekte doğru değil.
Ben elimi de verdim kolumu da birsey olmadı yani sana da bişi olmaz merak etme.. elini vermişsin kolunu verme bari kendini iyi hissedeceksen.. evleneceğine adama verirsin artık elin den sonrasını :)

az kaldı bakire olanlarla dalga geçilecek bir kaç yıl sonra.

Hay agzina saglik arkadasim. Bizim toplumumuz nereye gidiyor böyle anlam veremiyorum.
Geçenlerde bi dizide karsilastim kiz daha once hic opusmemis diye dalga geciyorlardi, kiz da utaniyirdu ve yanindaki sevgili rolü yaptigi çocuğu opuyordu. Ve bu Türk dizisi.. hey Allahim ya..
Ama analar babalar bu dizileri izleyip de kalkip evlatlarina bunu yapma şunu yapma da demesin. Kişi örnek olmasini da bilmeli...

hiç bi yorumu okumadan yazdım tutumunuz çok tuhaf
muhafazakar bi aileden geliyosan sevgilin olması normal mi
sevgilim olur gezer tozarım muhafazakar aile yapıma uygun amma velakin elimi tutturmam diyosun
muhafazakar demek dini yaşam şeklini kafana göre yontmak demekse elini tuttur ama daha ileri gitme bence tövbe yarabbi
haa bu arada muhafazakar falan değilim yanlış anlaşılmasın

Bakin arkadasim iliski yasayip yani sevgili olup olmamak sizin seciminiz
Ama gordugum kadari ile sevgilinize karisik sinyaller gondereceksiniz, elinizi tutmasina bu kadar tepkili olup ileride eve giderseniz cok ta tutarli davranmis olmayacaksiniz bir erkek gozu ile , size cok guvenecegini degil aksine basta boyle naza cekip taktik yaptiginizi dusunebilir. Tutarli davranin evine gitmeyi dusunuyorsaniz elinizi tuttu diye simdiden cok tepki gostermeyin, tepki gosterecekseniz de hicbir zaman evine gitmeyin.

evet bende aşırı garipsemiştim ve çok rahatsız etmişti o sahne. dizinin adı kiraz mevsimi.
dün akşamki bölümünde kızla sevgilisi aynı odada kaldılar
kız adamı öpüyor adamı istiyor adamda diyor ki bu gecenin daha özel yerde zamanda olmasını isterim diyor
gelinen noktaya bak
içler acısı..

Sene 2014 hala konuşulan konuların seviyesine şaşımamak elde değil.
Hala "seviyorsa bekler" "erkek değil mi her şeyi ister sen vermeyeceksin" tarzı söylemler fazlasıyla çirkin.
Bu olaylar yaşanırken kadının da zevk aldığını lütfen unutmayın. Erkeğe, tabiri caizse bir şeyleri bahşetmek değildir bu. Biz de zevk alıyoruz biz de istiyoruz. Bunu söylemek kabul etmek zor değil utanılacak çekinilecek bi şey ise hiç değil.

Mesele ise bunun zamanlaması. Sevgili olup elini tutmak istemeyen öpmek istemeyen dokunmak istemeyen birini bulursan da onun sağlığından şüphe et bence.
Ayrıca bu tarz olayları yaşamadan 30 yıl aynı yatağa gireceğin insanı seçmek de ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum. Adamın kokusunu tenini sevmeyeceksin belki. Nasıl yaşanır bu şekilde ?
Benim fikrim tabi bu.
Sevgili olduysan elini tutmak abes değil son cümle olarak düşüncem bu.
Vicdan muhasebesi yapmaýin bence. Bende öyleydim fakat aştım bu tarz meseleleri. Iyi günler :)

Ohoooo baya yol katetmisler desene. Artik kizlar erkekleri arzuluyor. Valla tövbe estagfurullah.. Erkekler de kendilerini geri çekiyorlar

bu ne tutarsizlik yahu!
baska konularda bekreet bekreet diye bagiranlar, herkese fetva verip insanlarin dini inancini umursamadan yargilayanlar simdi de elini ver nolacak diyor...

herkesin kendi karari,
ister sevgili olur, ister eini tuta, isterse cinsel iliskiye de girer.
insanlar sizinle ayni dusunmek, sizin yasadigniz gibi yasamak zorunda mi?!

konu islamiyet ve gunah ise hepsi gunah.
birakin insanlar kendi inanclarina gore gunahini yovbesini kendisi dusunsun, sinirlarini kendisi cizsin.
kimsenin haddi degil sevgili olamazsin gorucu bekle demek, benzer sekilde zina bu diyip cinsel iliskiye girene de o..pu demek.
hayatinizda cozemedigniz kendi celiskilerinizi baskalarina dayatabiliyorsunuz ya... saskinlikla okuyorum.

konu sahibi sevgilin kabul ediyorsa bu onunla sizin aranizda birsey.
tek diyebilecegim saglikli bir erkegin seni taciz eder bir tavri olmadigi surece beklentilerinin olmasinin normal oldugu.
nitekim senin istedigin seyler de oyle.
herkes prensiplerine /inancina gore kendisi icin bir sinir cizer, tekrarliyorum, bundan sonra karar verip dusunecegin sey bu olsun, kendine iradene guvenemiyorsan da kol vs deme elini de verme kafan rahat olsun.

ben de muhafazakar ailedenim, erkeklerle hep aramda sınırı çizmeyi bildim.
sonra arkadaşken biriyle aşık olduk.
evlenme niyetiyle de evlenme şartları oluşuncaya kadar görüştük.
bu süreçte ben muhafazakarım diye düğün günü gel mi diyeyim?
el ele tutuşmaktan öteye de gitmedik. (nasılsa el ele tutuşmak da günah gel sevişelim mi diyeyim?)
mantıksızlıkta çığır açtınız.
yok muhafazakarsan evde otur elişi örmüş.
sen de muhafazakar değilsen git tek gecelik ilişki yaşa o zaman.
bunu demenin diğerini demekten ne farkı var?
herkesin sınırları vardır. size mi soracaklar muhafazakarım ama sevgili edinmeli miyim diye?

Bu derece mantiksiz bir basliga mantikli cevap verebilen arkadaslari bende tebrik ederim. Neden soruyorsun arkadasim madem cok mutasipsin manitayla isin ne? Direk evleneceksin madem. Burda kendinle dalga geciriyorsun yasin olmus 24 elini tuttu diye adam hakkinda sordugun soruya bak. Neymis ya ileride daha fazlasini isterseymis. Sen esas o cocuk senin elini tuttu diye degil senin bu konuyu bunca insana desifre edip belkide seni masumca seven bir insana haksizlik yaptigin icin kotu hisset...

Bahsedilen şey elini tutmak...Ne kadar abartıldı, büyütüldü...Hayır konu sahibi dese ki ben elimi evlenen kadar tutturmam yine anlaşılır da... 2 ay erken mi acaba 4 ay sonra mı tuttursaydım gibi bir yaklaşım da gariptir. Zaten tutturacaksan neyin karmaşası...Daha iyi tanırım falan demesin kimse, nişanlı iken nişanı bozulan; evli iken boşananlar varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…