- Konu Sahibi homesweethome3
-
Denemeden almamak lazım zaten, mantıklı benceBiz opusup sonra da sevisip 2 ay sonra da sevgili olmustuk.
Ben arkadasi suclarcasina konusmadim ki.sadece anilarimi paylastimmm...ne alaka.aklima geldi yazdimm...yoksa konu sahibesiyle aramizdaki diyaloga bak.gayet guzel...2yıl sevgli yapmşsın kendine onda bişey yok.bundamı var
Sevgili edinmek seni rahatsız etmiyor ama elini tutmasını rahatsız ediyor? Dogrumu anlamışım?iyi geceler kızlar..benim derdim 2 yıllık bi ilişkim vardı saygı bitti ve ayrıldık sonra ummadıgım bianda karşıma yeni birisi çıktı başta hiç elektrik alamadım fakat yakından tanıyınca sevmeye başladım ve iki aydır birlikteyiz sorun şu ki bugün ilk defa elimi tuttu benim karşı oldugumu böyle şeylere bilir muhafazakar bi ailedenim aileme yanlış yapmak istemiyorum oda bana bunu çok görme dedi o an benimde hoşuma gitti fakat eve gelince moralim bozuldu bunu ona yansıttım oda bozuldu senden başka bişey istemedim sadece elini tutup sana sahip oldugumu hissetmek istedim dedi ve uyudu bilmiyorum benmi abartıyorum ama ya ileri giderse her buluşmamızda diye korkmaya başladım
Yanlız eve mi gittin ? Elini vermeye korktuğum bir delikanlı ile :/küçük degilizde yaş falan farketmez erkek sonuçta:) benimde hoşuma gitti güven duydum ama eve gelince ya daha ileri gitmek isterse diye düşünüp moralim bozuldu
az kaldı bakire olanlarla dalga geçilecek bir kaç yıl sonra.
evet bende aşırı garipsemiştim ve çok rahatsız etmişti o sahne. dizinin adı kiraz mevsimi.Hay agzina saglik arkadasim. Bizim toplumumuz nereye gidiyor böyle anlam veremiyorum.
Geçenlerde bi dizide karsilastim kiz daha once hic opusmemis diye dalga geciyorlardi, kiz da utaniyirdu ve yanindaki sevgili rolü yaptigi çocuğu opuyordu. Ve bu Türk dizisi.. hey Allahim ya..
Ama analar babalar bu dizileri izleyip de kalkip evlatlarina bunu yapma şunu yapma da demesin. Kişi örnek olmasini da bilmeli...
evet bende aşırı garipsemiştim ve çok rahatsız etmişti o sahne. dizinin adı kiraz mevsimi.
dün akşamki bölümünde kızla sevgilisi aynı odada kaldılar
kız adamı öpüyor adamı istiyor adamda diyor ki bu gecenin daha özel yerde zamanda olmasını isterim diyor
gelinen noktaya bak
içler acısı..
herkesin kendi tercihidir saygı duymak yerine neden dalga geçiyosunuz?siz istediginizi yapabilirsiniz herkesin kendi hayatıdır dinlemeden yargılamak niye?arada beni anlayan mantıklı cevap verenler olmuş teşekkür ederim onlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?