- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bence bu tür tecrübeleri yaşayın güzelce...Sonra evlenince sudan çıkmış balığa dönersiniz.keşke hiç olmasaydı ama onuda mutsuz etmekten korkuyorum nasıl bi orta yol bulucaz bilmiyorum
Bakin bu benim tercihim di.size birsey diyormuyum cnm.ben arkadaslarimi goruncee tuhaf oluyordummm...cidii olmadiklari kisilerle yasadiklari sacmaydi tabi.ne diyim aferin mi..sizin cocugunuz liseye gitse okulda opusse siz ne dersiniz..Tebrikler okulun favori kızı
Her öpüşen, el ele tutuşan evleneceği adamın suratına bakamaz di mi? Tüh..
Bu düşünce tarzından nefret ediyorum.
Misal 5 senelik ilişki yaşadı bir kız, 5 sene yani boru değil, öpüştü sevgilisiyle. Sonra adam bunu terketti. Bu kız şimdi evleneceği adamın suratına utançla mı bakmalı ? Bu düşünce tarzı yüzünden gencecik kızlar yakınlaşmaları oldu diye hayatlarını kendilerine zehir ediyorlar.
Yazıktır.
Komik geldi okulun favori kızı. Bende çok favoriyimdir öyle favoriyimki kimse aa bak bu sevişmiş, öpüşmüş, el ele tutuşmuş demeden hala beni favori gösteriyor. Erkek arkadaşımında yüzüne bakıyorum ilerde eşiminde bakcam. Bence sizde birinin yüzüne gururla bakmak için el ele tutuşmadığızla övünmekten vazgeçin. Başkalarını yadırgamak daha kötü zira.Neden saka gibi algiladiniz.sorun nerede
Ya smile ile birleşince gece gece kahkaha attım ilahiiinereni tutturdun kız çabuk söle
Yarasın derim derslerini etkilemediği sürece.Bakin bu benim tercihim di.size birsey diyormuyum cnm.ben arkadaslarimi goruncee tuhaf oluyordummm...cidii olmadiklari kisilerle yasadiklari sacmaydi tabi.ne diyim aferin mi..sizin cocugunuz liseye gitse okulda opusse siz ne dersiniz..
Neden?4 yıllık evliyim..ben hala elimi tutturmadım..
evet ya bu smile çok komikYa smile ile birleşince gece gece kahkaha attım ilahiii
İroni o.Neden?
?4 yıllık evliyim..ben hala elimi tutturmadım..
İRONİ O.Neden
?
Kahkaha attım evde kendi kendimeYarasın derim derslerini etkilemediği sürece.
Eh biraz oyle olmus.ben hic tutmazdim aslinda.okulun favori kiziydim..ama hic erkeklerke isim olmazdi.ben arkadaslarima sasardim.biriylecikip sonra onu birakip baskasiyla cikarlardi.aa derdim siz evlenince esinizin yuzunenasil bakacaksiniz.hepsin8n ailesi de muhafazakar.bizde bir tane kapali bile yok.
Neyse esimle tanistim.bir Y ciktik.ben ayrildim.dedim ki ona,ben seninle cikiyorum ama bu iliski evlilige gitmez.yasimiz kucuk.ben evlenecegim kisiyle cikicam dedim.biraktim.bir ay okulun etrafinda salya sumukk Gladii.ve bana dedi ki ben senin evlenecegin kisiyim.dedi.ve beni ikna etti.ve daha kurtulmadi elimden...dort ay sonra elimi.iki sene sonrada beni tuttuuu..hahahhaah
Bakin bu benim tercihim di.size birsey diyormuyum cnm.ben arkadaslarimi goruncee tuhaf oluyordummm...cidii olmadiklari kisilerle yasadiklari sacmaydi tabi.ne diyim aferin mi..sizin cocugunuz liseye gitse okulda opusse siz ne dersiniz..
Sıcaktan galiba bugün biri eşinin tuvalette naptığını merak eder diğeri sevgilisinin penisiniİroni o.
evli adam tutacak o kadar şey varken kuru eli ne yapsınNeden
?
Dinen zina yapmadığı sürece sevgili olmanın bir zararı yoktur,Hz Muhammed ve Haticenin aşkı nolacak??Eğer elini tutmasini istemezsen tutturmazsin, evet dinen doğru degil. Dinen sevgililik de doğru değil. Ama sen sevgililige sicak bakiyor fakat elini tutmasini istemiyorsun. Olabilir tabiki de. Kendi prensiplerinden ödün verme.
Ben asla kendi prensiplerimden ödün vermeyeceğim icin görücü usulü tanıştım. Kurallarimi ilk tanismamizda söyledim. Aksini kabul edemem dedim. Cok sukur kurallarima uygun biri çıktı ve ben onun için canımı bile verecek kadar cok seviyorumm.
Neyse demem o ki elini tutturma.. sana saygılı olması lazım ama erkek bu ister..
Kararli ol. Kendinden ödün verme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?