elimi tuttu canım sıkıldı

Bakin bu benim tercihim di.size birsey diyormuyum cnm.ben arkadaslarimi goruncee tuhaf oluyordummm...cidii olmadiklari kisilerle yasadiklari sacmaydi tabi.ne diyim aferin mi..sizin cocugunuz liseye gitse okulda opusse siz ne dersiniz..

Neden saka gibi algiladiniz.sorun nerede
Komik geldi okulun favori kızı. Bende çok favoriyimdir öyle favoriyimki kimse aa bak bu sevişmiş, öpüşmüş, el ele tutuşmuş demeden hala beni favori gösteriyor. Erkek arkadaşımında yüzüne bakıyorum ilerde eşiminde bakcam. Bence sizde birinin yüzüne gururla bakmak için el ele tutuşmadığızla övünmekten vazgeçin. Başkalarını yadırgamak daha kötü zira.

Bakin bu benim tercihim di.size birsey diyormuyum cnm.ben arkadaslarimi goruncee tuhaf oluyordummm...cidii olmadiklari kisilerle yasadiklari sacmaydi tabi.ne diyim aferin mi..sizin cocugunuz liseye gitse okulda opusse siz ne dersiniz..
Yarasın derim derslerini etkilemediği sürece.

Ne bakımdan favoriydiniz?

İleride evleneceğin adamın suratına nasıl bakacaksın kızım ? demeyeceğim kesin..
Çocugum lisede biriyle öpüşse derim ki, gerçekten sevmeden tanımadan özel anları yaşamamasını, bunların yeterince tanımadan yaşanmaması gereken şeyler olduğunu anlatırdım.
Ben de 5 senelik sevgilimle lise sıralarında tanıştım, öpüştüm de onu gerçekten tanıdığıma inandığım zaman.
Birileriyle bir şeyler yaşamayı ileride evlenilecek adama karşı utanç kaynağı olarak gören zihniyeti anlamıyorum ben.
Her önüne gelenle yakınlaşan bir kız bunu ileride evleneceği kişiye karşı bir utanç değil, kendi kişiliğine karşı bir utanç olarak görmeli.
Nedir bu erkeklere karşı hesap verme çabası...

Ben cook gordum sana sahip oldugumu hissediyorum diye el tutanlari.Daha sonra baska biseyler tutmak istiyolar.İnanma bu numaralara.Eger sana tersse bu tarz seyler elini tutmasina bile izin verme

[QUOTE"homeostas, post: 36531472, 20347"]küçük degilizde yaş falan farketmez erkek sonuçta:) benimde hoşuma gitti güven duydum ama eve gelince ya daha ileri gitmek isterse diye düşünüp moralim bozuldu[/QUOTE]
Yaş farkediyor hormonel açıdan. Biz kadinlar duygusal oldugumuz icin bize farketmez sadece. Senin de hosuna gidiyorsa ki ben de erkek arkadasimin elini tuttugumda guven duygusu hissederim, olumsuz seyler kafana sokup ona da kendine de haksizlik yapma. Sen bastan konusmussun eger seni onemsiyorsa ve evlenecegi kadin olarak goruyorsa bir daha seni uzmez. Sen suan geri adim atma kirilmistir uzulmustur vs diye dusunme bunlari hassas olan sensin. Sadece henuz erken oldugunu dusundum de bu kadar. Sen onu kirmaktan korkma o seni kirmaktan korksun. İleri gitmek ister ama seni gercekten seviyorsa ve sınırlarını hatırlatırsan ona bunu yapmaz boyle dusun

Eğer elini tutmasini istemezsen tutturmazsin, evet dinen doğru degil. Dinen sevgililik de doğru değil. Ama sen sevgililige sicak bakiyor fakat elini tutmasini istemiyorsun. Olabilir tabiki de. Kendi prensiplerinden ödün verme.
Ben asla kendi prensiplerimden ödün vermeyeceğim icin görücü usulü tanıştım. Kurallarimi ilk tanismamizda söyledim. Aksini kabul edemem dedim. Cok sukur kurallarima uygun biri çıktı ve ben onun için canımı bile verecek kadar cok seviyorumm.
Neyse demem o ki elini tutturma.. sana saygılı olması lazım ama erkek bu ister..
Kararli ol. Kendinden ödün verme...

Ailenize yanlis yapmak istemiyorsaniz.ilk once erkek arkadasinizi hayatinizdan cikartmaniz gerekmiyormu.eger bir erkegin elini tutmak yanlissa o erkekle gezip tozmak yanlis olmuyormu? Tabikide herkezin birgun erkek arkadasi olucak.sevip sevileceksiniz.siz abartmadiginiz surece el ele tutusmakta bence bir sakinca yok.erkek arkadasinizla sonucta askerlik arkadasi gibi yurumuceksiniz.tabikide el ele tutusacaksiniz.

Dinen zina yapmadığı sürece sevgili olmanın bir zararı yoktur,Hz Muhammed ve Haticenin aşkı nolacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…