Elimizi neye atsak kuruyor, çok bunaldim etkili hoca bilen lutfen yardım etsin

Sourlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2.975
7.495
158
Bildiginiz etkili dualar, ya da istanbul da bildiginiz gercekten Allah inanci kuvvetli rizk acmak icin etkili dualar yazabilecek etkili bir hoca var mi? Tesekkurler
 
Son düzenleme:
Mücadele etmek lazım. Hacı hoca hurafe
Mücadele etmekten yoruldum, hani pozitif düşün pozitif olsun derler ya, pozitif dusunmeme yardımci olacak belki bu dualar. Ruhumu rahatlatacagina inanıyorum.
 
Hayatta her insanın inisleri çıkışları olur.
Bir gün hepsi geçer mücadele ederseniz.
Hacı hoca muska bunlara itaat etmeyin lütfen.
 
Hocayla olacak iş mi inancınız varmış rızkı veren Allah yetinmek gerek sanki. Dua edebilirsiniz ama sonuçta isteyeceksin çalışıp mücadele edeceksin Allah yardımcınız olsun.
 
Mücadele etmekten yoruldum, hani pozitif düşün pozitif olsun derler ya, pozitif dusunmeme yardımci olacak belki bu dualar. Ruhumu rahatlatacagina inanıyorum.
Dualar insanı vicdani yönden rahatlatır bi bakıma meditasyon gibi .. İllarrahat edeceğinize insniyorsaniz netten iç ferahlatan dualar diye yazabilirsiniz. Bir gün herşey yoluna girer.sabır
 
Hayatta her insanın inisleri çıkışları olur.
Bir gün hepsi geçer mücadele ederseniz.
Hacı hoca muska bunlara itaat etmeyin lütfen.

Belki de mücadele edecek gücüm yok, neden böyle oldum bilmiyorum. Şimdi siz mücadele dediniz ya mücadele etmek için mi dua bulsam acaba diye dusunuyorken buldum kendimi :) tovbe yarabbim, kafayi mi yedim yoksa depresyonda miyim acaba.
 
dua arayısı ıcıne mı gırılırmıs.. sız dua edın her duanın sıfasına ınanın.. sanırım cok yıprandıgınız bır donem gecmıs ve gecıyor ..dılerım atlatırsınız
 
Aynen sabir. Cok tesekkur ederim yorumlariniz için.
 
Benzer sıkıntıları bu ara biz de yaşıyoruz. Benim eşim de evi satmaya niyetli ama bunları yaşamadan ferah çıkmayiz babadan aradan kalmadı napalım. Daha akşam konuştuk üstüne senin konuyu okudum. Ben ne iş bulsam bir şey daha talep ediyorlar. Bir sirket yurt dışından sertifika istedi hatta artık gülüyorum ya sanki millet dört dörtlük de iş buluyor. Kader kısmet demekki dua etmekten Allah a siginmaktam başka birşey gelmiyor elimden.
 
Hocalara güvenmeyin. Kendiniz yakınlarınız dua edin. Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda kısmetiniz açılır.
 
dua arayısı ıcıne mı gırılırmıs.. sız dua edın her duanın sıfasına ınanın.. sanırım cok yıprandıgınız bır donem gecmıs ve gecıyor ..dılerım atlatırsınız

Çok doğru haklisiniz aslinda. Yurekten Allaha giden her yakaris bir dua. Ama kabul olmuyor ya bir turlu, sevdiği kulu degilimdir belki diye düşündüm. Boyle düşünerek gunaha girmiyorumdur umarım.
 
Anladığım kadarıyla biraz plansız hareket etmişsiniz. Elimi attığım kuruyordan ziyade yani. Ödeyemeyeceğiniz miktar kredi altına girmişsiniz yani çocuk olduğu belli değil mi sonuçta her şeyi hesap etmek lazım. Bir de proje bazlı işlerin de proje sonuna kadar olduğu zaten net bi şekilde belli oluyor yani bu da bi sürpriz değil. Bilemiyorum ben biraz garanticiyim iyi hesap kitap yapmak lazım tabiki sürprizle olur her şey hesap ettiğiniz gibi olmayabilir ama sizin durum bana pek öyle gelmedi. İnşallah en kısa sürede iş bulursunuz ama umutsuzluğa kapılmayın kul sıkışmadan hızır yetişmez miş
 
Sürekli Ya Fettah Ya Rezzak , mücadelenizde başarılı olmak için de Ya Bari esmasını okuyabilirsiniz . Yine fırsat buldukça İnşirah süresini ( mealine de bakin lutfen ) okumaya çalısın . Ilk aklıma gelenler bunlar . Insallah en kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz .
 
İnşallah en kısa zamanda düze cikarsiniz ve herşey gonlunuzce olur. Evi son ana kadar satmamaya çalışın ltfen. Sifirdan ev almak çok ama çok daha zor. Allah tüm zordakilere yardım etsin.
 
Çok doğru haklisiniz aslinda. Yurekten Allaha giden her yakaris bir dua. Ama kabul olmuyor ya bir turlu, sevdiği kulu degilimdir belki diye düşündüm. Boyle düşünerek gunaha girmiyorumdur umarım.
siz haylı yorulmus yıpranmıssınız zaman zaman bu kadar karamsar olmakta haklısınız hayat ve sartları zor. ama ayakta kalmanız ıcın her dokunusu sıhırlı bır askınız var evlat gıbı.. dualara sevgınıze bırlık beraberlıgınıze saglıgınıza tutunun.
 
Ya evet borç yigidin kamcisidir dedik girdik eve. Kamçı fena biseymis :)
 
yani herşey insan için elbette ama
bu işin rızıksızlıkla şükürsüzlükle kısmetle talihle bir alakasını göremedim
bebek yapıp kendiniz işten çıkmışsınız tek maaşın yetmeyeceği 2x2=4 şeklinde ortada, sürpriz bişey yok ki, bebeği daha sonra yapabilirdiniz, bakacak kimseniz yoksa hele
iş proje ise biteceği de zaten aşikar
Allah yardımcınız olsun tabi ama attığınız adımların doğal sonuçları bunlar.
hocadan ziyade daha planlı yaşamaya ihtiyacınız var gibime geldi
 
Cok tesekkur ederim. Okuyacagim bolbol
 
Ben çok geç evlendim. Evlendigimde bile çocuk için geçti :) onu hemen yapmak iyi oldu, o benim herseyim. Allah öncelikle evlatlarimizi bagislasin. Sonrasında da yuru ya kulum desin inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…