- 20 Ocak 2016
- 2.338
- 4.738
- 133
Öyledir aslında borç olunca imsan daha hırsla çalışır da tabi işte sert vurdu mu da o kamçı böyle hırpalar ne yazık ki. Yinede umutsuz olmayın umutsuzluk daha beter yapar eşiniz bittik derse siz umut verin siz derseniz eşiniz. Maddi sıkıntılar hallolur. Allah manevi olarak sıkıntı vermesinYa evet borç yigidin kamcisidir dedik girdik eve. Kamçı fena biseymis :)
Allah bağışlasınBen çok geç evlendim. Evlendigimde bile çocuk için geçti :) onu hemen yapmak iyi oldu, o benim herseyim. Allah öncelikle evlatlarimizi bagislasin. Sonrasında da yuru ya kulum desin inşallah
Noldu? Espri mi yapmış oldun şimdi..gülmem mi lazımdı..insanlar dedini paylaşıyor akıl danisiyor. Senin gibi aklı kendine yetmeyenler de milletin acısıyla dalga geçip aklinca espri yaptığını zannedip belki bir iki beğeni toplarim kafasını yaşıyor..te Allahım yaa. Çok sinir bozucusunBizim bi mune hoca var ufurugu çok kuvvetlidir allah seni inandirsin kaynimin gorumcesinin baldizinda bi basur vardi nah erik kadar skyptan görüntülü konuşma yaptilar hocayla hoca bi ufurdu saniyesinde basur masur kalmadi gozumlen gördüm
Dilekler hacidan hocadan istenmez yukarda Allah var zaten forumda bu tur konu açmak yasak ok?Noldu? Espri mi yapmış oldun şimdi..gülmem mi lazımdı..insanlar dedini paylaşıyor akıl danisiyor. Senin gibi aklı kendine yetmeyenler de milletin acısıyla dalga geçip aklinca espri yaptığını zannedip belki bir iki beğeni toplarim kafasını yaşıyor..te Allahım yaa. Çok sinir bozucusun
Çok biliyorsun sen. Ama yanlış biliyorsun. Allah yukarda değil her yerdedir. Sabah sabah kabus gibisin. Hadi eyvallah.Dilekler hacidan hocadan istenmez yukarda Allah var zaten forumda bu tur konu açmak yasak ok?
Çok güzel kabusumdur ben gerçekten bak gece bu gece görürsün inşallah sevgiler sana ciceeem benimhÇok biliyorsun sen. Ama yanlış biliyorsun. Allah yukarda değil her yerdedir. Sabah sabah kabus gibisin. Hadi eyvallah.
Çok biliyorsun sen. Ama yanlış biliyorsun. Allah yukarda değil her yerdedir. Sabah sabah kabus gibisin. Hadi eyvallah.
Aynen katılıyotum birgün bir hocanın sohbetine katılmıştım adam diyorki geçenlerde bir adam geldi zengin ama epey zengin hocam babam ağır hasta ne yaptıysak hatta yurtdışına bile götürdük hiç fayda alamadık son çare sana geldim dua falan okursun diye hoca demişki ben okurum sanada söyleyimde sende hergün oku adam demiş hoca benim zamanım yok dua okumaya ben vereyim parayı sen oku hoca şoka girdim ve sordum sen müslümanmısın elhamdülillah demiş peki hayatında kaç kez dua yada namaz kuran okudun hiççç demiş adam kaç yaşındasın 58 vayyyy kine vayyyy demiş hoca adamda demişki niye öyle diyon hocam ben 2 ayda bir hoca tutar okuturum kuranımı çağırırım tüm eşi dosttu yine paramla ne gariban sevindiririm hocada sohbette tekrar ediyordu şimdi dahada korktum diyordu parayla hocalardan dua kuran okumaları isteyenlerden bu din bu kuran havılara hocalara inmedi sizler isteyin rabbimizden tüm dünya gereçlerini bir kenara bırakıp yürekten kimseleri sokmadan direk olarak o onun için yanan çaresiz yürekleri geri çevirmez dedi aynen hacılarda hocalardan medet ummayın kızlar sakın haaaBirazcık isyan etmeden, drama çevirmeden kendi hatalarınızın da farkına varsanız böyle hacı hoca peşinde koşmazsınız. Bakın bir örnek vereyim kendimden. Bu yaz hiç de iyi bir fizibilite yapmadan çok aceleye getirerek bir iş kurduk ve 6 ayda battık. Ben hatamızın farkında olduğumdan hiç böyle dramatize etmedim olayı. Tam 200 bin para gitti ama hoca aramadım oturup.
Ayrıca hoca nedir ya ? Nasıl Müslümanlık bu ? Benden para alıp benim için Allah'a aracı mı olacak ? Para ile ? Ne kadar masum.
AyrıcaMune
Benim haci hocadan medet umdugumu nerden cikardiniz. Oyle bir yorumum dahi yok. Ben sadece tolin hanimefendinin konu sahibiyle dalga gecmesine kızdım. Ne olursa olsun dalga gecmeden ifade edebilirdi kendini.konu sahibinin zaten morali bozuk. Arkadas ta oyle bi dalga gecmis ki...yoksa elbette ki ben de inanmiyorum haci hoca olaylarina.Allah heryerdeyse hacı hocadan medet ummayın arkadaşım. Siz de şaka gibisiniz sabah sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?