elin adamıyla tokalaşmak.

bende tesetturluyum ama ailem hiç böyle demez ailen çok mu baskıcı yani sonuçta sen tokalasmak istememissin o el vermiş sana ayrıca üç saniyeyi gecmezse bir şey olmaz ailenin tutumu yanlış

Son düzenleme:
Ne kadar cok yabani arkadas varmis bu sitede. Ben insanlara dokunmayi severim. Opmek icin ayni seyi soyleyemem de herkese elimi uzatirim. Gecen gun bi misafirler gelmisti kadinlarla tokalasmayan erkek vardi. Biliyodum oyle oldugunu. Hosgeldnz x bey dedim uzaktan. Yere bakarak sadece kafa salladi. Kendimi boyle mal hissettim. Hayir konusamiyosa niye geliyo onu da anlamadim ya.

benim ailemde tokalaşma, yanaktan öpme gibi şeyler normal görülür ve böyle küçük hareketlere fazla anlam yüklenmez; üzerinde fazla düşünülmez.ben de öyle alıştığım için heralde babanızın tepkisi biraz saçma geldi.

karşımdaki kişinin cinsiyeti, yaşı hiç farketmez tokalaşırım.eğer ilk kez tanışıyorsak bile tokalaşırım zaten tanışırken karşıdaki kişi adını söylüyor ben de adımı söylüyorum ve direkt ellerimizi uzatıyoruz "memnun oldum" diyerekten.

bir yere misafirliğe gittik diyelim ya da birileri bize misafirliğe geldi; kadınları tanısam da tanımasam da öpüyorum.erkeklerle sadece tokalaşıyorum ama eğer onlar beni öpüyorlarsa yanakları değdirerek hiç garibime gitmiyor bu hareket.

ve etrafımdaki insanlar da genelde bu hareketleri yapıyorlar çoğunlukla tanışırken, selamlaşırken falan.alışkanlık olmuş artık.

Son düzenleme:
biri bana elimi uzattigim halde elini uzatmasa bi daha suratina bile bakmam. yorumlara cok sasirdim. siz karsi cinsle tokalasinca elden ele bi enerji bi sinerji falan mi geliyor da sırf erkek diye dokunmuyorsunuz. bilemedim vallahi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım tanımıyor bilmiyorum tokalaşmak ne elimi bile uzatmam öpmesi ayrı bir densizlik olmuş yani ben bir bayanı bile samimiyetim yoksa öpmem ilk gördüğümde uzaktan gölgelediniz derim kaldıki öpüşmek ten zaten haz etmem Şapur şupur o be yaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eger muslumansaniz
Yabanci bi kadin ve erkegin tokalasmasi haramdir...
Belkide cogu kisi bunu dusunerek yorum yapmistir degilmi

Neye gore kime gore yabani !!!!

Elini uzatan insanlarla ben de tokalaşıyorum ama öpmüyorum.Yani tanımadığım biriyse.Ne yapçaktın ki adam elini uzattığında sopayla mı tokalaşıcaktın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese göre değişir bu cevap canım.bende evime ilk gelen birisiyle tokalaşmam mesela karşıdan hoşgeldiniz derim okadar.
Ama şu var ki; adam size tokalasmak ve öpmek için uzandiysa geriye nasıl cekileceksiniz ki?

Herkese elini uzatmak "ve insanlara dokunmak "" himmnm siz boyle devam edin

Farkli goruslerde olan insanlara yabani diyemezsiniz

Sonra

Lafa bakarim lafmi diye soyleyene bakarim adammi diye.... derler insana

Bence babanızın tepkisi hiç de abartı olmamış tokalaşmak hiç de medenice gelmiyor bana. Bu işin dini boyutu zaten açık, ama o kısmını önemsemeseniz de yabancı insanların neler düşünebileceğini bilemiyoruz. Ben de evime gelen erkeklerle tokalaşmak bir yana ayrı odalarda oturuyorum birçok insanın tarifine göre yabani ya da görgüsüz değilim çok şükür. Bence babanızın tepkisine kızmamalı ya da şaşırmamalısınız, sadece annenize oyle soylemek yerine ikisinden birinin sizinle konuşup düşüncelerini anlatması daha isabetli olurmuş diye düşünüyorum..

Tokalasmakta hic birsey yok. Tokalasmayi cekemeyende sosyallessin biraz lutfen. Lakin opusmeden ben de hoslanmam.

babanızın tavrını garip bulmadım..

siz rahatsız olmuşsunuz e o da gördüğü gereksiz öpüşmeden rahatsız olmuş..

tabi sizi suçlamamalı ama kızmış işte.. adamın peşinden koşup kızamaz,,, kızına belli etmiş o da..

babanıza açıklayın içiniz rahat etsin "ben de rahatsız oldum ama yaşlıdır saygısızlık olmasın diye ses edemedim" demeniz yeterli..

zaten babanız size kızgın değildir.. rahatsızlığını ifade etmiş sadece..

utanacak bir durum yok..

Tokalasmak neysede opusmek hic sevmedigim ve sacma buldugum biseydir(kadin-erkek farketmez)babanin sana kizmasi yersiz olmus ama rahatsiz olmasi normal karsilanabilir

Babalar kıskanır canım kızlarına Kıyamazlar kötü niyeti sende değil hep karşındakinde düşünürler. Biri dokunsa içi gider çok sevdiklerinden koruma iç gudusu.esimde böyledir çünkü. Yeni tanıştığı kişiye guvenmemistir.tokalasabilirsiniz tabii ama öpmesine gerek yoktu.

Tokalasmak diyince aklıma geldi ,
Nisanliyken eşim bize gelmişti ve kapıdan çıkarken ben elimi uzattım babamda vardi eşim elimi sıkmadı.
Elim öyle havada kaldı o saygılı ben saygısız gibimi oldum acaba hala düşünüyorum:)

ben dini hassasiyetlerimden dolayı tokalaşmam. bana göre babanız haklı.. ama siz istemeden o anki duruma göre davranmışsınız düşünmeye vaktiniz olmamış size değil adama kızmalı? bazen olabiliyor böyle durumlar. çokta büyütülecek bişey değil

Ilk defa gordugum birini opmekten hoslanmayabilirim. Ama tokalasmak medeniyetin geregi birsey. Abartmaya gerek yok. Sosyal dunyada yasiyoruz.

Baban madem bu kadar rahatsız elin adamını evin içine kadar sokmasın.

Ilk defa gordugum birini opmekten hoslanmayabilirim. Ama tokalasmak medeniyetin geregi birsey. Abartmaya gerek yok. Sosyal dunyada yasiyoruz.

Amacım tartışmak değil , niye medeniyetin gereği.Ben erkeklerle tokalaşmıyorum medeniyetsiz mi oluyorum şimdi.
Kim çıkarmış bu tokalaşmayı çok merak ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…