- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
ben de yalnızca tokalaşacaktım,niyetim oydu.ama adam yaklaşınca tabi yanak yanaga vermiş oldum istemeden.bir an o refkeksle öptüm yani
Amacım tartışmak değil , niye medeniyetin gereği.Ben erkeklerle tokalaşmıyorum medeniyetsiz mi oluyorum şimdi.
Kim çıkarmış bu tokalaşmayı çok merak ediyorum .
Kızlar yorumlarınızı okuyunca içim rahatladı yaa benim babam da akrabaların elini öpmeyince tepki gösterir kızar ben kendimi yabani gibi hissederdim
Amacım tartışmak değil , niye medeniyetin gereği.Ben erkeklerle tokalaşmıyorum medeniyetsiz mi oluyorum şimdi.
Kim çıkarmış bu tokalaşmayı çok merak ediyorum .
Herkese elini uzatmak "ve insanlara dokunmak "" himmnm siz boyle devam edin
Farkli goruslerde olan insanlara yabani diyemezsiniz
Sonra
Lafa bakarim lafmi diye soyleyene bakarim adammi diye.... derler insana
İş hayatında vs sosyal yaşamda evrensel bir hareket bu. Anlamı da evrensel. Selamlaşmak gibi. Birinin bunu sapıklık gibi algılaması geri kalmışlık, görgüsüzlük. Tarihçesini bir arkadaşımız açıklamış, ben tarihçesini bilmiyorum. Hiç tokalaşmadan selamlaşan değil ama bir eli havada bırakan kişi medeniyetsizdir benim gözümde. Nezaketsizlik ayrıca.
Baban hakli
Bana da ters. Tiksinirim hem de.
bende benzer bir şey yaşadım dün:26:
hemen bu konu aklıma geldi..
sitede oturan karıkoca var 65 yaşlarında..uzun süredir görmüyorum..karşılaştık elini uzattı teyze öptüm..sonra amcada uzattı öptüm ama kendine çekti..ozaman geri çeksem çok garip olacaktı...şap şup öptü amca..:26:
konu sahibi arkadaşta hiç kabahat yok..tamamen adamın ayıbı..birde önceden evladını karşına alıp konuşursun..tokalaşma öüpşme diye..vahiy gelecek hali yok kıza..sonradan kızmakta ne oluyır
Valla ben olsam midem almazdı elimi uzatmaya. Öpmek zaten ığrenç. O anda boşta bulunmuş olabilir.
kızlar merhaba.bugun saçma bir sebepten dolayı canım fena sıkıldı.kısaca bahsedeyim hemen.istanbuldan dayım geldi bugün yanında da daha önce hiç görmediğimiz yani tanımadığımız bir arkadaşı.neyse bayram için anneannemi alıp memlekete gideceklerdi.birkaç saat oturup çıktılar hemen yola.tabi ben dayımın yanında gelen arkadaşına uzaktan bir hoşgeldin deyip geri çekilmiştim geldiğinde.(bu arada adam 45-50 yaşlarında biraz fazla konuşan biraz da rahat bir tipe benziyordu).neyse biz misafirleri uğurlarken ailem dayımla filan vedalaşıyor işte bu adam da geldi hani kızı yaşındayım hoşçakal kızım diyerekten öptü ben de geri çekilmedim tabi ayıp olmasın diye.tokalaştık filan. babam da yanımda tabi.neyse uğurladık misafirleri. eve gelince babam anneme hemen beklediğim tepkiyi vermiş rahatsız olmuş tabi.bu ne böyle elin adamıyla tokalaşıyor demiş. inanın canımı fena halde sıktım böyle demesine.sanki çok uygunsuz bir şey yapmış gibi utandım. sizce babamın yaptığı bir kız babası olarak ne kadar doğru? böyle düşünmesi normal mi yani? (cevaplar aile yapısı ve yetiştirilme tarzına göre gelecek tabi biliyorum.ama yine de anlatmak istedim)
Tokalaşma medenice ama yanaktan ,öpme o olmamış işte
sanırım senin vücut duruşun yanlış
bunu ayarlaman gerek
adama çok fazla yanaşmışın
bunu düzeltirsen bir deha sefere olmaz
Bana gore elin adaminin opmesi sacma ama tokalasmak normal. Ne diye öpüyo hem yani sacma? Ama baban uzmus seni biraze babalar boyledir ne kadar aydin dusunen bile olsa kizlarini kiskanirlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dayınla eve gelen misafirle tokalaşmak gayet normal. ama öyle yanak yanağa verip öpüşmek gereksiz. bence sınır aşılmış..
hani normalde belki sen de böyle davranırsın. ama misafirin hadi kızım deyip seni çekmesi vs anlık birşeyle yanak yanağa da vermiş olabilirsin..böyle olmuşsa bu da normal..
ancak misafirin hatası var elbette.. kızın olarak da görebilirsin ama ne yani öpmek ne alaka..
baban da böyle düşünmüş olabilir. ama büyütmesi yanlış.. bu arada kaç yaşındasın? eğitimin ne durumda? belki seni yönlendirmek birşeyleri öğretmek için de söylemiş olabilir. ancak yaşın büyükse ve üniv.mezunu veya okuyor isen baban abartmış.
önemli olan rahatsız olup olmadığın. az-çok hissedersin birşeyleri.
Bende hoslanmiyorum öyle öpüşmekten.
Tokalasirim fln ama bayramlar da özellikle birinin elini siksam diğerininkini de mecbur sikacaksin .
Ama o adamdan hoslanmiyorsam vay halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?