Elin kadınının eşimi neredeyse her gün araması çok mu normal abartıyormuşum da ben

Evet terslemek ayıp geliyor eşime eşim herkese bir yardımı dokunsun ister . arkadaşının zaten bunu düşünmesi gerekir koca adam ama nerdee...

Erkekler geç büyüyorun bir örneği, düşünmesi gerekirdi de işte..
Ayrıca yardım ederim demiş de, bu yardım etmek değil ki yahu, zor durumda olan kim?
Arkadaşı da idare ediver falan mı dedi nedir.

Eşimin bu iyi niyeti benim canımı çok sıkıyor herkese karşı böyle. hiç olumsuz yanını görmüyor hep karşısındakini de kendisi gibi zannediyor. eşime rahatsız olduğumu söyledim hatta tartıştık da ama hep nedense olayı büyüten ben oluyorum.

elalem saygısızlık yapıp zırt pırt evli adamı arasın ben tepki gösterince abartan tarafım. ama eşim anlamamakta ısrar ediyor.

kız sevgilisinin kardeşlerini arayabilir sonuçta aynı evin içinde olan onlar ve eşimden daha iyi bilirler ama kardeşlerini hiç tanımadığı için aramak istemiyormuş, eşimi sanki tanıyor alt tarafı 1 kez gördü. 4 aylık falandır ilişkileri . 2 hafta önceye kadar kız napıyordu acaba

Canım aldatan insan her türlü aldatır onu kabul ediyorum kavgayla da evlilik yürümez
Ama açıkcası biz insanız ve kıskançlık duygularımız olması çok normal samimi olmadığımız bir kız sürekli benim eşimi arasa rahatsız olurum ve tavrımı koyarım
Eşim sözümü dinlemez kalbimi kırarsa tabii ki kavga ederim ama en başta kavga etmeden meseleyi çözmeye çalışırım ki zaten öyle bir durum olsa benim eşim ben rahatsızlığımı söylemeden tersler
Artık birbirimizin huyunu suyunu bildiğimiz için kavga edip birbirimizi üzmemize gerek kalmaz
Fakat yeri geldiğinde hakkımı aramak için kavga ederim aman kavga etmeyelim eşimin dediği olsun düşüncesinde bir insan değilim olamıyorum maalesef

Eşim hiç öyle samimi olmaz karşı cinsten insanlarla benim varlığımın bilincinde olduğu için ki zaten bir kez görmüş o da yarım saat falan hemen ne samimiyet kuracak ?

Ayrıca her başlıkta birşey dikkatimi çekiyor ,kimse eşinde kabahat bulmuyor ,kimse eşim yüz veriyor demiyor,hep karşı taraf suçlanıyor,hemen arasam mı konuşsam mı gibi sorular soruluyor ..böyle bir durumda ben en önce eşime sorarım neden böyle böyle diye..

Erkekler geç büyüyorun bir örneği, düşünmesi gerekirdi de işte..
Ayrıca yardım ederim demiş de, bu yardım etmek değil ki yahu, zor durumda olan kim?
Arkadaşı da idare ediver falan mı dedi nedir.
Ay bilmiyorum dediğin gibi yardımlık bir durum da yok ortada ama eşim kıramıyor işte kimseyi.

Kesinlikle geri adım atma tavrını koy
Eşin herşeyi normal görüyor sanırım ama bu normal değil
Hayır yani kendi neden rahatsız olmuyor onu anlamıyorum daha çok hoşuna gidiyor sürekli aranmak herhalde
Bu erkek olsun kız olsun fark etmez her gün 2-3 kere beni biri böyle arasın bunalırım yanı
Sen karısınolarak rahatsız olmakla çok haklısın
Bir şekilde eşini ikna etmelisin
Şöyle bir şey de yapabilirsin bir akşam kızı ve sevgilisini çaya çağır
Laf arasında söyle Kıza ima falan et derim..

Arayan bayanı eşinizin telefonundan engelleyin.Sizin evliliğinizde sorun olacağına onlar bi kendi ilişkilerini gözden geçirsin. Böyle şey olmaz... Kadın ilişkilerinde sorun olsa gelip eşinizin omzunda ağlayacak gibi duruyor

Eşime sormadığımı nerden biliyorsun benim eşim şakacı bir insandır insanları güldürmeyi sever aynı zamanda insanlarla ilişkileri iyidir ben eşime sordum sen bu kızla da şakalaştın mı samimi bir ortam mı vardı bu neden arıyor seni diye zaten eşime sordum .

Ay bilmiyorum dediğin gibi yardımlık bir durum da yok ortada ama eşim kıramıyor işte kimseyi.

Tavrınızı koyun, söyleyin "yardım" olayını yanlış anlamışsın diye, empati kursun biraz da ayrıca.
Bir şekilde arkadaşına ya da kıza söylenmeli bu durum.

Olabilir güzel fikir düşünücem. eşim maalesef laftan anlamıyor kimseyi kıramıyor. ama kırılcak bir şey de yok yani düzgünce diyecek ki ben bilemem aynı ortamda değiliz 7/24 birlikte değiliz diyecek iş bitecek ama eşim... anlamıyorum.......

Tavrınızı koyun, söyleyin "yardım" olayını yanlış anlamışsın diye, empati kursun biraz da ayrıca.
Bir şekilde arkadaşına ya da kıza söylenmeli bu durum.
Biraz daha bekleyip eşimle konuşucam yine bu konuyu. hala aynı tavrı gösterirse bir şeyler yapmak gerekiyor gerçekten....

Başkalarını kıramıyor ama sizi çok kolay kırabiliyor
Siz karısısınız sizin için herkesi karşısına alması gerekir
Benim eşim için herkes soğuk duruyor pek Güleryüzlü değil konuşkan değil sıkılmıyor musun hiç der
Ama gel gör ki eşim dışarıda ki insanlara öyledir evde benimleyken neşeli konuşkan Güleryüzlü bir dediğimi iki etmeyen eğlenceli bir adama dönüşüyor
Bende diyorum ki eşim dışarda öyle evde farklı..
Herkesi siler atar gerekirse tersler
Sağolsun kayınvalideme karşı bile yanımda olmuştu geçmişte haksızlığa uğramıştım
Eşinlede konuşabilirsin bu şekilde
Arkadaş çok mu önemliymiş karısından ?
Ki bunda kırılacak bir şey Yok kız yüzsüz yüzsüz ararken hiç düşünüyor mu
Eşiniz arkadaşıyla konuşsun o söylesin sevgilisine bence kızla hiç muhaddap olmasın

Eşiniz neden sağlam bir şekilde terslemiyor?
Tamam tanışmış olabilirler ama bu verilmediği halde eşinizin numarasını alıp üstüne birde arama hakkını vermiyor ki kadına.
Yani beni kadın arasa erkek arkadaşını sormak için,bakın erkek demiyorum,terslerim gayet. Ne alaka yani? Aynı evde yaşamıyorsam,göbek bağım bir kesilmediyse bilemem nerde ne yapıyor zaten.
Birde numaramı vermediğim biri kadın,erkek farketmez,beni arasa ilk sorum "numaramı nereden buldunuz,ben verdiğimi hatırlamıyorum"olur. Haliyle bir daha ararken iki kere düşünür,aklı başındaysa ota b.ka aramaz zaten.
Kadına kızmayın,eşiniz sağlam bir şekilde terslemediği sürece arar,arayacaktır.

eşimin dediği olsun değil eşim doğru olanı yapsın düşüncesi bu
hal aramak kime göre neye göre konu sahibine göre eşi haksız eşine görede konu sahibi haksız ben burdan bakınca gördüğüm ise rahatsız olunacak bir durum var ise bayanın eşi rahatsız olmalı ki normal görüyor
insani değerlerdir bizi insan yapan kıskançlıkta bunlardan biridir kıskançlık olumlu olumsuz insan hayatını etkiler kıskançlık sizi güdülüyorsa başarı elde ettiriyorsa olumludur aksi taktirde eşler arasındaki kıskançlık hem kendimize hemde karşı tarafa acı verir ve şunu da kabul ediyorum bu acıda mazoşistlik vardır

Çok sinir bozucu bir durum ve de çok saygısızca zırt pırt sevgili sormak...bir keresinde esim iş çıkışı eve gelmedi çıktığı saat belli ve cikarkende genelde arar birşey lazım mi diye velhasıl aradan 2 saat geçti telefon sürekli ulaşılamıyor aklıma kötü kötü senaryolar geliyor artık dayanamadım en yakın arkadaşını aradım ama utana sikila meğer beraberlermis benimkinin şarji bitmiş arkadsindan arayıp haber vermekte aklına gelmemiş free free takiliyor ne kızmıştım beni düşürdüğü duruma...ama bu kız arsizliga vurmuş tam böyle ağzına tuvalet terligiyle vurmalik...

Bence de yanlış yani ben senin yerinde olsam kadının numarasını alır tartışmadan aramamasını söylerdim bağırırsan gıcık olup arayabilir kıskandığını da eşine fazla belli etme yoksa hep seni haksız bulup önlemini almaz.

Bana göre hiç kıskanç olmamak iyi değildir
Fazlasında iyi değildir
Orta kararı olması gerekir
Aslında bu konu kıskançlıktan çok dediğin gibi rahatsız olma meselesi
Sence konu sahibinin eşi kız tarafından günde 2-3 kez aranıyor ve rahatsız olmuyor
Bu daha kötü değil mi? İşte burda kıskançlık devreye giriyor
Ben olsam hoşuna gidiyor aranmak diye düşünürüm
Yahu beni bile bırak erkek kız arkadaşım o kadar arasa şimdiye terslemiştim
Eşi yanlış yapıyor.. hem karısının içine şüphe düşürüyor hemde arayan kıza cevap vermekle terslememekle yüz vermiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…