- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Gerçekten o köydeki şeylerin lezzeti burda yok. Bahçesinde domatesi biberi sebzeleri.. hayatımın en lezzetli domateslerini meyvelerini hep orda yedim ben.. burda pazarda aldığımız yeşillikler bile onların yanında yavan kalır..Yani bazi kadinlar kofte, hamur, balik vs. icin kullaniyor onun icin dedim yoksa ben de kullanmiyorum.
zaten hamur acacak yetenegim yokbu aralar uzun tirnak kullaniyorum koftede yapmiyorum.
Benim ailemde, cevremde kullanan gormedim, kullansa dahi ovunulecek bir durum yok.
Uff o ekmege tereyag ve koy peyniri aciktim galiba
O eldivenlerde zaten tuhaf bi koku var kimyasal mıdır nedir.. asıl eldivenli yemeği yiyemem ben heralde..
Aklıma şu anım geldi.. üni.deyken tüm günümüz okulda geçiyodu nerdeyse. Yakındaki bi lokantayla anlaşmaya gittik daha uyguna yiyebilmek için.. çok titiz bi arkadaşım vardı.. yemek yaparken eldiven kullanıyosunuz di mi hijyen çok önemli bizim için dedi. Adam önce bi saf saf baktı sonra tabi efendim tabi ki dedi.. ama o sırada arkasındaki usta kıllı ellerini köftenin içine daldırmış mıncık mıncık yoğuruyodu

Bence eldiven o kıllı abilere yakışıyo yemek yaparken biz narin hanımlara değil