ohh ne güzel durmak yok valla istediğimiz kiloya gelene kadar her türlü zoru yenecez , ben çalışıyorum işteyim şuan akşam yapıcam yineGünaydınsabah sporumu tamamladim havaya inat,isteksizlige inat yaptim peki siz de durum nedir?
Cok dogru soyledin durmak yok.Aynen canım bende isteyim. özel sektorun tek guzel yani 09:00'da mesaiim başlıyor :))) hadi akşam bekliyorum.ohh ne güzel durmak yok valla istediğimiz kiloya gelene kadar her türlü zoru yenecez , ben çalışıyorum işteyim şuan akşam yapıcam yine
Oh harikasin tatlım. Canım ben 06:30' da kalkip 06:45_06:50 gibi cikiyorum bisiklete.45 dk.inşallah bırakmadan devam edicez.zaten erken kalkiyordumda yok makyaj yok saç maç zaman geçiriyordum.Şimdi hiiiccc :) duş alıp firliyorum.8 gün oldu benim ya da 7.artık bi tartılayim diyorum.elmali çayimi içiyorum şimdiMerhaba 1 saat bisikletimi surdum,sen ne yaptin Yapabildin mi?zeysb
Hani tarifini vermistim ya sana tatlım fotosunu çektim demistin o.kendim yapıyorum. Bildiğin komposto tadı bayiliyorum.valla zorluyorum kendimi hadi hadi bi beden küçük kot alcam diyeSupersin sabah sabah bu azim masallah diyim, bende sabahlari useniyorum aksam bu saatlerde bitiyo iste, elmali cayi kendin mi hazirliyorsun,sallama caymi?afiyet olsun bu arada
Hani tarifini vermistim ya sana tatlım fotosunu çektim demistin o.kendim yapıyorum. Bildiğin komposto tadı bayiliyorum.valla zorluyorum kendimi hadi hadi bi beden küçük kot alcam diye
Ay aynen ya...işte hem onlar olacak hemde yeni alcaz.bu gün geç kalktim 25dk yapabildim.tartida _1.8 gördüm 66.2 ile yola devam
ben evdeki olmayanların içine girebilsem ahh ahhh
durmak yok spora devam
süpersinAy aynen ya...işte hem onlar olacak hemde yeni alcaz.bu gün geç kalktim 25dk yapabildim.tartida _1.8 gördüm 66.2 ile yola devamakşam yoğurt ve salataya yükledim.olmadı haslanmis karnibahar.ekmek 0.bakalım bole devam ederse sahane
Boy olsa da kg hep popo basendesüpersinbende 66,3 üm ama sende boy var tabi, yenilerinide alırız olmayanlarada gireriz inşallah hadi bakalım zayıflamaya devam
ya yine aynı muhabbet diycen ama sende boy olduğundan bide kilon aşağıda toplandığından sen küçülürsün 1 beden , ama ben daha öncedende kilo verdiğimde 5 kilo bende 1 beden yapmadı çünkü sadece senin gibi alt bölgemde değil kilom üstlerde de var inan bana ancak 10 kiloya yakın verince 1 beden küçüldüm.Boy olsa da kg hep popo basendeinşallah gidecek.5_7 kg verince 1 beden kuculuruz di mi begum?
Yok estafullah nie diyim.boy kaç tatlım senin.benim tabiki usttede var.ama bole anormal bir armut değilim mesele üst beden 38 yada genis 36 aldigimda aşağı 40 yada genis 38 oluyor(eskiden yani ideal kg dayken).üst ve alt arasinda 1 beden fark var.ya yine aynı muhabbet diycen ama sende boy olduğundan bide kilon aşağıda toplandığından sen küçülürsün 1 beden , ama ben daha öncedende kilo verdiğimde 5 kilo bende 1 beden yapmadı çünkü sadece senin gibi alt bölgemde değil kilom üstlerde de var inan bana ancak 10 kiloya yakın verince 1 beden küçüldüm.
1,60 benim boyum,kiloda 66,3 olunca ortaya top gibi bişey çıkıyo eni boyu bir gibiYok estafullah nie diyim.boy kaç tatlım senin.benim tabiki usttede var.ama bole anormal bir armut değilim mesele üst beden 38 yada genis 36 aldigimda aşağı 40 yada genis 38 oluyor(eskiden yanu ideal kg dayken).üst ve alt arasinda 1 beden fark var.seninde 10 olmasada başta 7 kg da sonra 4 5 kg da beden düşer die düşünüyorum. Zatifladikca beden küçülmesi daha kolay gibi.mesela bende 2kg fark etmezken ( masallah dana gibiyim) idea kg sunda olan 55kg 36 beden biri 2kg verse çöker
Gider gider 5_7 arası 1 beden gider sende de.ideal kg sunda olan bir armut hoş havalı dururken 7kg ve ustu alınca hantal görünüyor1,60 benim boyum,kiloda 66,3 olunca ortaya top gibi bişey çıkıyo eni boyu bir gibi
en yüksek 78,5 u gördüm o zaman 44 giyiyodum şimdi 42 giyiyorum 40 çok nadir hani oda kalıbı büyük olanlarda(buna da 40 giyiyorum denirse tabi), üst bedenimde 40 -42 gibi değilde alırken L yada XL alıyorum canım oda hemen hemen 40-42 oluyo sanırım
ideal kilom tam nedir bilmiyorum ama en son kendimi 57-58 le hatırlıyorum kendimce çok iyiydim 38-40 beden giyiyodum, şimdi nerdeyse 8 kilo fazlam varGider gider 5_7 arası 1 beden gider sende de.ideal kg sunda olan bir armut hoş havalı dururken 7kg ve ustu alınca hantal görünüyorgayet iyi gidiyoruz.yavaş olsun ama olsun.hadi akşam bildirimini bekliyorum.sağlıklı yiyoruz diet yapmıyoruz
Tamamdir canım. Zaten hafta da 1 mola kaslar dinlensin.aynen diyet miyet yok.pazar bende yapmiycam.aynen 38_40 da güzel gornuyoruz.geldikleri gibi giderlerideal kilom tam nedir bilmiyorum ama en son kendimi 57-58 le hatırlıyorum kendimce çok iyiydim 38-40 beden giyiyodum, şimdi nerdeyse 8 kilo fazlam vartabi bunlar gidecek bu sefer olcak, aynen diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz, akşama bildirimimi yaparım cumada yaparımda cumartesi pazar anneme gidicem cumartesi kesin yapamam ama pazar erken dönersem belki bir ihtimal yapabilirim şimdiden söyliyim
Oh ofiste simitler poocalar ekler kuru pastalar mini mini tatlilarvalla işkence içindeyim.bir de aciktim ki sormayin a dostlar.su içiyorum yok hala istio canim sabahki kan ter halimi düşünüp yemiyorum.işin kötu tarafı kışın insan daha mı çok iştahlı oluo ne canım bişeyler cekio bu ara.mens döneminede 5 gün kaldıkiiii ya sabır
Günaydın kızlar o 20 kilo nasıl gıttı massalhBende armut yapılıyim :) sağlık sorunları yüzünden almistim 20yi sukur gitti.haklısın çorba ekmek bide leblebi çok olur .aman gider ya başarıcaz bence
günaydınGünaydın kızlar o 20 kilo nasıl gıttı massalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?