Hepimize maşallah. Hadi kizlar geldikleri gibi gitsin şu kilolar.Masallah sana ya
Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza benide kabul edermisinz acaba Benimde 15 aylık ve 5 yasında 2 kızım var ve kilolarımı veremedim şuan 70.4 kilom 169 boyum ve yaza kadar 63 faln olurmuyum izlediğinz yolları kısaca alablrmym
oooo süpersin arkadaşım, sabah eliptik akşam jillianKizlar selam sporumu tamamladim sabah anca simdi girebildim nete.bu arada Hosgeldinwanessa
Sabah jillian yaptim akşam 20 30dk yapabilirsem bisiklet .önceliğim jillian kaldı 26oooo süpersin arkadaşım, sabah eliptik akşam jillian
Sabah jillian yaptim akşam 20 30dk yapabilirsem bisiklet .önceliğim jillian kaldı 26
Bende de aynen.bisiklet gibi sırılsıklam olmadım. O yüzden 20 30 dk bisiklet ekledim.ama çok sekillendirioJilliani mi yaptim bitti, ama bu beni terletmiyo hic
Sekillendirirmi dersin,bilemiyorum ya biran once sabah eliptiklerime baslamam şart yoksa içim rahat etmeyecek benim sekillenmenin yaninda kilo da vermem lazim daha hedefe 8.5 kilom varBende de aynen.bisiklet gibi sırılsıklam olmadım. O yüzden 20 30 dk bisiklet ekledim.ama çok sekillendirio
Sabah 5.sini yaptim level 2ye 5 kaldı. Aynı kaygilari yaşıyoruz. Ama ben gozumle gördüm 2.ayda daha çok farkettiler eşim ve arkadaşım. 5 haftadır bisiklet yapiyoruz alisacak vücut diye tedirginim.gücüm yeterse enerjim olursa yaparim 20 dk yoksa napim ya.zaten regliye 2 3 gunnkaldi acayip isteksiz ve uyusugum.Sekillendirirmi dersin,bilemiyorum ya biran once sabah eliptiklerime baslamam şart yoksa içim rahat etmeyecek benim sekillenmenin yaninda kilo da vermem lazim daha hedefe 8.5 kilom var
helal olsun sanaAz terletsede düşumu aliyorum seftalili jelimle ve seftalili kremi mi suruyorum.kendime bakmaya çalışıyorum. Soğuk ki ne soguk 7 de _18 gösteriyordu. Isteksizlik olsada arada kaçamak yapsamda biralmamaya calisiyorumbegum75
The body shop dan krem.jel gratis den aldim.harika mutlaka dene .gratisim çikolatalı portakalli duj jelide sahane .onu kullandigimda da the body shop un hindistan cevizli kremini kullanıyorum. Mutlaka yap sporunu sur kremlerihelal olsun sanasakın bırakma, benide gazlıyosun
şu misafirler gitsin sabah 6,10 e kurup saati 30 dakika eliptik yapacam (en azından deneyecem)
şeftali jeli ve kremi ooo missss, ne güzel kokuyodur kız o nerden alıyosun ürünlerini rosman, watson??
Supersin bacimJillian imi yaptım mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?