Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Selam kızlar jillian ile 2.günüm bu gün kaldı 28. bisikleti aksama doğru 20 30dk fazla yüklenmeden yaparim. Pazar dinlenme gunumdu .ama jillian yapıcam onun kaçarim yok .fakat bisiklet yapmiycam hadi yanlız bırakmayın beni.

Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza benide kabul edermisinz acaba Benimde 15 aylık ve 5 yasında 2 kızım var ve kilolarımı veremedim şuan 70.4 kilom 169 boyum ve yaza kadar 63 faln olurmuyum izlediğinz yolları kısaca alablrmym

aramıza hoşgeldin canım, çocuklarını Allah bağışlasın,sporunu düzenli yapıp beslenmenede dikkat edersen yaza kalmadan verirsin kilolarını, bu konuda istikrar ve sabır şart ama

Sabah jillian yaptim akşam 20 30dk yapabilirsem bisiklet .önceliğim jillian kaldı 26

ters söylemişim olsun
ben dün sadece 1 saat karda yürüyüş yaptım, akşama jillan yapıcam,misafirlerim gidincede sabah eliptik akşam jillan yapmaya çalışıcam ama bakalım başarabilirsem, misafirler sanırım cumartesi gidiyor

Bende de aynen.bisiklet gibi sırılsıklam olmadım. O yüzden 20 30 dk bisiklet ekledim.ama çok sekillendirio
Sekillendirirmi dersin,bilemiyorum ya biran once sabah eliptiklerime baslamam şart yoksa içim rahat etmeyecek benim sekillenmenin yaninda kilo da vermem lazim daha hedefe 8.5 kilom var

Sekillendirirmi dersin,bilemiyorum ya biran once sabah eliptiklerime baslamam şart yoksa içim rahat etmeyecek benim sekillenmenin yaninda kilo da vermem lazim daha hedefe 8.5 kilom var
Sabah 5.sini yaptim level 2ye 5 kaldı. Aynı kaygilari yaşıyoruz. Ama ben gozumle gördüm 2.ayda daha çok farkettiler eşim ve arkadaşım. 5 haftadır bisiklet yapiyoruz alisacak vücut diye tedirginim.gücüm yeterse enerjim olursa yaparim 20 dk yoksa napim ya.zaten regliye 2 3 gunnkaldi acayip isteksiz ve uyusugum. regli sonrasi eklerim biraz bisiklet.

Az terletsede düşumu aliyorum seftalili jelimle ve seftalili kremi mi suruyorum.kendime bakmaya çalışıyorum. Soğuk ki ne soguk 7 de _18 gösteriyordu. Isteksizlik olsada arada kaçamak yapsamda biralmamaya calisiyorum begum75

helal olsun sana sakın bırakma, benide gazlıyosun
şu misafirler gitsin sabah 6,10 e kurup saati 30 dakika eliptik yapacam (en azından deneyecem)
şeftali jeli ve kremi ooo missss, ne güzel kokuyodur kız o nerden alıyosun ürünlerini rosman, watson??

The body shop dan krem.jel gratis den aldim.harika mutlaka dene .gratisim çikolatalı portakalli duj jelide sahane .onu kullandigimda da the body shop un hindistan cevizli kremini kullanıyorum. Mutlaka yap sporunu sur kremleri

Tabikii bu gün de yaptim. Ama yeni nete girebildim kızlar. Ankara korkunc soguk

dün akşam 11 de de bitse sporumu tamamladım misafirlerim dün gitti ama dün gece midem çok ağrıdı bu sabah uyuya kalmışım eliptike başlayamadım, ama kafaya koydum en azından deneyecem nasip olursa yarın sabah inşallah

bu arada canım, bursadan kuzenim geldi hafta sonu onun yanına zonguldağa gidicem, ordaki diğer kuzende toplancaz, bu sebepten cumartesi sabah erken kalkıp sporumu yaparım, akşam yapamam, pazar günüde eve erken dönebilirsem dönünce yaparım.

Selam selam selam kızlar. ..yoğunluktan giremedim ama spora devam.bu gün dinlenme gunum ve regli nin 1.gününe denk geldi.3 gün spora ara veriyorum ufak Kaçamaklarim oldu.klasik regli işte ağzım durmuyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…