Allah analı babalı buyutsun canım. Hoşgeldin aramıza harika bol sporlu gunlerSelam arkadaşlar...
Bende geçen hafta eliptik bisiklet aldım bugün 6. Günüm öğlen 30 akşam 30 dakika yapıyorum..
13 aylık ikiz bebeklerim var ve malum onlardan hatıra koca göbeğim var :)
64 kiloyum hedefim yaza kadar evlendiğim kilo olan 55 e inmek ve göbekten kurtulmak
Benide aranıza alır mısınız
Harikasın devamKizlar bugun 1 saat yürüdüm
merhaba kızlar
dün giremedim kızım ateslendi. ama o uyurken 20 dk eliptik yapabildim.
bugün inş yaparım hiç enerjim yok
Afferim kiz sana iyi gidiyosunSabah 45 dk sporumu tamamladim kızlar.
Selam arkadaşlar...
Bende geçen hafta eliptik bisiklet aldım bugün 6. Günüm öğlen 30 akşam 30 dakika yapıyorum..
13 aylık ikiz bebeklerim var ve malum onlardan hatıra koca göbeğim var :)
64 kiloyum hedefim yaza kadar evlendiğim kilo olan 55 e inmek ve göbekten kurtulmak
Benide aranıza alır mısınız
Oyyy mis gibiikiz bebisler ye annesi onlari,Allah bagislasin ikisinide hayirlisiyla buyut insallah, aramiza hosgeldin,insallah 2 bebisten vakit bulup katilabilirsin bize,bu arada 2 bebege ragmen 64 kiloyla cok iyisin bence abarti bir gobegin yoktur
Güzel sözlerin için sağol canım.. Ben vücut olarak zayıfım ama bu zayıflıkta göbek göze çarpıyo ve her gören hamilemisin diye soruyo buna çok bozuluyorum.. Öğlen 40 akşamda 20 dakika yaptım. İnşallah hep böyle gider
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlar
dün giremedim kızım ateslendi. ama o uyurken 20 dk eliptik yapabildim.
bugün inş yaparım hiç enerjim yok
Ay!! karlı, yolları kapalı Ankara'dan tunaydin.sporumu yaptim .ama bu ara biraz karbonhidrat kaçırdım galiba5.hafta dayım bisiklette vücut alışcak diye korkuyorum.biraz daha vereyim yahu 3 kg mesela. simit bölgesi dedikleri yerler ve iç bacak basen kaldi
İlk kg alan yerler en son gidecek işte canım. Zayifladikca gidecekler. Aaaa diyetisyen emi gidiyorsun? Ee süper olmuş. Liste vermedi mi sana?beslenme düzenine falan ne yorum yaptiahhh o iç bacak, basen, simit bendede var napcaz ya zayıflıyorum ama o bölgeler gitmiyo
bu arada dün diyetisyene gittim size ekimden beriki değişimimi yazayım kızlar
20.01.2016 :63,3 kilo
09.12.2015 :66,6 kilo
05.11.2015 :68,2 kilo
05.10.2015 :68,1 kilo
20.01.2016 : 19,1 kilo yağ (%30,1)
09.12.2015 : 22,0 kilo yağ (%33,0)
05.11.2015 : 24,0 kilo yağ (%35,2)
05.10.2015 : 22,4 kilo yağ (%32,9)
2,9 kilo yağdan vermişsin dedi1 ay sonra kontrol var yine
normalde evdeki baskülde kilom 64,8 geldi, ben size bildirim yaparken mecbur ona göre söylüyorum
İlk kg alan yerler en son gidecek işte canım. Zayifladikca gidecekler. Aaaa diyetisyen emi gidiyorsun? Ee süper olmuş. Liste vermedi mi sana?beslenme düzenine falan ne yorum yapti
Haaa sen diyetisyene gittiğin halde bole.ay listeyi degistirseydi bence iidii. Demek sana uygun bi liste değil bu.zaten daha önce liste vermişti, listede değişiklik istiyomusun dedi yok dedim ben, zaten onun verdiği kadar yemiyorum bazen kaçsada genelde onun altında tutmaya çalışıyorum, o bana günde 6 dilim ekmek verdi ben sadece sabah 1 dilim yiyorum, sabahla öğlen arası 1 meyva verdi onu yemiyorum mesela ona kalsam bu kadarda veremem, bende uzatmadım gerek yok dedim
o ilk kg alan yerlerde yerleşti mübarek ayrılmıyolar benden
Haaa sen diyetisyene gittiğin halde bole.ay listeyi degistirseydi bence iidii. Demek sana uygun bi liste değil bu.
Yerleşen yerlerde gider.biraz inat etmek lazım .son kg lari da veriyim korumaya gecicem
Bqsaracagina inanıyorum .arkadasimda 80kg devlet Dr una gittiğinde 8 dilim ekmek vermişti ben sok olmuştum. Herkesin yapısı evet farklı ama inan 1 lokma dan fazla karbonhidrat yersem veremiyorum.hamur yani şeker vs.ve sabah sporu yapmazsamda kg veremiyorum.herkes kendini tanımali bence.ay hedefe az kaldı da "Yooo vermemissin ayisin" diyen kaynana v eltimle ne zaman görussem moralim bozuluyor. Ertesi gün mutlaka kaçamak yapıyorum. Stresten mi neyden bilmem.ya ekmek ya makarna bişey yiyorumdevlet hastanesindekine gidiyorum ben, öyle uzun uzun anlatamıyosun ki durumu, benim tek amacım o tarıya çıkıp yağımı, kasımı görmek o düzeni devam ettirmek, bakalım yapıyorum bişeyler bu kadar başardımya geriside gelir elbet
senin hedefe az kaldı ne güzel benim daha 8,5 kilo var
Bqsaracagina inanıyorum .arkadasimda 80kg devlet Dr una gittiğinde 8 dilim ekmek vermişti ben sok olmuştum. Herkesin yapısı evet farklı ama inan 1 lokma dan fazla karbonhidrat yersem veremiyorum.hamur yani şeker vs.ve sabah sporu yapmazsamda kg veremiyorum.herkes kendini tanımali bence.ay hedefe az kaldı da "Yooo vermemissin ayisin" diyen kaynana v eltimle ne zaman görussem moralim bozuluyor. Ertesi gün mutlaka kaçamak yapıyorum. Stresten mi neyden bilmem.ya ekmek ya makarna bişey yiyorumevet onlar için kg vermiyorum banane ama etkileniyor um demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?